Bijuterii din fimo III
Pagina 14 din 21 • Impartiti •
Pagina 14 din 21 •
1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21 
Re: Bijuterii din fimo III
Saluatre fetelor.
Astazi sunt tare suparata. Pe langa faptul ca de cateva zile totul imi merge prost, azi de dimineata am reusit o mare performanta: pentru prima data, am reusit sa fac praf si pulbere fimo si cernitul meu - l-am uitat in cuptor. Eram cam suparata si mi-au zburat gandurile in alta parte...
Poate ca unele dintre voi, nu au vazut ce se intampla daca lasi bijuurile mai mult in cuptor. Eu am sa va arat, iata minunatia:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
In dreapta aveti o particica din ceea ce ar fi trebuit sa iasa....Si prima tentativa de perinite
Astazi sunt tare suparata. Pe langa faptul ca de cateva zile totul imi merge prost, azi de dimineata am reusit o mare performanta: pentru prima data, am reusit sa fac praf si pulbere fimo si cernitul meu - l-am uitat in cuptor. Eram cam suparata si mi-au zburat gandurile in alta parte...
Poate ca unele dintre voi, nu au vazut ce se intampla daca lasi bijuurile mai mult in cuptor. Eu am sa va arat, iata minunatia:
In dreapta aveti o particica din ceea ce ar fi trebuit sa iasa....Si prima tentativa de perinite
andrea.z style a scris:Super misto ultimele doua coliere, imi plac la nebunie. Cred ca o sa ma inspir putin de la tine (pentru uz personal )
Andreea, multumesc! Mi-e teama sa ma gandesc ce o sa-ti iasa daca te inspiri de la mine, pentru ca la lucrul cu sarma nu ma pot compara cu tine (eh.. asta a fost prima mea incercare, dar perseverez..).
Aromepentruochi, aoleu, eu nu mai vreau un an de facultate
nu de alta dar au fost 6 de tot
. Mai bine scap acum si bijuteresc eu dupa diploma.Mariasfs, super prima incercare! Chiar ti-a iesit foarte bine.
Just-a-girl, nu mai fi suparata. Uite, ca sa nu te simti singura: eu mi-am ars piesele de la colierul pentru concursul de aici cu Art Deco. Asa ca nu am mai participat... Se mai intampla!
Ultima editare efectuata de catre Coquette in Joi 11 Mar 2010, 12:32, editata de 1 ori (Motiv : scris gresit : concurs Art Nuveau in loc de Art Deco)
Da, Coquette, stiu, ai dreptate, numai ca azi sunt un pic prapastioasa... 
Am reusit sa 'salvez' ceva si am facut 3 cercelusi cu pietricele din chipsuri de agata (am descoperit ca imi place la nebunie piatra asta! ) Nu-s cine stie ce, dar macar e ceva
Pe cei cu maron o sa-i port la un pulover maron cu alb, ca si asa nu aveam cu ce sa-l asortez :P
Am reusit sa 'salvez' ceva si am facut 3 cercelusi cu pietricele din chipsuri de agata (am descoperit ca imi place la nebunie piatra asta! ) Nu-s cine stie ce, dar macar e ceva
Coquette, sunt superbe colierele create de tine. Natura 1 si 2 sunt 

Giobsy- Moderator

-

Numarul mesajelor: 1533
Varsta: 43
Localizare: Vatra Dornei
Data de inscriere: 25/05/2009
O intrebare... de fapt mai bine spus o situatie..am vazut intr`un tutorial... o tipa facea un cos..si a folosit o bila din sticla pentru a face fundul perfect rotund... dar a udat bila in ceva...apa sau lac nu stiu exact ca nu a specificat.... daca e sa udam plastilina o putem pune apoi la cuptor? sau de fapt nu era apa...? ci lac?:-s

mariaisfs- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 47
Varsta: 22
Localizare: Bucuresti/Galati
Data de inscriere: 06/03/2010
Nu stiu despre ce metoda vorbesti, dar stiu ca nu se intampla nimic daca uzi fimo. Se foloseste apa si la transferul de imagine, pe care eu l-am incercat. 
Salutare fetelor
revin si eu cu niste canuri pe care le-am facut ieri
au iesit ceva mai bine decat primele, care erau niste rateuri
, dar mai am de lucru pana sa iasa bine bine.
momentan nu prea stiu ce o sa fac cu ele ca mi s-a stricat cuptoru, dar va arat de cum se remediaza problema
si sa nu uit, imi plac f mult lucrarile postate pe aici in ultimele 2 sapt, nu dau nume ca sa nu omit pe careva, dar sunt tare frumoase.
pupici
Ah! ink ceva, a observat careva modificari in ceea ce priveste consistenta fimo, de cand a fost preluat de staedler.
io una am luat fimo alb clasic, care e mai moale decat cernit no.1, si fimo soft rosu care zici ca e cernit transparent adeca gelatinos, moale si lipicios...
revin si eu cu niste canuri pe care le-am facut ieri
au iesit ceva mai bine decat primele, care erau niste rateuri
, dar mai am de lucru pana sa iasa bine bine.momentan nu prea stiu ce o sa fac cu ele ca mi s-a stricat cuptoru, dar va arat de cum se remediaza problema
si sa nu uit, imi plac f mult lucrarile postate pe aici in ultimele 2 sapt, nu dau nume ca sa nu omit pe careva, dar sunt tare frumoase.
pupici
Ah! ink ceva, a observat careva modificari in ceea ce priveste consistenta fimo, de cand a fost preluat de staedler.
io una am luat fimo alb clasic, care e mai moale decat cernit no.1, si fimo soft rosu care zici ca e cernit transparent adeca gelatinos, moale si lipicios...

chira- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 33
Varsta: 28
Localizare: braila
Data de inscriere: 13/11/2009
Sunt chiar reusite floricelele tale, doar mai multa grija cand le reduci ca sunt putin deformate. Asteapta sa stea canele brut la racit, eventual in frigider, sa nu se mai deformeze.
In rest spor la munca, se vede ca ai prins figura cu floricelele.
Intre timp am mai facut si eu cate ceva, dar nu am poze doar la cateva din ele.
Astea sunt niste pandante care asteapta in cutiuta lor sa fie montate
In rest spor la munca, se vede ca ai prins figura cu floricelele.
Intre timp am mai facut si eu cate ceva, dar nu am poze doar la cateva din ele.
Astea sunt niste pandante care asteapta in cutiuta lor sa fie montate
andrea.z style- Ucenic

- Numarul mesajelor: 239
Localizare: arad
Data de inscriere: 12/10/2009
Nice,Andeea!Ce mi-ar placea sa-mi iasa si mie figura cu sarma....din pacate sunt antitalent...
Exerseaza, exerseaza, exerseaza

andrea.z style- Ucenic

- Numarul mesajelor: 239
Localizare: arad
Data de inscriere: 12/10/2009
[quote="andrea.z style"]Exerseaza, exerseaza, exerseaza
[/quote
Hihihi,am deja degetele gaurite de exercitiu,stii ce iti pot face capetele de sarma
.Pana la urma o sa ma declar invinsa si o sa raman la ceea ce stiu ca pot face fara sa ma ranesc
Treaba asta cu sarma e apanajul tau,mai bine stau in patratica mea. 
[/quoteHihihi,am deja degetele gaurite de exercitiu,stii ce iti pot face capetele de sarma
.Pana la urma o sa ma declar invinsa si o sa raman la ceea ce stiu ca pot face fara sa ma ranesc
Treaba asta cu sarma e apanajul tau,mai bine stau in patratica mea. 
de cate ori lipses nitel mai mult de pe aici, va faceti de cap. numai minunatii vad pe aici. o sa mor de ciuda in curand....
Coquette ultimele 2 coliere sunt bestiale,
maria pisica ta e super frumoasa, si daca zici ca e si prima ta capodobera din fio/cernit e si mai si.
andrea de ale tale stii ca nu am suficiente cuvinte ca sa imi exprim admiratia ,
just_a_girl fimo al tau nu s-a ars prea tare. eu cand am copt prima oara fimo am adus toate capodoperele mele la culoarea maro:D de ma miram de ce naiba au facut astia pachete de culori diferite daca tot ies asa maro toate
chira imi plac cane-urile tale, se vede ca ai pus suflet in ele si ca tinzi sa inveti sa le faci din ce in ce mai bine. eu cred k mai am mult de munca pana acolo...
va pup pe toate. sper sa vin si eu curand cu poze noi. ca de facut am tot facut da nu am mai apucat sa pozez
Coquette ultimele 2 coliere sunt bestiale,
maria pisica ta e super frumoasa, si daca zici ca e si prima ta capodobera din fio/cernit e si mai si.
andrea de ale tale stii ca nu am suficiente cuvinte ca sa imi exprim admiratia ,
just_a_girl fimo al tau nu s-a ars prea tare. eu cand am copt prima oara fimo am adus toate capodoperele mele la culoarea maro:D de ma miram de ce naiba au facut astia pachete de culori diferite daca tot ies asa maro toate
chira imi plac cane-urile tale, se vede ca ai pus suflet in ele si ca tinzi sa inveti sa le faci din ce in ce mai bine. eu cred k mai am mult de munca pana acolo...
va pup pe toate. sper sa vin si eu curand cu poze noi. ca de facut am tot facut da nu am mai apucat sa pozez

a doua pisicuta
Astazi am facut a doua pisica... am avut un model pe deviant art insa ala era cu sarma..iar eu nu am:D
pisica 1 si pisica 2 sunt modele mai copilaresti... dar le fac cadou verisoarelor mele ;))
app am facut si eu cane... cred ca am zis bine..la palarioara..doar ca nu prea se cunoaste..
, am folosit la palarioara albastru negru verde alb rosu roz..si a iesit un albastru cu sclipici
)dar le-am lasat in straturi... in fine...o sa fac in fiecare zi cate ceva pana invat sa fac ca voi >
Fata
Later edit:
Acum ma gandesc sa fac un trandafir....dar cred ca e prea greu din prima....
)
pisica 1 si pisica 2 sunt modele mai copilaresti... dar le fac cadou verisoarelor mele ;))
app am facut si eu cane... cred ca am zis bine..la palarioara..doar ca nu prea se cunoaste..
, am folosit la palarioara albastru negru verde alb rosu roz..si a iesit un albastru cu sclipici
Fata
Later edit:
Acum ma gandesc sa fac un trandafir....dar cred ca e prea greu din prima....
Ultima editare efectuata de catre mariaisfs in Joi 11 Mar 2010, 18:57, editata de 1 ori (Motiv : mi-a venit alta idee:))

mariaisfs- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 47
Varsta: 22
Localizare: Bucuresti/Galati
Data de inscriere: 06/03/2010
Multumesc pentru aprecieri si sfaturi fetelor
andrea, profit de ocazie pt a-ti spune ca admir tare mult ceea ce faci
, insclusiv ultimele noutati
si mai am o intrebare, cum faceti ca sa taiati din cane feliute subtiri, subtiri fara sa le deformati si mai ales fara sa deformati cane-ul ?
mariaisfs tare haioase pisicile tale, sincere felicitari, eu sunt complet antitalentla animale
andrea, profit de ocazie pt a-ti spune ca admir tare mult ceea ce faci
si mai am o intrebare, cum faceti ca sa taiati din cane feliute subtiri, subtiri fara sa le deformati si mai ales fara sa deformati cane-ul ?
mariaisfs tare haioase pisicile tale, sincere felicitari, eu sunt complet antitalentla animale

chira- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 33
Varsta: 28
Localizare: braila
Data de inscriere: 13/11/2009
Pagina 14 din 21 •
1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21 
Pagina 14 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Quilling-Arta de a rula hartia (15)
» Hainute crosetate, pentru copii(6)
» Ce melodie asculti acum!-4
» La sueta.... de seara! 16
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(2)
» Caciuli, basti tricotate IV
» Simbioza tricotat / croit
» Saluri, fulare, esarfe crosetate(7)
» Broderie manuala-2
» Haine inspiratie folk stilizate
» Manusi, mitene tricotate
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 3
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) IX
» Costumul Popular
» Bluze,topuri,jachete,bolerouri...crosetate (13)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (10)
» Manusi, mitene crosetate 2
» Pana de idei - decoratiuni
» Hainute pentru copiii nostri (12)