Articole din piele
Pagina 17 din 20 • Impartiti •
Pagina 17 din 20 •
1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20 
Re: Articole din piele
Multumesc mult Ioana.
Cu siguranta, cand va fi gata o voi posta.
Cu siguranta, cand va fi gata o voi posta. Ultima editare efectuata de catre ucabesty in Lun 06 Sept 2010, 12:42, editata de 1 ori (Motiv : corectat)
“În Germania, au venit mai întâi sã-i ridice pe comunişti şi nu am luat atitudine, pentru cã nu eram comunist. Apoi au venit dupã evrei şi nu am luat atitudine, pentru cã nu eram evreu. Apoi au venit dupa membrii de sindicat şi nu am luat atitudine, pentru cã nu eram membru în niciun sindicat. Apoi au venit dupã catolici şi nu am luat atitudine, pentru cã eram protestant. Apoi au venit dupã mine, dar, în acel moment, nu mai rãmãsese nimeni care sã ia atitudine pentru mine.”
Martin Niemöller
Excelente, Uca! Felicitari!
Totusi, nopti albe la 24 de ani?!?
Totusi, nopti albe la 24 de ani?!?

aisha- Senior

-

Numarul mesajelor: 572
Varsta: 42
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 23/03/2009
danae a scris:Am intrebat la Pielorex si vand si persoanelor fizice iar pretul mi se pare ok. Mai trebuie doar sa ajung la ei. Tare as vrea sa incerc si eu o geanta.
Dana poti sa ne spui ce preturi ti-au dat?
As mai avea o intrebare la voi: Ati vazut pe undeva intaritura pentru piele?
clodi a scris:danae a scris:Am intrebat la Pielorex si vand si persoanelor fizice iar pretul mi se pare ok. Mai trebuie doar sa ajung la ei. Tare as vrea sa incerc si eu o geanta.
Dana poti sa ne spui ce preturi ti-au dat?
As mai avea o intrebare la voi: Ati vazut pe undeva intaritura pentru piele?
Da Dana, ce preturi au? Intaritura spunea Ciubotaru' ca este in aceeasi curte cu Pielorex, la AdionChem, insa am senzatia ca este pentru incaltaminte.
Bravo Uca! Sunt minunate manerele, foarte interesant cusute. Eu am incercat sa fac un model asemanator, dar lenesa de mine am vrut sa le cos la masina. Nu mi-a placut ce mi-a iesit, am considerat un esec. Ma uimiti cu rabdarea voastra de a coase piele, de mana.
Aisha, pai daca numai noaptea am rabdare si inspiratie!
Va multumesc pentru cuvintele frumoase, ma bucur nespus ca va plac!
Am de gand sa le schimb rivetii, daca gasesc unii mai scurti. Ma mai gandesc.
Va multumesc pentru cuvintele frumoase, ma bucur nespus ca va plac!
Am de gand sa le schimb rivetii, daca gasesc unii mai scurti. Ma mai gandesc.
“În Germania, au venit mai întâi sã-i ridice pe comunişti şi nu am luat atitudine, pentru cã nu eram comunist. Apoi au venit dupã evrei şi nu am luat atitudine, pentru cã nu eram evreu. Apoi au venit dupa membrii de sindicat şi nu am luat atitudine, pentru cã nu eram membru în niciun sindicat. Apoi au venit dupã catolici şi nu am luat atitudine, pentru cã eram protestant. Apoi au venit dupã mine, dar, în acel moment, nu mai rãmãsese nimeni care sã ia atitudine pentru mine.”
Martin Niemöller
Uca pot sa o citez pe Ioana? Pot? Cate nopti nu mai dormi pana e gata si gentuta?

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1979
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Ei... uite... ca acum lenevesc, ma uit pe forum la cate minunatii ai postat si ma documentez.
Azi nu am avut timp de ea, socrul meu a vrut sa ii scurtez o pijama si la maneci si pantalonii, si mai vroia si mansetele puse inapoi, descoase, coase...
, nu aveam chef, imi statea gandul la gentuta, am rupt si un ac si am cusut si stramb
, maine desfac sigur, ca nu imi place....
Azi nu am avut timp de ea, socrul meu a vrut sa ii scurtez o pijama si la maneci si pantalonii, si mai vroia si mansetele puse inapoi, descoase, coase...
, nu aveam chef, imi statea gandul la gentuta, am rupt si un ac si am cusut si stramb
, maine desfac sigur, ca nu imi place...._________________
ucadesign
Martin Niemöller
Mi-au spus ca pielea este de la 50 ron+tva/mp si ca nu exista un minim, daca te duci si iei de la fabrica. Daca faci comanda, minim 50 mp. Dar la mine nu e cazul de comanda
Eu vreau sa incerc sa imi fac o geanta.
Super manerele Uca!
Eu vreau sa incerc sa imi fac o geanta. Super manerele Uca!
danae a scris:Mi-au spus ca pielea este de la 50 ron+tva/mp si ca nu exista un minim, daca te duci si iei de la fabrica. Daca faci comanda, minim 50 mp. Dar la mine nu e cazul de comandaEu vreau sa incerc sa imi fac o geanta.
Super manerele Uca!
E cam foarte scumpa pielea lor! A fost cineva la Centro Moda Italia?
RalucaS a scris:
Da Dana, ce preturi au? Intaritura spunea Ciubotaru' ca este in aceeasi curte cu Pielorex, la AdionChem, insa am senzatia ca este pentru incaltaminte.
danae a scris:Mi-au spus ca pielea este de la 50 ron+tva/mp si ca nu exista un minim, daca te duci si iei de la fabrica. Daca faci comanda, minim 50 mp. Dar la mine nu e cazul de comandaEu vreau sa incerc sa imi fac o geanta.
Super manerele Uca!
Multumesc pentru informatii!
Uca arata tare bine manerele!
Multumesc pentru aprecieri Karina,Clodi, Danae!
Martin Niemöller
O rugaminte pentru cei care cunosc.
Cum se poate realiza aceasta cusatura din snur lat din piele ( cea care seamana cu cea clasica cusuta la masina) ?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Eu chiar nu imi pot da seama, am cautat si pe net si nu am gasit explicatii (inca).
Daca cumva stiti, va rog dati de veste.
Va multumesc!
Cum se poate realiza aceasta cusatura din snur lat din piele ( cea care seamana cu cea clasica cusuta la masina) ?
Eu chiar nu imi pot da seama, am cautat si pe net si nu am gasit explicatii (inca).
Daca cumva stiti, va rog dati de veste.
Va multumesc!
Martin Niemöller
Pagina 17 din 20 •
1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20 
Pagina 17 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Quilling-Arta de a rula hartia (15)
» Hainute crosetate, pentru copii(6)
» Ce melodie asculti acum!-4
» La sueta.... de seara! 16
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(2)
» Caciuli, basti tricotate IV
» Simbioza tricotat / croit
» Saluri, fulare, esarfe crosetate(7)
» Broderie manuala-2
» Haine inspiratie folk stilizate
» Manusi, mitene tricotate
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 3
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) IX
» Costumul Popular
» Bluze,topuri,jachete,bolerouri...crosetate (13)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (10)
» Manusi, mitene crosetate 2
» Pana de idei - decoratiuni
» Hainute pentru copiii nostri (12)