Modificari de format
Pagina 1 din 3 • Impartiti •
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3 
Modificari de format
Am adaugat un nou forum in categoria: Intre noi, femeile. Forumul se numeste Casuta noastra si va fi dedicat decoratiunilor interioare, produselor de uz casnic, modificarilor din locuinta, plantelor de apartament sau din gradina...
Am concatenat forumurile Bricolaj, Modelaj si Confectionare in hartie, sub un singur nume: Bricolaj. Aici vom putea vorbi despre hobby-urile noastre creative si decoratiuni.
Activarea template-urilor: Galerie si Calendar(pe ultimul tocmai il folosim). In galerie membri forumului LucruDeMana vor putea adauga poze personale. Doriti sa va prezentati familia sau evenimente importante din viata voastra, postati la Pozele noastre(dimensiunea maxima 640*480 pixeli)
Am concatenat forumurile Bricolaj, Modelaj si Confectionare in hartie, sub un singur nume: Bricolaj. Aici vom putea vorbi despre hobby-urile noastre creative si decoratiuni.
Activarea template-urilor: Galerie si Calendar(pe ultimul tocmai il folosim). In galerie membri forumului LucruDeMana vor putea adauga poze personale. Doriti sa va prezentati familia sau evenimente importante din viata voastra, postati la Pozele noastre(dimensiunea maxima 640*480 pixeli)
Alte modificari
Am adaugat semne zodiacale pentru membri activi care si-au setat ziua de nastere. Va reamintesc ca puteti sa va adaugati sau schimbati informatiile despre voi, accesind categoria "Profil" din meniul superior al forumului.
Am schimbat favicon-ul pentru forumul LucruDeMana.
Am schimbat favicon-ul pentru forumul LucruDeMana.
Re: Modificari de format
Azi am dezactivat functia de copiere cu "click dreapta". Principalul scop ar fi sa protejam pozele postate de membri nostri si continutul acestui forum. Vom mai experimenta in acest domeniu si fie va ramane asa, dezactivata orice functie de copiere sau vom restrictiona doar la poze.
cred ca ar fi mai bine sa-l lasi numai pe poze, pentru ca eu cand intru pe portal nu mai pot cu clic dreapta sa deschid subiectele! si nici macar "Acasa" nu mai pot deschide alta fereastra..... daca poti sa faci numai pe poze e ok, altfel ne ingreuneaza foarte mult munca
(la moderatori mai ales)

(la moderatori mai ales) 
Doar pentru poze, nu se poate dezactiva functia "click dreapta". Dar exista acest site care va genereaza un cod de protectie, pozele vor fi salvate pe un "image host" gen Webshots, ImageShack, Photoshop, etc si apoi introduceti codul generat AICI Se va genera un nou cod si il veti posta, in forum, pe cel din urma.
Stiu, este mai complicat...
Alta metoda este sa va semnati pozele mai importante, cu creatii, persoane dragi, etc. Acest lucru se poate face direct pe site-ul care va gazduieste imaginile, cautand functia EDIT. Daca sunt persoane interesate voi face un tutorial
Stiu, este mai complicat...
Alta metoda este sa va semnati pozele mai importante, cu creatii, persoane dragi, etc. Acest lucru se poate face direct pe site-ul care va gazduieste imaginile, cautand functia EDIT. Daca sunt persoane interesate voi face un tutorial
mersi Admina, m-ai salvat, imi era tare greu fara functia clic dreapta. E o idee foarte buna sa ne semnam pozele, nu m-am gandit la asta... 

fetelor,eu nu mai vad forumul!!!!
poate vi se pare aiurea,insa nu mai imi apare prima pagina!!!!!!
tre sa intru pe portal,apoi pe subiectele active,nu mai pot vedea prima pagina,ce se intampla????
poate vi se pare aiurea,insa nu mai imi apare prima pagina!!!!!!
tre sa intru pe portal,apoi pe subiectele active,nu mai pot vedea prima pagina,ce se intampla????

ileana cosanzeana- Junior

-

Numarul mesajelor: 404
Varsta: 27
Localizare: calarasi
Data de inscriere: 03/12/2008
Mionela, probabil ca folosesti Internet Explorer
Am adaugat ieri un "countdown" care numara invers zilele si orele pana la Craciun. Codul respectiv interfera cu IE, pe Mozilla nu erau probleme. L-am scos, poate nici nu mai caut altul ca vad ca dau mai multe probleme...
Am adaugat cateva smilies noi, vreo 4 dintre ele sunt in tema sarbatorilor si altele doua sunt cu tricotaj si cusut. Revin cu alte mini-cadouri :craciun:
Am adaugat cateva smilies noi, vreo 4 dintre ele sunt in tema sarbatorilor si altele doua sunt cu tricotaj si cusut. Revin cu alte mini-cadouri :craciun:
Un cadou pentru membri acestui forum :brad:
Cu putin ajutor de la profesionisti, avem o pagina noua de start. V-o prezint in toata splendoarea
Pagina de Start
Cu putin ajutor de la profesionisti, avem o pagina noua de start. V-o prezint in toata splendoarea
Pagina de Start
multumim mosului si profesionistilor! foarte frumos cadou, imi place foarte mult!

cine vrea sa copieze niste poze, nu se impiedica de un click dreapta dezactivat... exista atatea metode de copiat...
cel mai bine e sa va puneti copyright pe poza - ori discret - ori foarte vizibil - asta ii va face pe multi sa renunte la a mai copia
cel mai bine e sa va puneti copyright pe poza - ori discret - ori foarte vizibil - asta ii va face pe multi sa renunte la a mai copia

Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3 
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Haideti sa slabim ! (7)
» Sunt graviduta!!! sfaturi legate de sarcina-7
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» In fire sa ne laudam ! (6)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Provocarea 30-Faux denim
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna IV
» Haine de gravida
» Noaptea muzeelor-19 mai 2012
» Bluze,topuri...(10)
» Resurse si link-uri pentru crosetat(3)
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Gradina cu legume (4)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Lenjerie intima, costume de baie... crosetate
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Deschidere intreprindere individuala sau PFA
» Accesorii din fetru