Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (3)
Pagina 1 din 20 • Impartiti •
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Re: Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (3)
Am biruit o geanta, inceputa asta vara. Era gata demult, dar nu gaseam cheful sa-i fac captuseala si un amarat de buzunaras. Am reusit ieri noapte sa o cos si asta este:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Modelul era de la o geanta XXL, lucrata cu fir gros si negasind am pus doua fire diferite, un bumbac si altul cu vascoza, lucios. E de marime medie insa, nu a fost sa fie XXL. Are tinuta si am captusit-o cu un doc gros, de la Diada.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Modelul era de la o geanta XXL, lucrata cu fir gros si negasind am pus doua fire diferite, un bumbac si altul cu vascoza, lucios. E de marime medie insa, nu a fost sa fie XXL. Are tinuta si am captusit-o cu un doc gros, de la Diada.

Admina este foarte reusita gentuta. Ma bate gandul sa incerc sa-mi fac si eu una dar sa-i termin puloverul sotului. Nu incep mai multe lucruri deodata. Pana atunci ma gandesc ce culoare s-o fac. 

Tache Marilena- Senior

- Numarul mesajelor: 740
Varsta: 44
Localizare: Campina
Data de inscriere: 10/01/2010
f. frumoasa geanta! 

aleinad- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 36
Varsta: 55
Localizare: ialomita
Data de inscriere: 26/12/2009
Admina, inca o data iti laud gentuta, este superba, am mai vazut-o la un topic....dar inca o data : de unde ai luat manerele ?. Am si eu o gentuta in lucru, dar nu stiu de unde sa iau manere.

rucsy- Junior

-

Numarul mesajelor: 339
Varsta: 45
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 23/09/2009
Admina a scris:Am biruit o geanta, inceputa asta vara. Era gata demult, dar nu gaseam cheful sa-i fac captuseala si un amarat de buzunaras. Am reusit ieri noapte sa o cos si asta este:
Draguta geanta Admina.
dar ce facem ca parca nu e voie sa faci trimiteri.... ar trebui sa-ti dai singura un avertisment, nu? daca e sa fim corecte si sa se aplice anumite reguli, sa fie valabile pentru toata lumea, nu?

angells- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 228
Varsta: 33
Data de inscriere: 21/11/2009
draga admina,
nu te lasam pana nu ne spui de unde ai manerele astea minunate. stii c sunt o problema manerele de lemn.
chiar si eu am terminat o geanta aurie si imi trebuie niste manere mai elegante. ei ?
marlen
nu te lasam pana nu ne spui de unde ai manerele astea minunate. stii c sunt o problema manerele de lemn.
chiar si eu am terminat o geanta aurie si imi trebuie niste manere mai elegante. ei ?
marlen

marlen372001- Senior

-

Numarul mesajelor: 750
Varsta: 46
Data de inscriere: 07/09/2009
Angells,
what! Ce trimitere, draga? Diada nu bisnitareste ca noi, materialul e kadou, parol. Facem troc, de multe ori, cu diverse materiale, ate. Daca vroiam sa-mi fac reclama, spuneam ca am firele la vanzare, ca mi se pare ca inca e valabil anuntul.
Dar n-am zis, tu m-ai provocat.
Multumesc pentru aprecierea gentutei. Cu manerele... e poveste lunga. Nu sunt de lemn, sunt de plastic, dar arata foarte bine. Le-am luat prin cineva de pe forum. Mi-am facut stoc, am si rotunde, imitatie de bambus. Dar nu mai spuneti la nimeni!
what! Ce trimitere, draga? Diada nu bisnitareste ca noi, materialul e kadou, parol. Facem troc, de multe ori, cu diverse materiale, ate. Daca vroiam sa-mi fac reclama, spuneam ca am firele la vanzare, ca mi se pare ca inca e valabil anuntul.
Dar n-am zis, tu m-ai provocat.Multumesc pentru aprecierea gentutei. Cu manerele... e poveste lunga. Nu sunt de lemn, sunt de plastic, dar arata foarte bine. Le-am luat prin cineva de pe forum. Mi-am facut stoc, am si rotunde, imitatie de bambus. Dar nu mai spuneti la nimeni!

Ultima editare efectuata de catre Admina in Dum Ian 17, 2010 8:08 pm, editata de 2 ori
Marlen, Rucsy, v-am trimis PM.

maria_covacef- Junior

-

Numarul mesajelor: 302
Varsta: 30
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 03/06/2009
angells a scris: dar ce facem ca parca nu e voie sa faci trimiteri.... ar trebui sa-ti dai singura un avertisment, nu? daca e sa fim corecte si sa se aplice anumite reguli, sa fie valabile pentru toata lumea, nu?
ai noroc ca Admina e fata buna, din partea mea luai o pauza de 5 zile de pe forum sa meditezi la problema asta, cred ca ar trebui sa mai citesti o data regulamentul, mai ales partea scrisa cu rosu.
Revenind, foarte reusita geanta, felicitari! s-o porti cu placere!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Admina, dar te-ai pus pe treaba in noul an
Imi place foarte mult geanta. Modelul e si el foarte frumos, ai diagrama sau explicatii la el? 
Imi place foarte mult geanta. Modelul e si el foarte frumos, ai diagrama sau explicatii la el? 
Diada, eu am luat-o ca o gluma ironica, nu in serios. Sau faceai bisnita si nu stiam eu...
Geany, caut schema si o pun la Resurse. E muuult mai frumos originalul, e mare si cu manere de piele, dar asta avem cu asta defilam.
Geany, caut schema si o pun la Resurse. E muuult mai frumos originalul, e mare si cu manere de piele, dar asta avem cu asta defilam.
Multumesc Admina, eu nu am spus cat de frumoase sunt manerele la geanta ta, deoarece mie personal nu imi sunt deloc comode...eu prefer tot manerele flexibile, sau breteaua de pus pe umar 

Admina asa gentuta frumoasa si ai lasat-o atata sa astepte pana sa vada lumina? A iesit foarte frumos, e marimea care mie imi place!
Si manerele arata foarte bine nici nu zici ca sunt de plastic.
Si manerele arata foarte bine nici nu zici ca sunt de plastic.
ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 2999
Varsta: 32
Data de inscriere: 24/02/2009
Uau, Admina, super faina gentuta ta; sa o porti sanatoasa; si eu vreau manere....
Nu stiu daca aici trebuia sa postez (dar aici am ajuns, ca langa husa era blocat) pentru :
Marlen, ca de obicei, ne innebunesti cu minunatiile tale; nu prea am cuvinte..., dar imi place mult de tot husa de telefon
Se pare ca s-a blocat pana si sectiunea cand a aparut husa.... Glumeam.
Numai lucruri frumoase apar pe aici. Ma bucur ca sunt si eu printre voi sa le pot vedea
Nu stiu daca aici trebuia sa postez (dar aici am ajuns, ca langa husa era blocat) pentru :
Marlen, ca de obicei, ne innebunesti cu minunatiile tale; nu prea am cuvinte..., dar imi place mult de tot husa de telefon
Se pare ca s-a blocat pana si sectiunea cand a aparut husa.... Glumeam.
Numai lucruri frumoase apar pe aici. Ma bucur ca sunt si eu printre voi sa le pot vedea
danadea- Senior

- Numarul mesajelor: 736
Localizare: Deva
Data de inscriere: 17/08/2009
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Pagina 1 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Scoala de croitorie(10)
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Florile din gradina mea
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Discutii despre croitorie