Concurs slabire!!! 1 februarie-1 martie
Pagina 9 din 9 • Impartiti •
Pagina 9 din 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Concurs slabire!!! 1 februarie-1 martie
aglaia a scris:Cu ceaiul antiadipos nu sunt probleme daca nu prea mananci . Daca mananci trebuie sa ai un start puternic , cel putin la inceput pana se obisnuieste un pic organismul .
Eu folosesc ceai antiadipos chinezesc, cel in cutie verde. La mine dureaza 6 ore pana vin surprizele, cum zicea Leonuta, de aceea il beau sambata sau duminica dimineata, daca stiu ca stau acasa.
As vrea sa incep sa alerg, am o ora pauza de masa de la 13 la 14, pauza in care pot sa fac ce vreau-dar este inca zapada, si asta ma scoate din minti.

came_lia- Junior

-

Numarul mesajelor: 336
Varsta: 51
Localizare: Miercurea Ciuc
Data de inscriere: 04/10/2009
am venit sa dau azi raportelul pt 1aprilie
greutate: 51.5 kg (-2kg aprox, -3.5dc luam in calcul greutatea din prima zi de dieta dar nu prea era reala ca era fix dupa zilele de mucenici :D)
bust - peste sani: 84 (-2cm)
bust - sub sani: 74 (-3cm)
talie: 66 (-3cm)
burta - peste buric: 73 (-3cm)
burta: 81 (-3cm)
fund: 91 (-3cm)
coapse: 52 (-1.5cm)
gamba: 36

andreea_2008- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1852
Varsta: 26
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 08/04/2009
eu nici nu indraznesc sa scot nasul din barlog. nu m-am canatrit recunosc dar nici nu ma astept sa fiu surprinsa sa vad nu stiu cate kg in minus. o sa ma urc de curiozitate pe cantar, macar sa ma sochez . va pup si felicitari celor care au avut vointa.

mickyta- Senior

- Numarul mesajelor: 577
Localizare: constanta
Data de inscriere: 29/01/2010
Hai sa mai zic si eu cate ceva...fiind sarbatoare azi am pus la mesaje ,mai multe decat totalul de cand m-am inscris....Deci am un baiat de 4 ani cel mic.Dupa ce l-am nascut am ramas cu 110 kg. mult,nu?ei de mica am fost durduliesi m-am luptat cu ele, kg.acum disperata sa slabesc am incercat de toate ba chiar ajunsesem sa dorm cu ceaiul de sunatoare la capatai.din cauza durerilor de stomac.Acuma,am vazut pe Etno la taifasuri un medic care te asigura ca slabesti etc.Nuva spun ca am incercat tot felul cu ,,banii inapoi'si degeaba.Astanu dadea inpoi nimic dar nustiu ce m-a incantat si am facut comanda de ceaiurile alea.3 zile mi-a fost foarte greu i-mivenea sa mananc si varul de pe pereti,cu toate ca nu eo dieta de infometare,va explic imediat in ce consta.Mi-a fost usor s-o tin pt ca venea maica-mea si lua copii la ea sa pot sa lucrez linistita,nu avea cine sa mi faca pofta iar seara mancam inaintea lor.deci mi-a venit coletul 300 ro pt 2 luni.In el 2 pungi de ceai amestec din vreo 12 plante si 2 sticle de tinctura-1 de ment si 1 de trandafir.Cea de menta pt prima luna 3 cani pe zi cu cate 10 pic in cana inainte de masa.Masa consta in carne de orice fel,vreau sa spun ca nu conta daca e prajita sau fiarta,oua branza cascaval ,peste,i-mi pare rau ca nu mai am cartus la imprimanta ca mai am si acum foile date.Dieta se bazeaza pe lipsa carbohidratilor din alimentatie.nu ai voie sub nici o forma legume sau fructe.Cum va spuneam 3 zile am chilalait de foame nu pt ca nu mancam,ci pt canu erm invatata,apoi treptat m-am obisnuit.in 2 saptamani se vedea cu ochiul liber.pe langa ceai mai am primit si niste betisoare care masurau nivelul la nu stiu ce in urina,daca nu respectai sa mananci ce spunea doctorul nu se colra betigasul.daca respectai se facea mov semn ca se topea grasimea.De Sh Maria de ziua mea am lasat si diet si tot;trebuie sa intelegeti ca afurisitele de betisoare nu s-au colorat.Apropo n-ai voie alcool si nici sa spargi seminte saiu nuci,interupe procesul de slabire.Abia dupa 3 zile sa colorat din nou betele.In a 2 a luna,acelasi ceai dar tinctura de trandafir;aici am slabit ca lumea.cam cat credeti ca am ajuns?.......85 kg.eu ma mir si acum cum am reusit s-o tin pt ca am maincercat de nenumarate ori dar...cred ca se poate si fara ceai pt ca m-am informat si am m-ai gasit ceva pe net.dar si ceaiurile au avut efectul lor ;puteai sa mananci langa mine cine stie ce tort si nu aveam nici cea mai mica pofta.Vreo 2 ani m-am mentinutpe aproape,dar am fost nevoita sa ma las de tigari pt a am luat mobila de bucatariein rate fara sa-ispun sotului si cand a venit de la munca si a vazut-o..i-am promis ca ma las de tigari si platesc ratele la banca.Incet incet am ajuns pe la 100 iar .Nu mai am puterea s-o iau de la cap,va doresc sanatate

manus marioara- Nou venit

- Numarul mesajelor: 86
Localizare: calarasi
Data de inscriere: 03/01/2010
nu da nimeni o reteta care sa functioneze la dat jos kg ?

canadianca50- Senior

-

Numarul mesajelor: 734
Localizare: acolo si aici
Data de inscriere: 05/04/2010
Ba da, cu drag iti dau eu una, dar nu stiu daca am voie s-o scriu aici ... daca e postata aiurea, rog moderatoarele sa o mute si imi cer scuze.
Dieta dureaza 7 zile si rezultatul este de minus 5 kg la final, daca se tine strict.
ZIUA 1 - cartofi fierti sau copti
ZIUA 2 - carne de vita, fiarta sau la gratar
ZIUA 3 - gref
ZIUA 4 - iaurt degresat
ZIUA 5 - peste, fiert sau gratar
ZIUA 6 - iaurt degresat + 2 oua fierte tari
ZIUA 7 - pui, fiert sau gratar
Am tinut-o de multe ori, functioneaza, garantez pentru ea.
INSA, dupa ce ati tinut-o o data, faceti musai pauza 6 luni ...
Si nu uitati sa beti apa peste 2 litri pe zi si sa luati vitamine.
BAFTA tuturor!
Dieta dureaza 7 zile si rezultatul este de minus 5 kg la final, daca se tine strict.
ZIUA 1 - cartofi fierti sau copti
ZIUA 2 - carne de vita, fiarta sau la gratar
ZIUA 3 - gref
ZIUA 4 - iaurt degresat
ZIUA 5 - peste, fiert sau gratar
ZIUA 6 - iaurt degresat + 2 oua fierte tari
ZIUA 7 - pui, fiert sau gratar
Am tinut-o de multe ori, functioneaza, garantez pentru ea.
INSA, dupa ce ati tinut-o o data, faceti musai pauza 6 luni ...
Si nu uitati sa beti apa peste 2 litri pe zi si sa luati vitamine.
BAFTA tuturor!

adar- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 278
Varsta: 33
Localizare: Sibiu
Data de inscriere: 29/11/2008
dieta disociata nu e una recomandata de medici nutritionisti, e adevarat ca slabesti mult si repede dar nu e bine pt organism si e o probabilitate mare ca dupa dieta sa te ingrasi, organismul a fost privat de anumiti nutrienti si e frustrat daca nu esti atenta el va face rezerve. ideea e buna sa mananci sanatos fara grasimi si fara prajeli, dulciuri putine si daca se poate dulciurile sa fie defapt fructe foarte dulcui cum sunt strugurii capsiunii si bananele dar putine si din acestea.

lora17- Nou venit

- Numarul mesajelor: 48
Localizare: cluj
Data de inscriere: 06/02/2009
Pagina 9 din 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare» Aeroportul Suceava (Stefan Cel Mare) - Februarie 2011
» Concurs "Topic Inchis!"
» Aeroportul Iasi - Martie 2012
» 4 martie 2003 Elicopterul de la SMURD Tg Mures
» Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - Martie 2012
» Concurs "Topic Inchis!"
» Aeroportul Iasi - Martie 2012
» 4 martie 2003 Elicopterul de la SMURD Tg Mures
» Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - Martie 2012
Pagina 9 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie