Bijuterii din fimo III
Pagina 2 din 21 • Impartiti •
Pagina 2 din 21 •
1, 2, 3 ... 11 ... 21 
Re: Bijuterii din fimo III
Merci, Admina! Eu inca nu am curaj sa ma bag la lucruri complicate
Day sunt foarte frumoase martisoarele. Imi place in mod deosebit trifoiul cu funny face. Este foarte vesel.
Day sunt foarte frumoase martisoarele. Imi place in mod deosebit trifoiul cu funny face. Este foarte vesel.
Multumesc Maria.
Pare simplu, dar, oare reusesc eu sa indepartez marginile, fara sa se lipeasca si sa se strice caneul?
Pare simplu, dar, oare reusesc eu sa indepartez marginile, fara sa se lipeasca si sa se strice caneul?
just_a_girl daca pleci de la ideea : nu cred k imi iese , mai bine nu mai incerci. trebuie sa fii mereu optimista si sa zici: o sa imi iasa , ma slabut eventual la inceput dar o sa pot sa o fac si pe asta. Sti cum se zice : nu e dracu asa negru...
Daca iti doresti asa de tare sa inveti sa le faci, incearca si vezi ce iese. nu are ce sa iasa rau . am vazut ca ti-au iesit lucruri frumoase de la prima recolta de fimo.
Spor
Daca iti doresti asa de tare sa inveti sa le faci, incearca si vezi ce iese. nu are ce sa iasa rau . am vazut ca ti-au iesit lucruri frumoase de la prima recolta de fimo.
Spor

Multumesc pentru incurajare!
...Poate o sa incerc totusi, sa fac un cane mai micut, sa nu stic prea mult fimo. Dar asta cand o sa vina urmatoarea comanda, am ramas fara material Am aici doua perechi de cercelusi facuti din cateva margelute ramase:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Cei cu margelute negre sunt facuti special pt a fi dati cadou unei amice (culorile ei preferate sunt mov si negru :P )
Ultima editare efectuata de catre just_a_girl in Dum 31 Ian 2010, 21:09, editata de 1 ori
helooooo...sunt noua in acest domeniu si am nevoie de ajutorrrrrrrr:((...puteti sa dati niste linkuri cu tutoriale pt margele din fimo...........pls,,,multumesc:D
Ladybug, margelele, sunt cel mai usor de facut. Adica, nu trebuie decat sa faci bilute mici, apoi le faci gaura cu un ac, scobitoare, etc. Eu le pun pe ace si le bag asa in cuptor. Dar probabil ca tu nu la astea te-ai referit, ci la margele...deja insirate, 'coliere' ?
Poti cel mai simplu, asa cum am facut eu, pe Youtube scrii "fimo tutorial" sau "polymer clay tutorial" si iti apar f. multe filmulete din care sa te inspiri
si din care sa inveti o gramada.
Poti cel mai simplu, asa cum am facut eu, pe Youtube scrii "fimo tutorial" sau "polymer clay tutorial" si iti apar f. multe filmulete din care sa te inspiri
si din care sa inveti o gramada.
linkuri gasesti si in sectiunea "resurse si linkuri pentru bijuterii " si la ""scoala de bijuterii.
verifica acolo ce s-a postat si in cazul in care nu e ceea ce ai tu nevoie mai da search pe google. vei gasi pe net o groaza de tutoriale
verifica acolo ce s-a postat si in cazul in care nu e ceea ce ai tu nevoie mai da search pe google. vei gasi pe net o groaza de tutoriale
multumesc mult!!!! chiar acum incep sa caut pe net!
:D a...si...just_a_girl......imi cer scuze ca nu mam exprimat prea bine...eu ma refeream nu la margele simple, rotunde, ci la cane-uri....stii tu...margele alea cu modele de flori, etc etc.:D
:D a...si...just_a_girl......imi cer scuze ca nu mam exprimat prea bine...eu ma refeream nu la margele simple, rotunde, ci la cane-uri....stii tu...margele alea cu modele de flori, etc etc.:D
Da, m-am gandit eu ca la asta te-ai referit 
Ti-am spus de unde am invatat eu sa fac. Si eu sunt noua in domeniul asta si aici pe forum. Sincer, nu le-am vazut pe cele despre care spune Firimitura, dar o sa arunc o privire si acolo.
Mult succes.
Ti-am spus de unde am invatat eu sa fac. Si eu sunt noua in domeniul asta si aici pe forum. Sincer, nu le-am vazut pe cele despre care spune Firimitura, dar o sa arunc o privire si acolo.
Mult succes.

mersi..si...mai am o intrebare....este cineva de aici din iasi care sia cumparat masina pt fimo? daca da, spunetimi si mie de unde ati luato ca am cautat o gramada si nu am gasit....
wow day ce de martisoare frumoase si amunzante pe deasupra
,
@ladybug incearca la hipermarketul real la articole de bucatarie sigur vei gasi.
si spor la treaba!
cu ce m-am mai delectat eu in ultima vreme:[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img]
astept pareri si sugestii cum sa le fac mai bine!day la tine am vazut ca faci bratari fixe ne spui secretul tau

,@ladybug incearca la hipermarketul real la articole de bucatarie sigur vei gasi.
si spor la treaba!cu ce m-am mai delectat eu in ultima vreme:[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img]
astept pareri si sugestii cum sa le fac mai bine!day la tine am vazut ca faci bratari fixe ne spui secretul tau

wow sunt superbe.................in legatura cu masina pt fimo....aici in iasi nu este real, si nici TCM( am auzit ca se gasesc si acolo)....si eu am nevoie de ea .....alte idei? 

Petriioni, pe ce coci bratarile? Ca suport ma refer... care-i da forma si marimea... Imi plac tare mult...
Ladybug, poate iti ia cineva din alt oras is-ti trimite la iasi...
Ladybug, poate iti ia cineva din alt oras is-ti trimite la iasi...
loremunteanu- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 73
Varsta: 33
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 23/02/2009
Petriioni,pai am divulgat deja smecheria mea!Le construiesc direct pe o doza de bere sau cola,si pentru siguranta,la cele late,bag intre straturile de Fimo doua randuri de memory pentru bratari,in asa fel incat toata bratara sa fie armata. :wink:Ale tale sunt foarte reusite,imi plac si culorile si designul!
Si cu ocazia asta a aflat si Lore pe ce le coacem
Si cu ocazia asta a aflat si Lore pe ce le coacem

Pagina 2 din 21 •
1, 2, 3 ... 11 ... 21 
Pagina 2 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie