Modificarea si stramtarea hainelor
Pagina 1 din 20 • Impartiti •
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Cum faci din blugi marimea 30 unii de marimea ..27 ??
Hello dragele mele
Am o pereche de blugi marimea 30 pe care i-am luat asa ca erau prea .. frumosi :D , as vrea sa le fac ceva sa imi vina , sa ii stramtez .. cumva. cum ma sfatuiti sa incep ? ii descos pe laterale sau chiar de tot ?? si .. mai departe ? am vreo sansa sa iasa sau .. astept sa ma ingras
sau facem un topic cu .. modificat haine ? ce spui admina
??
Am o pereche de blugi marimea 30 pe care i-am luat asa ca erau prea .. frumosi :D , as vrea sa le fac ceva sa imi vina , sa ii stramtez .. cumva. cum ma sfatuiti sa incep ? ii descos pe laterale sau chiar de tot ?? si .. mai departe ? am vreo sansa sa iasa sau .. astept sa ma ingras
sau facem un topic cu .. modificat haine ? ce spui admina
kindaras- Nou venit

- Numarul mesajelor: 3
Data de inscriere: 22/10/2008
Re: Modificarea si stramtarea hainelor
hei, kinda
hai sa zic cum as face eu, cand ii imbraci si ii stranga asa cum ai vrea tu, din lateral, la solduri, cam cat trebuie sa iei din ei? Eu am strimtat numai pe lateral, am luat pana la 3 cm, si nu-i desfaci, cosi paralel cu, cusatura laterala dupa care tai (dupa proba bineinteles) si asta este.
hai sa zic cum as face eu, cand ii imbraci si ii stranga asa cum ai vrea tu, din lateral, la solduri, cam cat trebuie sa iei din ei? Eu am strimtat numai pe lateral, am luat pana la 3 cm, si nu-i desfaci, cosi paralel cu, cusatura laterala dupa care tai (dupa proba bineinteles) si asta este.
Kinda, buna idee. Si eu mi-am luat haine mai mari si le-am modificat. Stiu ca am oftat mult dupa o rochie xxl(intram de doua ori in ea) din jerse alb cu negru pe care nu am cumparat-o, dar apoi s-a dat...
De stramtat, am stramtat si pe interiorul cracului pantalonului dar Elena are dreptate, ies mult mai bine modificati pe exterior. Eu ii iau pierdut, inspre cusatura originala daca nu trebuie stramtati pana jos. Daca sunt evazati sau largi si jos, ii iei paralel cu cusatura. Poti sa-i faci si slim fit daca vrei, asa mi-am modificat niste pantaloni drepti, obisnuiti si -am facut slim sa-i port in cizme.

De stramtat, am stramtat si pe interiorul cracului pantalonului dar Elena are dreptate, ies mult mai bine modificati pe exterior. Eu ii iau pierdut, inspre cusatura originala daca nu trebuie stramtati pana jos. Daca sunt evazati sau largi si jos, ii iei paralel cu cusatura. Poti sa-i faci si slim fit daca vrei, asa mi-am modificat niste pantaloni drepti, obisnuiti si -am facut slim sa-i port in cizme.
Modificarea si stramtarea hainelor
Propun sa vorbim la acest subiect despre modificarea produselor vestimentare. Fie ca este vorba despre reconstructia altor piese din ceva deja existent(ex. dintr-o jacheta se poate face o vesta si o pereche de pantaloni pentru copii) sau pur si simplu stramtare hainelor.
Am sa o invit pe Emilia sa posteze aici poza cu haina de iarna
Revin si eu in scurt timp cu o pereche de pantaloni din piele eco si povestea lor. Mai am o haina de blana eco si vreau sa o recroiesc dupa un tipar Burda, sa vedem ce iese.
Am sa o invit pe Emilia sa posteze aici poza cu haina de iarna
am luat mesajul cu totul si l-am pus aici
deci am o haina de iarna care vreau sa o stramntez tot asa dela 42 la 38. da mi se pare cam dificil si nu vreau sa ma apuc asa de capul meu.
va pun si poza sa vedeti daca as putea face ceva sau sa o las asa si sa o dau la cineva. nici de dat nu as da-o ca mi draga
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
deci am o haina de iarna care vreau sa o stramntez tot asa dela 42 la 38. da mi se pare cam dificil si nu vreau sa ma apuc asa de capul meu.
va pun si poza sa vedeti daca as putea face ceva sau sa o las asa si sa o dau la cineva. nici de dat nu as da-o ca mi draga

emilia- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 49
Varsta: 27
Localizare: Franta
Data de inscriere: 30/10/2008
Emilia va fi destul de dificil de modificat si depinde de cata rabdare si indemanare ai, dar nu imposibil de realizat; tb luat in calcul inainte de a te apuca de ea daca mas ta cusut coase asemenea mater.
-prima etapa sa desfaci captuseala de pe haina
-dupa ce imbraci haina fara captus dai semne la umeri, pe laterale tb sa prinzi in ace aprox cat vrei sa fie larg dupa care dai semne cu creta; s-ar putea si mai mult ca sigur sa intri si la pense in fata ptr ca de multe ori nu poti lua numai pe laterale dar vad ca acolo ai buzunare ceea ce pare dificil, dar daca se cere poti renunta la ele
-depinde mult de cat de larga iti este; uneori e necesar sa intri mai mult pe laterale la fata sau spate, vezi la proba cum arata m bine
- dupa ce termini haina modifici maneca (largimea) in functie de larg subbratului
Sper sa nu te descurajez cu atatea explicatii dar daca te incumeti sunt pe-aproape.
Bineinteles ca vor fi si alte fete care sa te ajute.
-prima etapa sa desfaci captuseala de pe haina
-dupa ce imbraci haina fara captus dai semne la umeri, pe laterale tb sa prinzi in ace aprox cat vrei sa fie larg dupa care dai semne cu creta; s-ar putea si mai mult ca sigur sa intri si la pense in fata ptr ca de multe ori nu poti lua numai pe laterale dar vad ca acolo ai buzunare ceea ce pare dificil, dar daca se cere poti renunta la ele
-depinde mult de cat de larga iti este; uneori e necesar sa intri mai mult pe laterale la fata sau spate, vezi la proba cum arata m bine
- dupa ce termini haina modifici maneca (largimea) in functie de larg subbratului
Sper sa nu te descurajez cu atatea explicatii dar daca te incumeti sunt pe-aproape.
Bineinteles ca vor fi si alte fete care sa te ajute.

tomari- Senior

- Numarul mesajelor: 684
Data de inscriere: 27/10/2008
Si pantalonii mei trebuie stramtati radical. I-am luat la super oferta, sunt bine facuti, captusiti si pe crac, dar nu ma incumet sa le stric tighelul. Cum ii stramtez sa nu se vada urata cusatura; trebuie sa iau din largime pe toata lungimea pantalonului si pe sold. Aaa, si fiind imitatie de piele nu pot prinde in bolduri si nici insaila
Admina singura posibilitate ramane sa cauti un tipar de pantaloni care sa-ti vina bine dupa care sa-i refaci; asta presupune refacerea cusaturilor later si interioare. Din foto se vede ca vei avea mai mult de luat din spate (crac) decat la fata si asta presupune sa-i desfaci si recroiesti. 

tomari- Senior

tomari multumesc frumos. ma apuc de ea chiar din seara asta. si de imi ia doua saptamani nu conteaza ca sincer prefer sa imi bat capul decat sa dau banii pe alta
. am luat-o acu trei ani si nu am apucat sa o port prea mult. si pe vremea aia eram mai plinutza. acuma plutesc in ea
o sa vin cu vesti si sigur cu intrebari unde o sa ma incalcesc de probleme
o sa vin cu vesti si sigur cu intrebari unde o sa ma incalcesc de probleme

emilia- Nou venit

-

Emilia spor la lucru!

tomari- Senior

Admina,
ce ai hotarat sa faci ?pana la urma cum vei modifica pantalonii?
nu vrei sa faci o poza imbracata cu ei?vazand cum stau pe tine , putem spune pareri!
materialul e putin elastic?
cam cat e de stramtat?cum sunt cusaturi duble pe parti.....incearca sa-i modifici intre picioare?
ce ai hotarat sa faci ?pana la urma cum vei modifica pantalonii?
nu vrei sa faci o poza imbracata cu ei?vazand cum stau pe tine , putem spune pareri!
materialul e putin elastic?
cam cat e de stramtat?cum sunt cusaturi duble pe parti.....incearca sa-i modifici intre picioare?
asa. vin cu intrebari.
deci am stramntat haina pe lateral. imi vine bine asa cum e e ok. daaaaar cand o iau pe mine nu imi place cum arata pe piept. sta asa adunata la subratz. nu foarte tare. nu e socant. dar eu vad . poate asa pe strada nu s-ar observa da eu stiu ca nu e bine si nu e bine. o pun pe masa o intind si arata super. fara greseli da problema e cand o iau pe mine.
si cum ziceai tomari ca trebuie umblat la pense in fatza banuiesc ca asta ar trebui sa fac ca sa stea frumos. dar nu stiu ce exact trebuie sa fac eu la pense?
deci am stramntat haina pe lateral. imi vine bine asa cum e e ok. daaaaar cand o iau pe mine nu imi place cum arata pe piept. sta asa adunata la subratz. nu foarte tare. nu e socant. dar eu vad . poate asa pe strada nu s-ar observa da eu stiu ca nu e bine si nu e bine. o pun pe masa o intind si arata super. fara greseli da problema e cand o iau pe mine.
si cum ziceai tomari ca trebuie umblat la pense in fatza banuiesc ca asta ar trebui sa fac ca sa stea frumos. dar nu stiu ce exact trebuie sa fac eu la pense?

emilia- Nou venit

-

Emilia poate ai luat prea mult la subratz iar la piept s-ar putea sa-ti fie mare; ori adancesti pensa la piept (de langa umar si mergi pierdut spre buzunar) ori mai lasi din cusat de la subratz. Sa nu o cosi direct la mas de cusut; coase de proba de mana ca sa nu-ti strici mater. 

tomari- Senior

tomari de era dupa mine mai luam de la subratz
da am zis sa nu exagerz ca poate nu iasa. am prins cu ace si s-ar rezolva de la umar. o sa incerc asa.
mersi
mersi

emilia- Nou venit

-

Kristina, am facut poze cu ei pe mine. Sunt marisori bine, in talie merg stramtati si luat mult de pe fund si pe toata lungimea piciorului. O sa-mi fac curaj sa intru cu acul in ei, nici nu pot insaila sau prinde in bolduri si nu-mi convine. Neaparat trebuie sa iau dintre picioare ca sa dispara tocitura aia din fund, ca e rusine
Ultima editare efectuata de catre Admina in Mar 23 Dec 2008, 00:19, editata de 1 ori
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Pagina 1 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Provocarea 30-Faux denim
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie