Manusi, mitene tricotate
Pagina 2 din 17 • Impartiti •
Pagina 2 din 17 •
1, 2, 3 ... 9 ... 17 
Re: Manusi, mitene tricotate
ucabesty, foarte frumoase manusile! mi-ar fi placut si mie o pereche la fel

rebel- Nou venit

- Numarul mesajelor: 93
Localizare: B
Data de inscriere: 19/10/2010
Uca tare norocoasa esti cu o asa bunica priceputa! Ai avut de la cine sa mostenesti talentul!
Sunt super manusile si firul ales de ea este foarte frumos si potrivit!
M-am uitat si dincolo, ce bine iti sta cu puloverul si caciula! Imi place jocul cu torsadele de pe fata lui, bunica ta nu e doar priceputa, e si foarte creativa.
Sunt super manusile si firul ales de ea este foarte frumos si potrivit!
M-am uitat si dincolo, ce bine iti sta cu puloverul si caciula! Imi place jocul cu torsadele de pe fata lui, bunica ta nu e doar priceputa, e si foarte creativa.

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 3001
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/02/2009
Rebel, multumesc
.
Ioana, intr-adevar ma simt norocoasa cu bunica mea. M-a invatat multe, doar ea mi-a pus acul in mana si mereu imi face placere sa lucrez alaturi de ea.
De exemplu cand am facut caciula, am tricotat de la scazut pana la sfarsit la "claca" langa ea si ea imi lucra un pulover, si am avut un spor, mi s-a parut ca am terminat repede si nici nu am remarcat cand a trecut timpul.
Din acelasi fir, acum mi-am adus aminte mi-a mai facut si un alt pulover, dar in combinatie cu negru, adica un rand cu negru, un rand cu firul acesta multicolor, si pe fata mi-a iesit asa o forma de ursulet, maine ma imbrac cu el si ii fac si poza.
.Ioana, intr-adevar ma simt norocoasa cu bunica mea. M-a invatat multe, doar ea mi-a pus acul in mana si mereu imi face placere sa lucrez alaturi de ea.
De exemplu cand am facut caciula, am tricotat de la scazut pana la sfarsit la "claca" langa ea si ea imi lucra un pulover, si am avut un spor, mi s-a parut ca am terminat repede si nici nu am remarcat cand a trecut timpul.
Din acelasi fir, acum mi-am adus aminte mi-a mai facut si un alt pulover, dar in combinatie cu negru, adica un rand cu negru, un rand cu firul acesta multicolor, si pe fata mi-a iesit asa o forma de ursulet, maine ma imbrac cu el si ii fac si poza.
Uca, bunica ta e minunata... Lucreaza excelent, chiar perfect as putea spune!
Nu mi-o imprumuti si mie
?! Ca eu am ramas fara de 7 ani..
Nu mi-o imprumuti si mie

cory74- Senior

- Numarul mesajelor: 637
Varsta: 38
Localizare: constanta
Data de inscriere: 26/01/2010
Eu zic sa licitati. Macar sa se aleaga si bunica cu ceva. 
samo99ro- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4757
Varsta: 62
Localizare: Bucuresti, Romania
Data de inscriere: 04/07/2010
Uca s-o pupi si din partea mea pe bunicuta harnicuta! Nu de alta dar mi-aduce aminte de-a mea! Si multe lucruri ne-a invatat!!!
Am lucrat si eu pana-n mos Nicolae o pereche de manusi pentru fata prietenului meu ( completare la burlanul cu nasturei). Asa 'cu doua degete' a vrut ca-i tin mai cald si cu agatatoare de mana ca sa nu le piarda:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Am lucrat si eu pana-n mos Nicolae o pereche de manusi pentru fata prietenului meu ( completare la burlanul cu nasturei). Asa 'cu doua degete' a vrut ca-i tin mai cald si cu agatatoare de mana ca sa nu le piarda:

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Wow ce frumoase sunt Karina. Ai vreun model ceva la ele ?ai lăsat ochiuri pt degetul mare ?

ivanoiuadela9- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1203
Varsta: 35
Localizare: tg jiu
Data de inscriere: 22/04/2010
Nu, am inmultit pana la numarul ochilor necesari, am lucrat degetul si-apoi am revenit la manusa. Nu-i lucrata circular, e incheiata pe exteriorul mainii.

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Aaaa interesantă idee. Mulţumesc.

ivanoiuadela9- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1203
Varsta: 35
Localizare: tg jiu
Data de inscriere: 22/04/2010
Karina, frumoase manusi. Imi aduc aminte ca astea doar cu un deget mie nu imi placeau cand eram copil inconstient, cam prin generala , le preferam pe cele cu cinci " sa fiu in rand cu copii de la scoala" dar bunica numai din astea imi facea pe atunci pentru ca erau mult mai calduroase si nici nu vroia sa auda de cinci degete ( sa nu imi inghete mainile). Stia ea ce stia... bine ca mi-am revenit pe la inceputul liceului.
emi- Junior

-

Numarul mesajelor: 329
Varsta: 36
Localizare: Craiova
Data de inscriere: 30/07/2009
Am primit in aceasta iarna o pereche de manusi foarte frumoase tricotate de cineva foarte drag mie, lucrate nemaipomenit si foarte calduroase.
Cand le-a vazut bunica, i-au placut mult de tot, le-a studiat si s-a pus pe tricotat.
A facut un alt model decat cel de pe cele initiale dar a pastrat ideea si forma celorlalte.
Sunt tricotate cu andrele de 2 cu un fir de bumbac foarte frumos si putin sidefat.
Imi place mult ceea ce a iesit. Abia astept sa vina primavara sa le pot purta ( asta vara mi-a crosetat si o palarie din bumbac alb , deci am la ce sa le asortez
)
Sper sa va placa la fel de mult cat imi plac mie.
Cand le-a vazut bunica, i-au placut mult de tot, le-a studiat si s-a pus pe tricotat.
A facut un alt model decat cel de pe cele initiale dar a pastrat ideea si forma celorlalte.
Sunt tricotate cu andrele de 2 cu un fir de bumbac foarte frumos si putin sidefat.
Imi place mult ceea ce a iesit. Abia astept sa vina primavara sa le pot purta ( asta vara mi-a crosetat si o palarie din bumbac alb , deci am la ce sa le asortez
Sper sa va placa la fel de mult cat imi plac mie.
Uca mie imi plac tare mult.

mnarcisa- Moderator

-

Numarul mesajelor: 1776
Varsta: 29
Localizare: eu cu ai mei
Data de inscriere: 21/01/2010
Sa-ti traiasca bunica,sa-ti mai faca lucruri minunate,iar tu sa le porti cu placere,Uca!

mariaz_09- Senior

-

Numarul mesajelor: 746
Varsta: 59
Localizare: Deva
Data de inscriere: 08/01/2010
Pagina 2 din 17 •
1, 2, 3 ... 9 ... 17 
Pagina 2 din 17
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Provocarea 30-Faux denim
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie