Felicitari de Craciun, cusute
Pagina 7 din 9 • Impartiti •
Pagina 7 din 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Re: Felicitari de Craciun, cusute
RamonaM a scris:Julix sunt foarte frumoase...felicitari pt ideea cu rama, e din carton?
Nu, este din hartie colorata. Incerc sa perfectionez tehnica, in ideea ca marginea nu trebuie sa se vada (parerea mea).
Trebuie musai sa perfectionez si traiectoria foarfecului care taie marginea artistic, pentru ca nu-mi prea place ce iese si stric prea multa hartie.
Multumesc pentru felicitari/urari.
julix_2007- Maestru

- Numarul mesajelor: 1372
Varsta: 43
Localizare: Suceava
Data de inscriere: 07/12/2008
julix_2007- Maestru

A doua a fost lucrată pentru mine!
Julix, mulţumesc din tot sufletul!
Sunt superbe creaţiile tale! Foarte îngrijit lucrate!
Felicitări!
Felicitări!
Uca a scris:A doua a fost lucrată pentru mine!![]()
Felicitări!
Multumesc. Ideea este ca am facut 2 la fel, caci nu am vrut sa fac diferente. Ti-am explicat deja in mesajul scris.
julix_2007- Maestru

Frumoase, ca de obicei. Si modelele imi plac, felicitari.

RamonaM- Junior

- Numarul mesajelor: 482
Varsta: 29
Data de inscriere: 15/10/2010
Multumesc. Adevarul ca nu lucrez decat modelele care imi plac.
julix_2007- Maestru

Julix, felicitări pentru ce ai realizat.
Nu m-am putut abține și mi-am lucrat o felicitare simplă pt Crăciun. Partea cusută are 5,5/4,5 cm
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Steluțele sunt roșii și verzi, culorile așa-zise ale Crăciunului, dar din cauză că sunt foarte sclipicioase nu au ieșit bine cu blitz-ul
Nu m-am putut abține și mi-am lucrat o felicitare simplă pt Crăciun. Partea cusută are 5,5/4,5 cm
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Steluțele sunt roșii și verzi, culorile așa-zise ale Crăciunului, dar din cauză că sunt foarte sclipicioase nu au ieșit bine cu blitz-ul

Crissy86- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 259
Varsta: 25
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 11/11/2010
Crissy86, felicitarea ta este foarte frumoasa. Marginile rosii sunt din hartie sau din panglica?
julix_2007- Maestru

ce imi place Crissy
RamonaM- Junior

Marginile sunt din panglică de 0,3 mm.
Crissy86- Ucenic

-

Pur si simplu nu pot sa tac, cind vad ca toata lumea perie pe tota lumea in loc sa ajute cu un sfat util.
Rosul nu merge absolut de loc la rama modelelor voastre, e prea puternic pe linga cartonul alb. Julix, pinza e oribila, etamina de cea mai ieftina, nu? Crissy, firul tau a fost mult prea subtire.
Vindeti asa ceva?
Am vazut intr-un magazin unele foarte urite, e drept, la 2 lei bucata. Ale voastre sint mult mai reusite, dar parca le-ati facut la norma.
Rosul nu merge absolut de loc la rama modelelor voastre, e prea puternic pe linga cartonul alb. Julix, pinza e oribila, etamina de cea mai ieftina, nu? Crissy, firul tau a fost mult prea subtire.
Vindeti asa ceva?
Am vazut intr-un magazin unele foarte urite, e drept, la 2 lei bucata. Ale voastre sint mult mai reusite, dar parca le-ati facut la norma.

Vizitato- Vizitator
Mda.... secret.... daca tot nu-ti place ce cauti aici??? Nu te obliga nimeni sa comentezi pozitiv daca nu vrei!! Si in primul rand arata-ne ce faci tu caci de unde sa stim noi ca esti onesta in criticile tale daca nu ne-ai castigat simpatia prin ceea ce faci??!!

Nicoleta Irimescu- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1162
Varsta: 42
Localizare: Vatra Dornei - Bucovina
Data de inscriere: 23/07/2009
Da ,nici eu nu pot sa tac ca sa zic asa
.
Critica poate fi constructiva dar tonul face muzica si sunt niste reguli as zice eu,nu intri prima data intr-o casa si incepi prin a critica gazda .
Ma alatur si eu Nicoletei si astept ,daca suntem la acest topic, niste felicitari facute de tine . In rest sa auzim numai de bine .
Critica poate fi constructiva dar tonul face muzica si sunt niste reguli as zice eu,nu intri prima data intr-o casa si incepi prin a critica gazda .
Ma alatur si eu Nicoletei si astept ,daca suntem la acest topic, niste felicitari facute de tine . In rest sa auzim numai de bine .

dorina64- Junior

- Numarul mesajelor: 356
Varsta: 48
Data de inscriere: 24/05/2010
Secret...in primul rand noi suntem aici ca o familie si nu ne vorbim pe acest ton.
In meseria mea, daca am ceva de criticat o fac in privat nu in public...jenezi si persoana respectiva poate sa-si fosrmeze o parere proasta despre ea insasi (nu ca ar fi cazul vostru fetelor sau al meu, ca poate si eu eram in aria ei).
Apoi fiecare face cum poate, cand poate (poate la miezul noptii...cazul meu) si mai ales cel mai important cu ce are.
Iti multumim totusi pt aprecierile negative si te astetam cu ale tale creatii sa ne incanti vazul.
Te pup
In meseria mea, daca am ceva de criticat o fac in privat nu in public...jenezi si persoana respectiva poate sa-si fosrmeze o parere proasta despre ea insasi (nu ca ar fi cazul vostru fetelor sau al meu, ca poate si eu eram in aria ei).
Apoi fiecare face cum poate, cand poate (poate la miezul noptii...cazul meu) si mai ales cel mai important cu ce are.
Iti multumim totusi pt aprecierile negative si te astetam cu ale tale creatii sa ne incanti vazul.
Te pup

RamonaM- Junior

Secret, eu nu o vând, chiar la postarea felicitării am scris că am făcut-o pentru mine. Și firul pe care l-am folosit la coasere este format de fapt din 2 fire și chiar acoperă bine pânza, dar din cauza faptului că modelul cusut este foarte mic și poza e făcută de aproape cu blitz-ul apar acele spații albe. Eu am vrut să folosesc la felicitare doar culorile roșu și verde, ce se găsesc și în modelul cusut și în decorațiile aplicate (panglica și steluțele) și pentru gustul meu arată perfect și asta contează cel mai mult.
Așteptăm cu interes creațiile tale.
Așteptăm cu interes creațiile tale.

Crissy86- Ucenic

-

Pagina 7 din 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Subiecte similare» felicitari handmade
» ESTE CEL MAI TARE METIN !!! FELICITARI LA [GA]Angel
» Felicitari
» felicitari pentru toti [clik]
» Cadou pentru Craciun
» ESTE CEL MAI TARE METIN !!! FELICITARI LA [GA]Angel
» Felicitari
» felicitari pentru toti [clik]
» Cadou pentru Craciun
Pagina 7 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Provocarea 30-Faux denim
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie