Articole din piele
Pagina 20 din 20 • Impartiti •
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Articole din piele
Uca şi de la mine
Nu am alte cuvinte .Cu ce ai pus capsele (nu stiu dacă chiar aşa se cheamă) de pe toarta genţii?
Nico, multumesc pentru apreciere.
Eu in general, ceea ce lucrez fac pentru mine si pentru persoanele dragi, timpul nu imi permite sa fac mai mult, dar in caz ca voi avea timp, fara nici o problema te ajut.
Chocolate
.
Niturile ( cele care prind toarta de geanta) le-am batut cu ciocanul, dar nu direct pe ele, am pus o bucata de piele groasa deasupra si dedesubt sa amortizeze socul si sa nu se deformeze, sau sa se imprime piciorusul nitului pe partea vizibila ( am mai patit asa la alte nituri).
Ochetii ( gaurelele prin care trece catarama) le-am montat cu un cleste special luat din hornbach cu vreo 7 lei (pret in care au intrat si 100 de ocheti cu diametru de 4 mm) nu e cel ma bun, mai deformeaza ochetul daca presez mai tare,dar ma descurc.
Eu in general, ceea ce lucrez fac pentru mine si pentru persoanele dragi, timpul nu imi permite sa fac mai mult, dar in caz ca voi avea timp, fara nici o problema te ajut.
Chocolate
.Niturile ( cele care prind toarta de geanta) le-am batut cu ciocanul, dar nu direct pe ele, am pus o bucata de piele groasa deasupra si dedesubt sa amortizeze socul si sa nu se deformeze, sau sa se imprime piciorusul nitului pe partea vizibila ( am mai patit asa la alte nituri).
Ochetii ( gaurelele prin care trece catarama) le-am montat cu un cleste special luat din hornbach cu vreo 7 lei (pret in care au intrat si 100 de ocheti cu diametru de 4 mm) nu e cel ma bun, mai deformeaza ochetul daca presez mai tare,dar ma descurc.
bravo ucabesty, sunt superbe, elegante...ai facut minuni cu cateva bucati mici de piele...
si de la mine felicitari uca pentru combinatia cu macrame

m.m.- Nou venit

- Numarul mesajelor: 71
Varsta: 44
Localizare: undeva in sud
Data de inscriere: 25/01/2010
Uca gentuta este super extra minunata! Am ramas asa
Esti foarte talentata ,plina de idei, lucrezi foarte curat si ingrijit. Si pe langa asta si pozele imi plac mult!
Esti foarte talentata ,plina de idei, lucrezi foarte curat si ingrijit. Si pe langa asta si pozele imi plac mult!

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 3001
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/02/2009
Krista, m.m. , Raluca multumesc, si voi lucrati lucruri dosebite!
Ioana
ma rusinez si iti multumesc pentru cuvintele frumoase, inseamna mult pentru mine.
Pozele... sunt ideea sotului meu... unul dintre hobby-urile lui este si fotografia, de data asta l-am lasat pe el sa imi pozeze creatia asa cum a vrut el, mi-a placut mult ideea cu frunzele de nuc si caramida ( era un vant afara cand a facut pozele de zburau frunzele prin toata curtea si eu alergam dupa ele).
Va multumesc!
Abia astept sa va arat si gentuta din sfoara.
Ioana
Pozele... sunt ideea sotului meu... unul dintre hobby-urile lui este si fotografia, de data asta l-am lasat pe el sa imi pozeze creatia asa cum a vrut el, mi-a placut mult ideea cu frunzele de nuc si caramida ( era un vant afara cand a facut pozele de zburau frunzele prin toata curtea si eu alergam dupa ele).
Va multumesc!
Abia astept sa va arat si gentuta din sfoara.
uca,ai mainile de aur.imi place ceea ce faci,si imi place in mod deosebit,faptul ca esi originala.si ca
cei din familie in spun uca derivat din silvia/silviuca/uca,si stau la cativa km.de tine.poate vreodata ne intalnim la o cafeluta,si o sa-mi impartasesti din secretele pielaritului.
cei din familie in spun uca derivat din silvia/silviuca/uca,si stau la cativa km.de tine.poate vreodata ne intalnim la o cafeluta,si o sa-mi impartasesti din secretele pielaritului.

zylv- Expert

-

Numarul mesajelor: 848
Varsta: 40
Localizare: in centrul tarii
Data de inscriere: 15/02/2009
Mersi Zylv, daca tot suntem offtopic si mie imi spun ai mei uca de la raluca.
Aha, deci din Brasov... ia zi tu unde ai magazinul ala frumos? Poate iti fac o vizita.
Referitor la secretele pielaritului... iti impartasesc cat stiu... si eu ma documentez inca... experimentez... si asa invat.
Astept pm.
Aha, deci din Brasov... ia zi tu unde ai magazinul ala frumos? Poate iti fac o vizita.
Referitor la secretele pielaritului... iti impartasesc cat stiu... si eu ma documentez inca... experimentez... si asa invat.
Astept pm.
Uca , Zylv va puteati intalni la Brasov daca Uca nu pleaca mai repede si Zylv nu apareai asa tarziu...
Ultima editare efectuata de catre ioana soare in Mier 29 Sept 2010, 16:21, editata de 1 ori (Motiv : sters poze la cerere)

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Ha ha, ce tare... ce mica e lumea.
Karina... tare fotogenica mai sunt
... trebuia sa imi faci poza cu prajitura aia mare pe care am mancat-o sa vada lumea ce mancacioasa sunt

Saru'mana pentru poza, o sa o salvez si eu.
Karina... tare fotogenica mai sunt
... trebuia sa imi faci poza cu prajitura aia mare pe care am mancat-o sa vada lumea ce mancacioasa sunt

Saru'mana pentru poza, o sa o salvez si eu.
Ultima editare efectuata de catre ucabesty in Mier 29 Sept 2010, 15:01, editata de 1 ori (Motiv : completare)
incantata de cunostinta
sunt din fagaras si bat brasovul des
karina,eu am fost super incantata ca intalnirea s-a brodit cu plecarea mea la mare,ca altfel..nu apucam sa-ti dau un pupic
sunt din fagaras si bat brasovul deskarina,eu am fost super incantata ca intalnirea s-a brodit cu plecarea mea la mare,ca altfel..nu apucam sa-ti dau un pupic

zylv- Expert

-

Numarul mesajelor: 848
Varsta: 40
Localizare: in centrul tarii
Data de inscriere: 15/02/2009

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 3001
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/02/2009
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Pagina 20 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Provocarea 30-Faux denim
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie