Bijuterii din fimo III
Pagina 8 din 21 • Impartiti •
Pagina 8 din 21 •
1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21 
Re:Bijuterii din fimo III
Nicky f dragut pandantivul si Adriana13 felicitari pentru starea artistica, frumoase si bijuteriile si prezentarea
Cat despre mine...
sa va arat si eu cu ce mi-am incercat talentul si l-am incercat degeaba
iata un prim cane pe care l-am facut acum vreo cateva sapt dar nu-l forografieasem inca, si o mica intrebuintare a lui [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Si iata si ultima mea realizare cu care mi-am si testat masina de paste....Asta din ciclul am vrut sa fac ceva frumos, dar a iesit urat cu draci, si ca sa o parafrazez pe ADArt cand ai facut un cane urat sigur l-ai facut prea mare
fetelor am vrut sa va ascult si sa pun cantitati mici, de fapt am crezut ca am pus, dar ma rog...
anyway cane-ul nici nu vi-l arat ca e oribil, va arat ce am facut cu el, ca sa mai dreg prostia zic eu, voi sa-mi ziceti daca e suportabil de privit sau nu
o duminica frumoasa tuturor
Cat despre mine...
iata un prim cane pe care l-am facut acum vreo cateva sapt dar nu-l forografieasem inca, si o mica intrebuintare a lui [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Si iata si ultima mea realizare cu care mi-am si testat masina de paste....Asta din ciclul am vrut sa fac ceva frumos, dar a iesit urat cu draci, si ca sa o parafrazez pe ADArt cand ai facut un cane urat sigur l-ai facut prea mare
fetelor am vrut sa va ascult si sa pun cantitati mici, de fapt am crezut ca am pus, dar ma rog...anyway cane-ul nici nu vi-l arat ca e oribil, va arat ce am facut cu el, ca sa mai dreg prostia zic eu, voi sa-mi ziceti daca e suportabil de privit sau nu
o duminica frumoasa tuturor

chira- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 33
Varsta: 28
Localizare: braila
Data de inscriere: 13/11/2009
Re: Bijuterii din fimo III
Felicitari! nicky3128 si Adriana 13 imi plac f. mult creatiile voastre!!!
Edit ppisic: Te rog sa citesti regulamentul, nu sunt permise postari succesive in decurs de 24 ore daca nu a raspuns nimeni dupa tine. Daca vrei sa adaugi ceva, editeaza mesajul initial.
Bine ai venit si sedere placuta!
Edit ppisic: Te rog sa citesti regulamentul, nu sunt permise postari succesive in decurs de 24 ore daca nu a raspuns nimeni dupa tine. Daca vrei sa adaugi ceva, editeaza mesajul initial.
Bine ai venit si sedere placuta!
Ultima editare efectuata de catre dreamshandmade in Dum 21 Feb 2010, 12:21, editata de 1 ori

dreamshandmade- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 10
Localizare: Cluj
Data de inscriere: 21/02/2010
multumesc
Chira, mie imi plac margelele, au un aer retro.
Chira, mie imi plac margelele, au un aer retro.

Adriana13- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 231
Varsta: 24
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 12/05/2009
Scuze! 
Am dat-o in bara din prima!
Am dat-o in bara din prima!

dreamshandmade- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 10
Localizare: Cluj
Data de inscriere: 21/02/2010
Nu e nici o problema, se mai intampla si din greseli se invata
Chira, mie nu mi se par nereusite margelutele....ieri am facut si eu un cane care a iesit nefericit...dar tot am sa-l trasform in martisoare...
Chira, mie nu mi se par nereusite margelutele....ieri am facut si eu un cane care a iesit nefericit...dar tot am sa-l trasform in martisoare...
buna. am mai lucrat si eu cate ceva in ultimele zile.haide-ti sa va arat.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
mai am cateva:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Edit ppisic: Te rog citeste regulamentul, nu se accepta mesaje succesive.Multumesc!
mai am cateva:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Edit ppisic: Te rog citeste regulamentul, nu se accepta mesaje succesive.Multumesc!

lenut- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 56
Varsta: 24
Localizare: Viseu de Sus, Maramures
Data de inscriere: 03/02/2010
Frumoase seturile tale lenut.
Chira mie margelele tale chiar mi se par foarte frumoase. poate ca feliile din cane singurele nu zic mare lucru far margelele care au rezultat sunt chiar interesante.eu una as purta cercei sau margele facut cu acel model.
Chira mie margelele tale chiar mi se par foarte frumoase. poate ca feliile din cane singurele nu zic mare lucru far margelele care au rezultat sunt chiar interesante.eu una as purta cercei sau margele facut cu acel model.

Bunaaa!Fetele,imi pare tare rau ca nu am timp sa postez ce am mai lucrat,sunt contra cronometru perioada asta.Daca aveti timp,poate ma vizitati pe blog,si promit ca dupa 8 martie incarc si aici cele mai reusite chestii.
recunosc k am luat tutorialul de pe blogul utilizatoarei ADArt.Deci dak te intereseaza uitate acolo este f. bine explicat.
Cu ocazia asta vreau sai si multumesc caci de la ea am invatat sa fac acest cane.
Cu ocazia asta vreau sai si multumesc caci de la ea am invatat sa fac acest cane.

As vrea sa stiu cum se face tehnica transferului,e scris poate pe aici si nu vad eu???Multumesc.
Aaa si cu ce faceti voi gaurelele la margelute sa nu-si strice forma,au am facut cu acum dar sunt mici,as vrea mai mari...
Aaa si cu ce faceti voi gaurelele la margelute sa nu-si strice forma,au am facut cu acum dar sunt mici,as vrea mai mari...

anc@- Junior

- Numarul mesajelor: 346
Localizare: acasa
Data de inscriere: 08/11/2009
hihihi,daca vrei mici,cu ace,daca vrei mai mari ,cu scobitori,iar daca vrei si mai mari,cu bete de frigarui.Serios!
Ce caneuri frumoase! Am facut si eu cateva, dar nu mi-au iesit prea bine. O sa pun poze cu ceea ce am facut zilele acestea, dar deocamdata nu am 
Acum vreau sa va arat cateva bratarici haioase
si accesoriu pt. telefon :P
Acum vreau sa va arat cateva bratarici haioase
si accesoriu pt. telefon :P
Pagina 8 din 21 •
1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21 
Pagina 8 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Quilling-Arta de a rula hartia (15)
» Hainute crosetate, pentru copii(6)
» Ce melodie asculti acum!-4
» La sueta.... de seara! 16
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(2)
» Caciuli, basti tricotate IV
» Simbioza tricotat / croit
» Saluri, fulare, esarfe crosetate(7)
» Broderie manuala-2
» Haine inspiratie folk stilizate
» Manusi, mitene tricotate
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 3
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) IX
» Costumul Popular
» Bluze,topuri,jachete,bolerouri...crosetate (13)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (10)
» Manusi, mitene crosetate 2
» Pana de idei - decoratiuni
» Hainute pentru copiii nostri (12)