TRICOT - Proiectul saptamanii - Marlen va explica
Pagina 19 din 20 • Impartiti •
Pagina 19 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20 
Re: TRICOT - Proiectul saptamanii - Marlen va explica
Buna tuturor ! La acest proiect ma inscriu si eu . Am inceput azi dimineata boleroul. Printre picaturi am mai tricotat cate un rand . Maine poate reusesc sa pozez ce am lucrat pana acum . M-am hotarat sa il fac pe cel mai simplu, adica cel care se lucreaza ca un dreptunghi. Am ales un fir mai gros, care are aspectul unui snur. Mult spor la tricotat in continuare !
O seara frumoasa tuturor !
O seara frumoasa tuturor !

draga rucsy,
bravo ! asta e cel mai bun semn ca s-a inteles ce am explicat : acum va puteti descurca si fara mine.
draga kitty_1973,
bine ai venit ! te asteptam sa postezi.
Dragele mele, toate,
v-ati gandit cum faceti marginea boleroului dreptunghi ? cu croset, cu andrele ? cu dantela, cu elastic ?
spor fetelor !
marlen
bravo ! asta e cel mai bun semn ca s-a inteles ce am explicat : acum va puteti descurca si fara mine.
draga kitty_1973,
bine ai venit ! te asteptam sa postezi.
Dragele mele, toate,
v-ati gandit cum faceti marginea boleroului dreptunghi ? cu croset, cu andrele ? cu dantela, cu elastic ?
spor fetelor !
marlen

marlen372001- Senior

-

Numarul mesajelor: 750
Varsta: 46
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 07/09/2009
Da esti o dulce rucsy Multumesc pentru tot si promit sa revin maine pentru ca acum m-ia adormit bebelul in brate si m-a cam imobilizat ,pupici la toata lumea
Mai incerc sa-i raspund si lui Marlen caci nu pot dormi daca n-o fac.Din pacate eu nu stiu decit un fel de marginuta care se lucreaza cu andrele dar e ceva simplu .Sunt dispusa sa invat
Citeste punctul 6 din regulamentul forumului!
Mai incerc sa-i raspund si lui Marlen caci nu pot dormi daca n-o fac.Din pacate eu nu stiu decit un fel de marginuta care se lucreaza cu andrele dar e ceva simplu .Sunt dispusa sa invat
Citeste punctul 6 din regulamentul forumului!
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Sam 27 Feb 2010, 22:50, editata de 1 ori (Motiv : fuzionare postari)

Raresuca- Nou venit

- Numarul mesajelor: 94
Varsta: 36
Localizare: -suceava
Data de inscriere: 29/01/2010
Sincer , eu nu m-am gandit la acest lucru . Pana la urma vad eu , stiu si sa crosetez . Insa, sa termin dreptunghiul . Saptamana viitoare voi avea un program foarte incarcat la locul de munca.
Marlen, felicitari! Nu am cuvinte! Este o dovada de mare generozitate si de profesionalism ceea ce faci.
Deocamdata nu am timpul necesar, dar ma tenteaza de mult un bolero. Multumesc pentru informatii!
Am invatat si eu de la tine montarea ochiurilor cu croseta. Sarut mana!
Deocamdata nu am timpul necesar, dar ma tenteaza de mult un bolero. Multumesc pentru informatii!
Am invatat si eu de la tine montarea ochiurilor cu croseta. Sarut mana!
emi- Junior

-

Numarul mesajelor: 329
Localizare: Craiova
Data de inscriere: 30/07/2009
Scuze ,am sa ma conformez

Raresuca- Nou venit

Eu nu incep inca boleroul pt ca am inceput o bluzitza pt mine pe care trebuie s-o termin pana in 5martie cand mergem la cheful de 8martie.Asa k se amana putin proiectul bolero. 

alimami- Ucenic

- Numarul mesajelor: 113
Localizare: Bistrita
Data de inscriere: 20/12/2009
Poate cineva sa-mi spuna unde sa caut cum se pun pozele? multumesc

Raresuca- Nou venit

Am revenit cu poze asa cum am promis.
Asa arata firul . Culoarea nu este prea spectaculoasa . L-am ales mai ales in functie de grosime.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Ce am lucrat pana acum. Modelul este postat tot pe aici , nu mai stiu exact pe care pagina.
Eu regret ca saptamana viitoare nu voi avea prea mult timp la dispozitie , recuperez insa de vineri seara cand voi fi mai libera .
Spor la tricotat tuturor saptamana viitoare !
Asa arata firul . Culoarea nu este prea spectaculoasa . L-am ales mai ales in functie de grosime.
Ce am lucrat pana acum. Modelul este postat tot pe aici , nu mai stiu exact pe care pagina.
Eu regret ca saptamana viitoare nu voi avea prea mult timp la dispozitie , recuperez insa de vineri seara cand voi fi mai libera .
Spor la tricotat tuturor saptamana viitoare !

Raresuca, cauta la "Tehnic", e foarte simplu. Daca nu te descurci iti explicam.

rucsy- Junior

-

Numarul mesajelor: 339
Varsta: 45
Data de inscriere: 23/09/2009
Fetelor i-mi pare rau ca nu reusesc sa pun pozele Am incercat si pe image shack am pus poza dar mai departe nu stiu ,trebuie sa citesc mai mult la tehnic dar ma trag copii de mineca acum . poate reusesc mai tirziu

Raresuca- Nou venit

copiaza codul
Forum Thumbnail
si ataseaza-l aici
Forum Thumbnail
si ataseaza-l aici

ady_kat- Ucenic

- Numarul mesajelor: 235
Localizare: in Dobrogea
Data de inscriere: 23/01/2010
Raresuca sa iti spun cum procedez eu . Tot in imageshack imi salvez si eu pozele. Cand dai detalii imagine ( in imageshack), in partea din dreapta a monitorului iti apar diverse coduri. Intri la "embed this page", unde scrie forum dai clic stanga pe codul aferent , acesta devine albastru , apoi dai clic dreapta si iti apare o fereastra , selectezi "copy". Apoi te intorci la forum unde iti scrii mesajul , dai clic dreapta si selectezi "paste". Asa este copiat codul pe forum . Inainte de a posta mesajul sa dai previzualizare , daca totul este ok , poti posta mesajul.
Sper ca nu te-am "ametit" prea tare !
Sper ca nu te-am "ametit" prea tare !

Dragele mele sunteti foarte amabile dar credeti-ma ca nu gasesc nici un cod oricit as cauta Sper sa nu supar pe nimeni ca am deviat de la subiect daca da incerc sa mut discutia in alta parte Mai i-mi puteti da ceva amanunte vo rog

Raresuca- Nou venit

dragele mele,
azi am terminat un pulover roz, pe care-l lucram mai demult. am postat poze [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
draga emi,
multumesc de aprecieri. ma bucur ca ai putut lua ceva de aici care sa-ti fie de folos. noteaza/ salveaza/ printeaza tot ce-ti trebuie, ca nu se stie cand il vei folosi.
ceea ce n-am mai spus pana acum e ca eu stau cca 2-3 ore zilnic pe net si caut diverse chestii. si in mod special, si ce mai gasesc interesant si vreau sa va spun ca netul este o comoara. de aceea acum am modele... sa lucrez o viata de acum incolo.
draga kitty,
descopar cu placuta surpriza ca tot ce lucrati e frumos si de bun-gust. culoarea nu e obisnuita, daca e pusa in valoare de modelul ales. aici merg mana in mana si a iesit foarte frumos. de-abia astept sa vad rezultatul final !
draga raresuca,
daca pot, iti fac maine PM cu pasii pe care ii folosesc eu. mai urmareste. nu e greu deloc.
spor la treaba, fetelor si o saptamana buna va doresc !
marlen
azi am terminat un pulover roz, pe care-l lucram mai demult. am postat poze [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
draga emi,
multumesc de aprecieri. ma bucur ca ai putut lua ceva de aici care sa-ti fie de folos. noteaza/ salveaza/ printeaza tot ce-ti trebuie, ca nu se stie cand il vei folosi.
ceea ce n-am mai spus pana acum e ca eu stau cca 2-3 ore zilnic pe net si caut diverse chestii. si in mod special, si ce mai gasesc interesant si vreau sa va spun ca netul este o comoara. de aceea acum am modele... sa lucrez o viata de acum incolo.
draga kitty,
descopar cu placuta surpriza ca tot ce lucrati e frumos si de bun-gust. culoarea nu e obisnuita, daca e pusa in valoare de modelul ales. aici merg mana in mana si a iesit foarte frumos. de-abia astept sa vad rezultatul final !
draga raresuca,
daca pot, iti fac maine PM cu pasii pe care ii folosesc eu. mai urmareste. nu e greu deloc.
spor la treaba, fetelor si o saptamana buna va doresc !
marlen

marlen372001- Senior

-

Numarul mesajelor: 750
Varsta: 46
Data de inscriere: 07/09/2009
Pagina 19 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20 
Subiecte similare» Proiectul "Noua ne pasa"
» Hitul Saptamanii
» Concurs 37- Melodia Saptamanii!
» Concurs 41- Melodia Saptamanii!
» SA IMI EXPLICE SI MIE
» Hitul Saptamanii
» Concurs 37- Melodia Saptamanii!
» Concurs 41- Melodia Saptamanii!
» SA IMI EXPLICE SI MIE
Pagina 19 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie