Despre masinile de tricotat
Pagina 2 din 15 • Impartiti •
Pagina 2 din 15 •
1, 2, 3 ... 8 ... 15 
despre masinile de tricotat
Buna seara fetelor! Ce frumos ninge (in Bucuresti)! Si ce frumos este sa stai la gura sobei si sa crostezi sau sa tricotezi! Eu tot incerc sa lucrez primul rind de ochiuri la masina si nu-mi iese nimic.Am sperat ca se indura cineva cu experienta sa dea un mic ajutor de inceput. Sper sa nu imi treaca pasiunea pentru masina de tricotat pana apare cineva cu suflet mare.Astepttttttttt si multumesc anticipat pentru orice sfat!

steluta- Nou venit

- Numarul mesajelor: 10
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 02/01/2010
Re: Despre masinile de tricotat
Steluta, sunt multe tutoriale utile , poate gasesti si ceea ce te intereseaza pe tine,aici 

Buna fetelor, desi vin cu mare intarziere la subiectul asta, se pare ca am stiut de ce
Astazi am scos masina de tricotat brother KH-710. Ma chinui de cateva ore sa o montez... acum ar cam fi montata, dar cum pun firul... bla bla bla, videouri n-am gasit pentru aceasta masina, manualul l-am gasit electronic... dar na cand pui mana prima data pe asa ceva ai de lucru si ai nevoie de nervi multi multi.
Un video ajutator a fost si asta
dar l-am gasit la dupa ce montasem deja 
Astazi am scos masina de tricotat brother KH-710. Ma chinui de cateva ore sa o montez... acum ar cam fi montata, dar cum pun firul... bla bla bla, videouri n-am gasit pentru aceasta masina, manualul l-am gasit electronic... dar na cand pui mana prima data pe asa ceva ai de lucru si ai nevoie de nervi multi multi.Un video ajutator a fost si asta
dar l-am gasit la dupa ce montasem deja 
Sa o folosesti sanatoasa, intens si cu maxima inspiratie!
Abia astept sa vad prima "lucrare".
Abia astept sa vad prima "lucrare".

Giobsy- Moderator

-

Numarul mesajelor: 1629
Varsta: 44
Localizare: Vatra Dornei
Data de inscriere: 25/05/2009
aly a scris:Eu am o masina de tricotat insa nu am avut atata rabdare sa incerc sa inteleg cum functioneaza...prin urmare...o vand.Daca va intereseaza...contactati-ma. Multumesc:)
Salut Aly! Mai este valabila oferta ta?
Multumesc mult.
Salutari tuturor.

metamatrix- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: Satu Mare
Data de inscriere: 05/03/2010
Steluta- ai incercat sa ungi putin masina. Si masinile de tricotat manuale se ung.Eu foloseam accelasi ulei ca la masina de cusut. puneam in capatul riglei un tifon inmuiat in ulei si impingeam rigla in dispozitiv.
Promit ca dupa Pasti merg in pod caut masina si o sa-ti pun poze cu pasii care trebuie sa-i urmezi. Eu nu mai am manual de utilizare dar am reusit sa fac cateva lucrusoare mai demult la ea. Singurul lucru care nu il stiu este asa cum am mentionat cum sa procedez cu dispozitivul pentru tricotat pe fata(daca ai instructiuni scaneazale si posteazale te rog pentru mine).Acum sper sa avem accelasi fel de masina.
Promit ca dupa Pasti merg in pod caut masina si o sa-ti pun poze cu pasii care trebuie sa-i urmezi. Eu nu mai am manual de utilizare dar am reusit sa fac cateva lucrusoare mai demult la ea. Singurul lucru care nu il stiu este asa cum am mentionat cum sa procedez cu dispozitivul pentru tricotat pe fata(daca ai instructiuni scaneazale si posteazale te rog pentru mine).Acum sper sa avem accelasi fel de masina.

stoy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1071
Varsta: 37
Localizare: Focsani
Data de inscriere: 31/10/2009
Ajutor, va rog!
Buna ziua, tuturor!
Am nevoie de ajutorul vostru pentru a cumpara o masina de tricotat. E binevenit orice sfat, mentionez ca nu am deloc experienta in domeniu. Am cautat ceva pe site-uri, dar vreau parerea cuiva priceput. De unde se cumpara, care merita banii, informatii dintr-astea. Vreau sa i-o cumpar mamei care e departe acum, si nu ma prea poate ajuta.
Astept sfaturile voastre aici sau la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (e si ID-ul de messenger)
Va multumesc!
Am nevoie de ajutorul vostru pentru a cumpara o masina de tricotat. E binevenit orice sfat, mentionez ca nu am deloc experienta in domeniu. Am cautat ceva pe site-uri, dar vreau parerea cuiva priceput. De unde se cumpara, care merita banii, informatii dintr-astea. Vreau sa i-o cumpar mamei care e departe acum, si nu ma prea poate ajuta.
Astept sfaturile voastre aici sau la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (e si ID-ul de messenger)
Va multumesc!

razvan_tricoteaza- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: Iasi
Data de inscriere: 29/04/2010
Ma intereseaza si pe mine aceste informatii; si eu mi-as dori o masina de tricotat
danadea- Senior

- Numarul mesajelor: 736
Localizare: Deva
Data de inscriere: 17/08/2009
Stie cineva sa tricoteze la masina?Este mecanica Dopleta.Va rog ajutati-ma.

CARLA GRIGORAS- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 10
Varsta: 33
Localizare: BUCURESTI
Data de inscriere: 28/04/2010
Asa cum am promis am coborat masina de tricotat din pod si am montat cateva ochiuri pe o andrea , le-am pus apoi pe rigla masinii si m-am apucat de tricotat la ea, acum sper sa se inteleaga.Acum sper sa fie vorba de acceasi masina de tricotat manuala[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img]
apoi vezi aici
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
acum marea mea rugaminte e daca stiti cum se foloseste si asta
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img[youtube]
apoi vezi aici
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
acum marea mea rugaminte e daca stiti cum se foloseste si asta
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img[youtube]
Ultima editare efectuata de catre stoy in Lun 10 Mai 2010, 18:21, editata de 1 ori (Motiv : greseli la editare)

stoy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1071
Varsta: 37
Localizare: Focsani
Data de inscriere: 31/10/2009
Mai fetelor eu am avut doua. Una rudimentara..cred ca se chema Eva la care am tricotat eu ceva pana s-a blocat smecheria aia de car si fortand-o s-au stricat canalele prin care se deplasau acelel si apoi se blocau intr-una de nu am mai putut face nimic. Apoi am cumparat una second cu manuale in germana si cred ca ii lipsea o piesa ( sunt sigura acum) si dupa ce vreo 2 ani am tot scos-o sa o montez si m-am chinuit sa-i dau de capat cate o zi intreaga imi venea sa o arunc pe geam. Dar tot nu m-am lecuit si as cauta sa cumpar una simpla, romaneasca gen Eva...sau Ada.
Ce am reusit sa invat:
1.la unele trebuie sa tricotezi tu primele randuri si apoi sa le pui ochi cu ochi pe carlige dupa care misti carul. Treci ata peste carlige misti carul si inainte si inapoi. daca ai trecut carul fara ata trecuta iti sar toate acele..adica tricotul de pe ace
2. Daca se intepeneste are niste butoane de care tragi sau invarti ( pe carul care se misca) si el isi retrage mecanismul de pe ace
3.trebuie sa fii foarte atenta si daca pierzi un ochi sa-l reglementezi pe loc..sau macar sa-i prinzi o agrafa de birou
Ce am reusit sa invat:
1.la unele trebuie sa tricotezi tu primele randuri si apoi sa le pui ochi cu ochi pe carlige dupa care misti carul. Treci ata peste carlige misti carul si inainte si inapoi. daca ai trecut carul fara ata trecuta iti sar toate acele..adica tricotul de pe ace
2. Daca se intepeneste are niste butoane de care tragi sau invarti ( pe carul care se misca) si el isi retrage mecanismul de pe ace
3.trebuie sa fii foarte atenta si daca pierzi un ochi sa-l reglementezi pe loc..sau macar sa-i prinzi o agrafa de birou
Buna seara! Masina mea este Cugir MT 01.Desi este veche de peste 20 ani, am cumparat-o sigilata. Am incercat in fel si chip sa incep CEVAAAAAA si de fiecare data mi-au sarit ochiurile. Scuze, nu prea stiu sa descriu in termeni de specialitate. Am tot cautat pe net si am vazut la alte masini o bucata de ceva negru cu niste gauri care se punea peste primul rand de ochiuri.Eu nu am asa ceva! De unde as putea sa cumpar sau cu cea as putea inlocui ?

steluta- Nou venit

- Numarul mesajelor: 10
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 02/01/2010
Ma bucur ca mai scrie cineva aici.Eu de doua luni ma chinui sa aflu cum sa tricotez la a mea.Am primit-o fara manual.Pe Youtub nu ma pot uita.Trebuie sa existe un magazin de unde se pot cumpara piese.Eu vreau un manual.Nu prea vreau sa o vand.Abea astept sa pot tricota la ea.Mi-au fost de ajutor indicatiile tale Roxana,dar nu stiu sa pun nici firul...Spor la lucru!

CARLA GRIGORAS- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 10
Varsta: 33
Localizare: BUCURESTI
Data de inscriere: 28/04/2010
Pagina 2 din 15 •
1, 2, 3 ... 8 ... 15 
Subiecte similare» DESPRE HERMETICA
» Discutii despre naruto
» ARTHUR SCHOPENHAUER - DESPRE FEMEIE
» DESPRE SANATATE...SFATURI ,REMEDII NATURISTE..
» :) Despre mne ...
» Discutii despre naruto
» ARTHUR SCHOPENHAUER - DESPRE FEMEIE
» DESPRE SANATATE...SFATURI ,REMEDII NATURISTE..
» :) Despre mne ...
Pagina 2 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Provocarea 30-Faux denim
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie