Ultimele subiecte
» Provocarea 30-Faux denim
Astazi la 05:29 Scris de JuiCy

» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
Astazi la 01:12 Scris de juliennej

» Resurse si link-uri pentru croitorie
Astazi la 00:15 Scris de fulguta28

» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
Astazi la 00:07 Scris de ioana soare

» La sueta .... de seara ! 19
Astazi la 00:05 Scris de georgeta.prnic

» Florile din gradina mea
Astazi la 00:02 Scris de georgeta.prnic

» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
Ieri la 23:44 Scris de ioana soare

» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
Ieri la 23:34 Scris de georgeta.prnic

» Scoala de croitorie(10)
Ieri la 23:26 Scris de geo

» Provocarea 29 - Fructe de vara
Ieri la 23:22 Scris de georgeta.prnic

» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
Ieri la 23:19 Scris de myky7robc

» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
Ieri la 23:11 Scris de SweetEnci

» Bluze,topuri...(10)
Ieri la 22:49 Scris de zylv

» Rochii de seara,deosebite (8)
Ieri la 22:45 Scris de zylv

» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
Ieri la 22:20 Scris de Samarineanca

» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
Ieri la 22:13 Scris de carmenco

» Fotografia, intre hobby si arta
Ieri la 22:09 Scris de AlinaJ.Bijoux

» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
Ieri la 21:44 Scris de diada

» Rochii, fuste crosetate(5)
Ieri la 21:26 Scris de kmn

» Discutii despre croitorie
Ieri la 21:05 Scris de olguta cusma

LM Articole

LM YouTube Channel

Dieta sau un regim de viata sanatos!

Pagina 2 din 2 Inapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Haideti sa ne mentinem

Mesaj Scris de Gianina4ever la data de Mier 30 Mar 2011, 23:37

Aici astept doamnele si domnisoarele mai subtirele,sa ne spuna cum se mentin si sa ne indemnam la un stil de viata sanatos cu alimentatie echilibrata si miscare... kiss
ps.Maine va spun despre obiceiurile dar si greselile mele . wink

Gianina4ever
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor: 1232
Varsta: 32
Localizare: Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere: 31/12/2010

Sus In jos

Re: Dieta sau un regim de viata sanatos!

Mesaj Scris de firicel la data de Mier 30 Mar 2011, 23:51

Pai avem topic despre asa ceva[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

firicel
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor: 6943
Varsta: 51
Localizare: urziceni
Data de inscriere: 27/02/2010

http://lucrudemanafiricel-sforicel.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Gianina4ever la data de Joi 31 Mar 2011, 00:05

A,ok,eu m-am luat dupa Aurishta....

Gianina4ever
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor: 1232
Varsta: 32
Localizare: Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere: 31/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de MagdaMarin la data de Joi 31 Mar 2011, 07:00

Geanina am mutat aici subiectul tau,caci mentinerea greutatii noastre depinde si de felul in care mancam.
Asa ca subiectul am unit subiectul "Cum ne mentinem" cu subiectul"Dieta sau regim de viata sanatos" in fond e acelasi lucru.

Magda Marin
Ce cos eu/Ate de cusut si brodat
Conservarea alimentelor in bucatarie/Carte veche croitorie

MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor: 4059
Varsta: 31
Localizare: Prahova Cocosesti
Data de inscriere: 15/11/2009

https://picasaweb.google.com/115072338271267453701/HaineNoiDeCalitateLaSuperPretCuTransportGratuit#

Sus In jos

Mesaj Scris de aglaia la data de Joi 31 Mar 2011, 07:28

Nu sunt o nostalgica dupa regimul trecut DAR dece inainte de 89 nu erau ata de multe cazuri de boli cardiovasculare , de boli de ficat ca sa nu mai vorbom de fiere lenesa si boli ale pancreasului . Este la moda sa ai fierea scoasa .
Cascavalul era cu ciubote rosii . Acum daxca nu avem cascaval in frigider este o tragedie . Salam ? Pe sponci ! . Cipsuri , si alte variatii pline de e-rui ? Nexam . Smantana ? Trebuia sa te scoli de la 4 dimineata si atunci daca prindeai .
Ce mancam ? Legumele se gaseau din belsug , carne aveam ( aveam o matusa la alimentara ) preponderent pui ca cea de porc luam de la tara de la bunici ( si asta de Craciun ) .
CONCLUZIA : mancam foarte putine semipreparate din carne ( salam . crenvusti , costita , care se gasesc in orice frigider) , smantana si cascaval ff rar , gustarele intre mese nici nu se pomenea . Mancam dulciuri facute in casa traditional : clatite , cornulete , cozonac , chec si aste nu la orice ora din zi . Mancam muuulte legume .
Mergeam pe jos , nu faceam 2 pasi cu masina - benzina era la cartela si se circula o duminica fara sot si una cu sot ( ma refer la numerele de la manina ) Laughing

aglaia
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor: 734
Varsta: 38
Localizare: braila
Data de inscriere: 01/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de cory74 la data de Joi 05 Mai 2011, 08:10

Maare dreptate ai Aglaia!!! Vezi?! Ceausescu tinea la sanatatea romanului! rade rade Iti dai seama cate calorii consumai ca sa obtii o bucatica de salam sau cascaval??? Astfel incat consumul lor era un adaos minor...de calorii !

cory74
Senior
Senior

Numarul mesajelor: 637
Varsta: 38
Localizare: constanta
Data de inscriere: 26/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina la data de Joi 05 Mai 2011, 10:05

aglaia a scris:Nu sunt o nostalgica dupa regimul trecut DAR dece inainte de 89 nu erau ata de multe cazuri de boli cardiovasculare , de boli de ficat ca sa nu mai vorbom de fiere lenesa si boli ale pancreasului . Este la moda sa ai fierea scoasa .
Cascavalul era cu ciubote rosii . Acum daxca nu avem cascaval in frigider este o tragedie . Salam ? Pe sponci ! . Cipsuri , si alte variatii pline de e-rui ? Nexam . Smantana ? Trebuia sa te scoli de la 4 dimineata si atunci daca prindeai .
Ce mancam ? Legumele se gaseau din belsug , carne aveam ( aveam o matusa la alimentara ) preponderent pui ca cea de porc luam de la tara de la bunici ( si asta de Craciun ) .
CONCLUZIA : mancam foarte putine semipreparate din carne ( salam . crenvusti , costita , care se gasesc in orice frigider) , smantana si cascaval ff rar , gustarele intre mese nici nu se pomenea . Mancam dulciuri facute in casa traditional : clatite , cornulete , cozonac , chec si aste nu la orice ora din zi . Mancam muuulte legume .
Mergeam pe jos , nu faceam 2 pasi cu masina - benzina era la cartela si se circula o duminica fara sot si una cu sot ( ma refer la numerele de la manina ) Laughing

Aglaia, mare dreptate ai. Cand vedeam o ciocolata era sarbatoare si aia numai cu lapte, chinezeasca cu ambalaj rosu. Ce tin minte ca se gasea si avea E-uri erau delikatul, sarea de lamaie si hellas-ul... cateva gume beton si cam atat. Biscuitii populari erau tari ca piatra, deci nu aveau prea multi afanatori, vreun bicarbonat, poate... Acum cu greu gasesti ceva fara E-uri. zid
Si zice lumea ca-s nebuna, ca ma uit pe etichete, ca incerc sa evit E-urile; pe forum incerc sa ma cenzurez, ca nu e nimeni interesat (scuze, dar am fost provocata sa raspund acum wink ).
Si teoria mea, ca celulita e inventie moderna, de dupa revolutie. Erau femeile rotunjoare si atunci, dar nu cu celulita; banuiesc ca e cauzata de hormonii din mancare si de cei din pastile, ca de, contraceptivele sunt "la liber".
In alta ordine de iedei, in duminica "fara sot", mergea fiecare cu sotul alteia, nu? rade

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*

Admina™- producatoarea de scame ®

Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor: 5789
Localizare: aproape de tine:)
Data de inscriere: 16/10/2008

http://homemadelaly.blogspot.com/