Mobilier homemade
Pagina 2 din 11 • Impartiti •
Pagina 2 din 11 •
1, 2, 3, ... 9, 10, 11 
Re: Mobilier homemade
Am si eu o lampa facuta de mine si prietenul meu.Este usor de facut si mie mis e pare de efect.Aveam o glastra sub forma de elefant in care am turnat ghips si am bagat o coada de matura prin care am bagat firele,in capatu batului am prins becul apoi am facut un suport din sarma pentru abajur,acesta fiind facut din rogojina.iar peste ghips acolo jos in glastra am pus niste pietre de decor ca sa nu se vada urat chipsul.Sper sa va placa.
P.S.:si tabloul este tot de mine pictat
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
P.S.:si tabloul este tot de mine pictat
Ce idee ingenioasa ati avut! Arata excelent!Batul asa era el negru sau l-ati vopsit?
Tabloul nu se vede prea bine in poza, daca ai putea sa-i faci niste poze mai clare si sa-l pui la subiectul despre picturi ar fi super!
Tabloul nu se vede prea bine in poza, daca ai putea sa-i faci niste poze mai clare si sa-l pui la subiectul despre picturi ar fi super!

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 3001
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/02/2009
Batul era o teava de fier imbracat intr-un plastic rosu am dat plasticul la o parte si teava aia am vopsito cu vopsea neagra.O sa caut subiectul de picturi si o sa pun o poza cu tabloul acolo.
Ce inspiratie ati avut! Foarte interesant! Chiar ma intereseaza in mod deosebit pentru ca vreau sa-mi confectionez niste 'lampi/aplice' de perete si sunt curioasa sa aflu de la tine ce fel de sarma ati folosit (eu ma gandeam la cupru pt ca vreau sa fie pe semirotund dar poate e cam moale totusi...)
Felicitari! sa ne mai arati ce mai mesteriti
Felicitari! sa ne mai arati ce mai mesteriti

tala- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 106
Varsta: 33
Data de inscriere: 26/01/2010
Nicky, imi place tare mult ce idee ati avut! O intrebare: stecherul pe unde iese din glastra?
Fetelor, m-ati lasat fara cuvinte. Superb patul, cufarul imi place in mod deosebit. Iar de Ioana, ce sa zic? Nu am cuvinte. Esti tare priceputa, la fel si eu, de cand frunzaresc acest forum (cateva luni bune, chiar daca m-am inscris relativ recent) te admir pentru cat esti de indemanatica si mai ales perfectionista. Nu mi-as fi imaginat ca asemenea lucruri se pot face in casa! Felicitari!! 

Alina.C- Senior

-

Numarul mesajelor: 534
Localizare: in lumea mea...
Data de inscriere: 19/12/2009

tala- Ucenic

-

Tala sincer sati zic nu stiu ce fel de sarma este cea pe care am folosito.
Clodi firul iese p langa bat dat in asa fel inkt sa vine prin spatele glastrei.
Ma bucur k va placut lampa mea.
Clodi firul iese p langa bat dat in asa fel inkt sa vine prin spatele glastrei.
Ma bucur k va placut lampa mea.
Lipseste putin omu' de pe forum si ce sa vezi.... Ioana se pricepe si la facut mobila. Pai sa nu te enervezi
Offfffff!
Eu am ramas de mult timp fara cuvinte la tot ce iese din mainile Ioanei.
Nu pot sa zic decat ca iti doresc multa sanatate si sa faci cat mai multe lucrusoare (de orice natura) sa ma faci pe mine sa ma dau cu capu' de pereti!
Nicky, Tala imi plac creatiile voastre. La cat mai multe.
Pupici multi

Offfffff!
Eu am ramas de mult timp fara cuvinte la tot ce iese din mainile Ioanei.
Nu pot sa zic decat ca iti doresc multa sanatate si sa faci cat mai multe lucrusoare (de orice natura) sa ma faci pe mine sa ma dau cu capu' de pereti!
Nicky, Tala imi plac creatiile voastre. La cat mai multe.
Pupici multi

maria_covacef- Junior

-

Numarul mesajelor: 302
Varsta: 30
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 03/06/2009
Alina esti tare draguta multumesc mult
Maria multumesc mult
Si tu faci niste lucrusoare crosetate minunate! Mi-au placut foarte tare husele tale cu punctul tapestry 
Tala ce idee tare!
Inainte sa citesc, vazand doar poza am crezut ca este din carton acoperit cu folie de aluminiu. Ce distractie pe piticul tau acum:))
Maria multumesc mult
Si tu faci niste lucrusoare crosetate minunate! Mi-au placut foarte tare husele tale cu punctul tapestry 
Tala ce idee tare!

ioana soare- Moderator

-

Fetelor, e superb ce faceti. Pe mine ma intereseaza un loc (site in cel mai bun caz ) unde pot gasi indicatii pas cu pas pentru a-m construi mobilierul din casa. Nu stiu cum se face, dar nu gasesc ce trebuie. Multumes tare mult. Va pup si spor la treaba in continuare.

hmpcookie- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 17/02/2010
Eu nu cunosc vreun astfel de site, dar probabil ca exista. ma gandesc ca poti sa incerci pe e-how.com
Dar ce anume vrei sa faci? Pe pagina anterioara gasesti cateva explicatii, daca mai e ceva suntem aici si poti sa intrebi. Cred ca primul pas ar fi sa studiezi cu atentie piese de mobilier gata facute si sa observi structura, imbinarile, etc...
Dar ce anume vrei sa faci? Pe pagina anterioara gasesti cateva explicatii, daca mai e ceva suntem aici si poti sa intrebi. Cred ca primul pas ar fi sa studiezi cu atentie piese de mobilier gata facute si sa observi structura, imbinarile, etc...

ioana soare- Moderator

-

Cookie, conteaza si din ce fel de lemn le vrei (masiv sau pal) si daca ai sculele necesare, caci sfaturi primesti atunci cand ceri (asa cum spune si Ioana). Mai cauta si pe site-urile DIY.

tala- Ucenic

-

Foarte interesant si frumos Nicky! Cred ca o sa incerc si eu, nu pare chiar asa greu.... Sper sa-mi iasa la fel de frumoasa... :D

maju1810- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 70
Varsta: 27
Localizare: Temse, Belgia
Data de inscriere: 19/12/2009
Draga Tala,
as vrea sa il mobilizez pe sotul meu sa facem un cufar, imi poti spune, te rog, de unde ati luat pal-ul, pretul si ce fel anume. Dar si orice indicatii sunt bine-venite. Imbinarile de placi la 90 grade cum le-ati prins?
multumesc mult
as vrea sa il mobilizez pe sotul meu sa facem un cufar, imi poti spune, te rog, de unde ati luat pal-ul, pretul si ce fel anume. Dar si orice indicatii sunt bine-venite. Imbinarile de placi la 90 grade cum le-ati prins?
multumesc mult

snoopy- Nou venit

- Numarul mesajelor: 56
Data de inscriere: 03/01/2010
Pagina 2 din 11 •
1, 2, 3, ... 9, 10, 11 
Pagina 2 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie