Despre masinile de tricotat
Pagina 12 din 15 • Impartiti •
Pagina 12 din 15 •
1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15 
Re: Despre masinile de tricotat
cristina, eu tricotez cu andrele dar la masina nu am incercat (avea o matusă)
Rochitele tale sunt f frumoase, imi place f mult cea verde-gri.
se fac greu?
Rochitele tale sunt f frumoase, imi place f mult cea verde-gri.
se fac greu?
nu se face greu deloc....daca lucrezi fara model este simplu si rapid......de ex....fata la rochita am facut-o intr-o seara....

cristina350- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 90
Varsta: 33
Localizare: com 23 august.jud constanta
Data de inscriere: 22/05/2010
Am si eu o masina de tricotat Brother KH 840 cumparata sh.Nu am reusit sa trec de primul rand.Poate cunoasteti in Bucuresti pe cineva care sa ma invete sa o folosesc(contra cost bineinteles)sau poate stiti un mecanic de astfel de masini care sa poata sa o curete si verifice.Multumesc.

bimbo- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 11
Varsta: 42
Localizare: Tot pe drumuri
Data de inscriere: 10/02/2010
Buna ,
as dori si eu sa achizitionez o masina de tricotat. Ceva oferte?
as dori si eu sa achizitionez o masina de tricotat. Ceva oferte?

marinelabur- Nou venit

- Numarul mesajelor: 6
Localizare: Galati
Data de inscriere: 16/05/2011
Am reusit sa lucrez cu masina si multumesc colegei de forum Laura care a avut rabdare cu mine si m-a ajutat sa ies din impas.

bimbo- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 11
Varsta: 42
Localizare: Tot pe drumuri
Data de inscriere: 10/02/2010
Sa nu uiti sa ne arati si ce faci cu aceasta masina de tricotat!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Mesaj 1
ceva oferte? Vreau si eu sa cumpar o masina de tricotat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mesaj 2
vreau si eu sa fac asa minunatii.
Edit Magda Marin
Te rog sa citesti Punctul 6 din Regulament
Multumesc
ceva oferte? Vreau si eu sa cumpar o masina de tricotat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mesaj 2
vreau si eu sa fac asa minunatii.
Edit Magda Marin
Te rog sa citesti Punctul 6 din Regulament
Multumesc
Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Mier 04 Ian 2012, 20:25, editata de 2 ori (Motiv : Unit mesaje)

marinelabur- Nou venit

- Numarul mesajelor: 6
Localizare: Galati
Data de inscriere: 16/05/2011
buna fetele.
am cumparat si eu de pe net o masina de tricotar simac art folosita.am incercat sa tricotez pe ea dar nu merge nu stiu ce are se agata caruta de ace ,nu am pus bine ata ,nu am idee.fc un rand 2 dupa care nu mai vrea scapa ochiuri sau se incurca ata in ace sau se agata acele la caruta.are cineva vreoidee?poate nu e buna ata?am incercat cu ata normala de tricotat manual.
va rog un raspuns am vazut ca mai are cineva una exact ca si a mea
am cumparat si eu de pe net o masina de tricotar simac art folosita.am incercat sa tricotez pe ea dar nu merge nu stiu ce are se agata caruta de ace ,nu am pus bine ata ,nu am idee.fc un rand 2 dupa care nu mai vrea scapa ochiuri sau se incurca ata in ace sau se agata acele la caruta.are cineva vreoidee?poate nu e buna ata?am incercat cu ata normala de tricotat manual.
va rog un raspuns am vazut ca mai are cineva una exact ca si a mea

hanyivan- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: resita
Data de inscriere: 07/01/2012
Buna ziua,
Sunt si eu de ceva vreme pe site dar pana acum doar m-am uitat, am citit si am invatat multe
Sunt pasionata de tricotat si nu numai. Pana acum am tricotat doar manual, dar de mica imi doresc sa tricotez la masina si nu am avut ocazia.
Va rog daca se poate sa-mi spune-ti si mie ce fel de fire se pot folosi la masinile de tricotat. Din ce auzisem eu, se puteau folosi numai fire subtiri.
Eu lucrez foarte mult cu lana jumatate toarsa si nu stiu daca as putea-o folosi si la masina de tricotat.
multumesc frumos
Sunt si eu de ceva vreme pe site dar pana acum doar m-am uitat, am citit si am invatat multe
Sunt pasionata de tricotat si nu numai. Pana acum am tricotat doar manual, dar de mica imi doresc sa tricotez la masina si nu am avut ocazia.
Va rog daca se poate sa-mi spune-ti si mie ce fel de fire se pot folosi la masinile de tricotat. Din ce auzisem eu, se puteau folosi numai fire subtiri.
Eu lucrez foarte mult cu lana jumatate toarsa si nu stiu daca as putea-o folosi si la masina de tricotat.
multumesc frumos
Buna ziua,
Ca si Xorana am tot urmarit discutiile de pe site, fiindca imi doream o masina de tricotat. Am reusit sa cumpar una cu doua fronturi care se numeste Superba si este adusa din Franta. Problema este ca am cartea in limba franceza si nu ma prea descurc. Daca are cineva o astfel de masina si ma poate ajuta cu ceva indicatii ar fi super.
Va multumesc!
Ca si Xorana am tot urmarit discutiile de pe site, fiindca imi doream o masina de tricotat. Am reusit sa cumpar una cu doua fronturi care se numeste Superba si este adusa din Franta. Problema este ca am cartea in limba franceza si nu ma prea descurc. Daca are cineva o astfel de masina si ma poate ajuta cu ceva indicatii ar fi super.
Va multumesc!

ghblaura- Nou venit

- Numarul mesajelor: 2
Localizare: Brasov
Data de inscriere: 14/01/2012
Ajutor masina de tricotat singer memo II
Buna tuturor,
Am o masina de tricotat singer memo II si nu reusesc sa imi dau seama cum sa fac modele.
Masina are in stanga o "Pressure Pad Electronic Programmer"
Am urmat instructiunile dar din pacate nu mi-a iesit nimic.
Pana acum am reusit doar sa fac model pe fata si model un ochi pe fata si unul pe dos.
Va rog sa imi dati un sfat.
Mersi
Am o masina de tricotat singer memo II si nu reusesc sa imi dau seama cum sa fac modele.
Masina are in stanga o "Pressure Pad Electronic Programmer"
Am urmat instructiunile dar din pacate nu mi-a iesit nimic.
Pana acum am reusit doar sa fac model pe fata si model un ochi pe fata si unul pe dos.
Va rog sa imi dati un sfat.
Mersi

me_a_devil_babe- Nou venit

Localizare: romania
Data de inscriere: 19/05/2011
Daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cam cu cat sa vand o masina de tricotat manuala,Dopleta se numeste,cu un car,are piese de schimb,nu are manual,dar am aflat ca sunt pe net videoclipuri unde inveti cum sa o folosesti.E ideala ca nu consuma electricitate si e pacat ca altcineva ar putea sa o foloseasca.

CARLA GRIGORAS- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 10
Localizare: BUCURESTI
Data de inscriere: 28/04/2010
buna fetelor,
vad ca in ultimul timp nu prea este activitate pe aici. Am citit multe aici despre masinile de tricotat, de altfel discutiile voastre mi-au dat ideea de a-mi cumpara si eu una. Chiar doua, cu multe peripetii, dar asta e alta poveste. Ce vreau sa va spun, este ca mi-a fost foarte greu sa invat sa lucrez la ea, cred ca deocamdata stiu sa o folosesc cam 15 % din capacitatea ei, (presupun), de aceea pur si simplu ma ofer, sa invat pe oricine are nevoie de initiere, sa nu treaca prin toate chinurile prin care am trecut eu.
De asemena mi-ar placea sa am cu cine schimba pareri, impresii, sa mai invatam una de la alta, caci tare multe mai am si eu de invatat.
Masina mea e brother kh910, mai are cineva brother?
vad ca in ultimul timp nu prea este activitate pe aici. Am citit multe aici despre masinile de tricotat, de altfel discutiile voastre mi-au dat ideea de a-mi cumpara si eu una. Chiar doua, cu multe peripetii, dar asta e alta poveste. Ce vreau sa va spun, este ca mi-a fost foarte greu sa invat sa lucrez la ea, cred ca deocamdata stiu sa o folosesc cam 15 % din capacitatea ei, (presupun), de aceea pur si simplu ma ofer, sa invat pe oricine are nevoie de initiere, sa nu treaca prin toate chinurile prin care am trecut eu.
De asemena mi-ar placea sa am cu cine schimba pareri, impresii, sa mai invatam una de la alta, caci tare multe mai am si eu de invatat.
Masina mea e brother kh910, mai are cineva brother?

for2nity- Nou venit

- Numarul mesajelor: 9
Localizare: cluj
Data de inscriere: 05/02/2012
CARLA GRIGORAS a scris:Daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cam cu cat sa vand o masina de tricotat manuala,Dopleta se numeste,cu un car,are piese de schimb,nu are manual,dar am aflat ca sunt pe net videoclipuri unde inveti cum sa o folosesti.E ideala ca nu consuma electricitate si e pacat ca altcineva ar putea sa o foloseasca.
Eu am cumparat masina in urma cu o saptamana si ceva. Nu este noua, dar arata foarte bine. Este singer memo II cu pad ptr modele si cu pedala, accesorii, manualele de utilizare,cu pat dublu de ace si am dat pe ea 800 RON.
Un sfat: Pastreaz-o! Eu nu as vinde-o. O poti folosi sa faci spatele, manecile etc si nu mai pierzi timp facandu-le manual.

me_a_devil_babe- Nou venit

Localizare: romania
Data de inscriere: 19/05/2011

cristina350- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 90
Localizare: com 23 august.jud constanta
Data de inscriere: 22/05/2010
Pagina 12 din 15 •
1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15 
Subiecte similare» DESPRE HERMETICA
» Discutii despre naruto
» ARTHUR SCHOPENHAUER - DESPRE FEMEIE
» DESPRE SANATATE...SFATURI ,REMEDII NATURISTE..
» :) Despre mne ...
» Discutii despre naruto
» ARTHUR SCHOPENHAUER - DESPRE FEMEIE
» DESPRE SANATATE...SFATURI ,REMEDII NATURISTE..
» :) Despre mne ...
Pagina 12 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Provocarea 30-Faux denim
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie