Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 7
Pagina 50 din 50 • Impartiti •
Pagina 50 din 50 •
1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 7
eu mai vreau
sunt curioasa sa vad si eu ce si cum

andreea_2008- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1852
Varsta: 26
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 08/04/2009

deiutza23- Senior

- Numarul mesajelor: 753
Localizare: simeria,jud. hunedoara

-

si dc nu ti dieta,dar macar sunt retete tare faine si usor de facut,simple,care nu ne pot face decat bine,ca macar e mancare sanatoasa
.
azi e a 32- a zi de la ultima M,ma doare burta si spatele,sunt super umflata si mor de nervi ca nu vine o data.oricum si azi am tot 60,7 kg,deci consider ca plec de la greutatea asta si maine la dieta,ca maine dc retin apa sigur am mai mult si nu se pune.
azi e a 32- a zi de la ultima M,ma doare burta si spatele,sunt super umflata si mor de nervi ca nu vine o data.oricum si azi am tot 60,7 kg,deci consider ca plec de la greutatea asta si maine la dieta,ca maine dc retin apa sigur am mai mult si nu se pune.
Ultima editare efectuata de catre deiutza23 in Lun 08 Mar 2010, 10:57, editata de 1 ori

deiutza23- Senior

dap, o sa ma uit peste ea mai incolo sau maine. sapt asta sau cel tarziu de luni intru si eu la dieta 

-

Neata !
LA MULTI ANI din tot sufletul si cu muuuult drag ! Sa aveti o zi deosebita !
Eu sunt pe acasa azi, asa ca o sa mai intru. Ce program aveti de 8 martie ? Noi o sa iesim diseara putin, dar pana atunci sunt prin zona. Sa-l vedeti pe Tudor in dimineata asta ce nedumerit era ca e ziua mea, adica " unde e toltul?", "mami, nu este tolt cu la multi aniu, nu este ziua ta"
Deci daca nu-i tort, nu-i valabil.
Deiutza, te rog, trimite-mi si mie pm ca sunt curioasa si eu.
Ramo, vad ca esti tare hotarata. Eu peste o luna am o nunta din partea sotului, rude fff apropriate. Nu vom sta noi la petrecere pentru ca asa e situatia, dar tot vom merge la alea-alea... si9 ma gandesc cu ce o sa ma imbrac ?
Livia
Ma bucur ca mai dai cate un semn. Hai mai des !
Ana, cum e Iannis ? Voiam sa va intreb pe tine si pe Deiutza, cum e cu gradi la program scurt. SUnteti multumite?
Andrica
Julienne, ce bine ca ai putut rezolva cu maisina. Acolo toate merg mai repede.
Cris, felicitari pentru kg. Nu stiu ce sa zic, si eu cam tot asa ca tine am fost, am slabit in primele doua saptamani, apoi a inceput foamea si.....
Va pup pe toate !
LA MULTI ANI din tot sufletul si cu muuuult drag ! Sa aveti o zi deosebita !
Eu sunt pe acasa azi, asa ca o sa mai intru. Ce program aveti de 8 martie ? Noi o sa iesim diseara putin, dar pana atunci sunt prin zona. Sa-l vedeti pe Tudor in dimineata asta ce nedumerit era ca e ziua mea, adica " unde e toltul?", "mami, nu este tolt cu la multi aniu, nu este ziua ta"
Deci daca nu-i tort, nu-i valabil.
Deiutza, te rog, trimite-mi si mie pm ca sunt curioasa si eu.
Ramo, vad ca esti tare hotarata. Eu peste o luna am o nunta din partea sotului, rude fff apropriate. Nu vom sta noi la petrecere pentru ca asa e situatia, dar tot vom merge la alea-alea... si9 ma gandesc cu ce o sa ma imbrac ?
Livia
Ma bucur ca mai dai cate un semn. Hai mai des ! Ana, cum e Iannis ? Voiam sa va intreb pe tine si pe Deiutza, cum e cu gradi la program scurt. SUnteti multumite?
Andrica

Julienne, ce bine ca ai putut rezolva cu maisina. Acolo toate merg mai repede.
Cris, felicitari pentru kg. Nu stiu ce sa zic, si eu cam tot asa ca tine am fost, am slabit in primele doua saptamani, apoi a inceput foamea si.....
Va pup pe toate !

Roxy- Ucenic

- Numarul mesajelor: 224
Varsta: 30
Localizare: In mintea mea...

-

am trimis
.
Sori e in al 3-lea an de gradi cu program normal,mie imi convine ca sunt acasa,dc as lucra ar fi altfel,de la toamna il dau si pe Edy,sper sa fie bine ca el e mai mamos.
ai putea sa incerci si tu Rina,chiar dc ai nunta,nu e mare bai dc mai trisezi 1 zi,important e sa o continui dupa.acum cate kg ai,cat scrie la ticker?
.Sori e in al 3-lea an de gradi cu program normal,mie imi convine ca sunt acasa,dc as lucra ar fi altfel,de la toamna il dau si pe Edy,sper sa fie bine ca el e mai mamos.
ai putea sa incerci si tu Rina,chiar dc ai nunta,nu e mare bai dc mai trisezi 1 zi,important e sa o continui dupa.acum cate kg ai,cat scrie la ticker?

deiutza23- Senior

Sunt prin preajma fetelor, doar ca pe langa dieta.
Stefan e bine, multumim de intrebare. Cu vorbitul stam mai prost, nu zice decat ce vrea sau ce-l intereseaza pe el, in rest toate sunt "aia". Mai mult vorbeste pe "limba stefaneasca"
numai el stie ce zice.
Eu azi trebuia sa fiu la work, dar "ca cadou" de 8 Martie, m-au trimis acasa, nu prea avem de lucru. Pt azi mi-am propus ziua de fructe, dar daca am venit acasa am renuntat la ea si am mancat altceva, acum urmeaza sa incep de maine cu proteine, nu stiu care maine
Ps Ana abia astept
Stefan e bine, multumim de intrebare. Cu vorbitul stam mai prost, nu zice decat ce vrea sau ce-l intereseaza pe el, in rest toate sunt "aia". Mai mult vorbeste pe "limba stefaneasca"
Eu azi trebuia sa fiu la work, dar "ca cadou" de 8 Martie, m-au trimis acasa, nu prea avem de lucru. Pt azi mi-am propus ziua de fructe, dar daca am venit acasa am renuntat la ea si am mancat altceva, acum urmeaza sa incep de maine cu proteine, nu stiu care maine
Ps Ana abia astept

livia1981- Senior

-

Numarul mesajelor: 664
Varsta: 31
Localizare: Timisoara
Data de inscriere: 09/11/2008
Pagina 50 din 50 •
1 ... 26 ... 48, 49, 50
Pagina 50 din 50
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Provocarea 30-Faux denim
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie