CONCURS DE CROITORIE - ROCHIE DE SEARA
Pagina 6 din 30 • Impartiti •
Pagina 6 din 30 •
1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30 
Re: CONCURS DE CROITORIE - ROCHIE DE SEARA
Felicitari adminilor pentru intentie, felicitari sponsorului pentru sprijin si spor la lucru si inspiratie participantelor.
In alta ordine de idei, drumul spre iad a fost intotdeauna pavat cu intentii bune.
Sa speram ca discutiile in contradictoriu si despicarea firului in patru nu vor continua pe alte 5 pagini.
Sper ca nu am suparat pe nimeni, iar la concurs nu participi pentru ca, desi stiu sa cos, asta nu inseamna ca as fi in stare sa creez o rochie de seara.
Dar o sa admir rochiile postate de catre concurente si o sa va citesc cu placere.
In alta ordine de idei, drumul spre iad a fost intotdeauna pavat cu intentii bune.
Sa speram ca discutiile in contradictoriu si despicarea firului in patru nu vor continua pe alte 5 pagini.
Sper ca nu am suparat pe nimeni, iar la concurs nu participi pentru ca, desi stiu sa cos, asta nu inseamna ca as fi in stare sa creez o rochie de seara.
Dar o sa admir rochiile postate de catre concurente si o sa va citesc cu placere.
Ultima editare efectuata de catre Giobsy in Joi 03 Dec 2009, 13:23, editata de 1 ori (Motiv : o mica greseala)

Giobsy- Moderator

-

Numarul mesajelor: 1629
Varsta: 44
Localizare: Vatra Dornei
Data de inscriere: 25/05/2009
Ohohoo, si ce nevoie aveam de o masina de cusut, chiar am probat un innovis la reprezentanta si o sa mi-o cumpar . Alta sansa nu am
.
Felicitari pentru ideea concursului si pt. premiu.
Am sa va incurajez de pe margine si o sa imi spun parerea, sper sa nu se supere nimeni
.
Sper ca vor fi multe modele originale si de bun gust.
Multa inspiratie si spor la cusut !!!!
Felicitari pentru ideea concursului si pt. premiu.
Am sa va incurajez de pe margine si o sa imi spun parerea, sper sa nu se supere nimeni
Sper ca vor fi multe modele originale si de bun gust.
Multa inspiratie si spor la cusut !!!!

Usagy- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 146
Varsta: 29
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 28/05/2009
Clio_Ela a scris: Dar participarea la concurs ... ne face sa dam din noi ceea ce nu credem ca am reusi vreodata...
total de acord. ai pus punctul pe i

amnro- Expert

-

Numarul mesajelor: 912
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 26/10/2009
Pai sa nu mor eu de ciuda, ca nu ma pricep la croitorie???
Le doresc multa bafta celor care participa si abia astept sa vad ce va iesi din manutele voastre iscusite.
spor la treaba!!!
Le doresc multa bafta celor care participa si abia astept sa vad ce va iesi din manutele voastre iscusite.
spor la treaba!!!
ancutzicutza- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 15
Varsta: 26
Localizare: Deva
Data de inscriere: 13/11/2009
am cumparat materialul pentru rochie dar nu sunt multumita
Eu zic sa incerci sa participi daca te-ai inscris si sa incerci sa faci rochia chiar daca nu o termini,important este ca o faci pentru tine ca ai nevoie (si poti cauta pe net )sant o gramada de modele..spor la treaba
si la 
si la 
nadina_b2005@yahoo.com- Ucenic

- Numarul mesajelor: 132
Localizare: egy
Data de inscriere: 31/08/2009
Super concurs, super premiu! Multumim sponsorului si Adminei! 

aidaalex- Ucenic

- Numarul mesajelor: 200
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 23/09/2009
Irina, nu te costa mult transportul, cand comanzi de pe acest site?

mycryna- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 26
Varsta: 32
Localizare: constanta
Data de inscriere: 02/12/2009
Gata, eu m-am hotarat!
M-am gandit, m-am razgandit, am mazgalit cateva schite, le-am rupt si le-am aruncat, am mazgalit altele, le-am mototolit si le-am aruncat. Dar pana la urma, cred ca mi-am ales, in sfarsit, un model. Sau doua, sau trei, sau... Ei bine, nu sunt chiar 100% sigura. Oricum, mi-am comandat deja materialul; in doua zile il primesc. In weekend sper sa am timp sa ma apuc de un mulaj. Sau de doua, sau...
eu ma tot gandesc daca sa ma apuc de vreo rochie sau nu. in primul rand nu prea am ce face cu o rochie de seara
si nu stiu daca gasesc un material frumos. si eu care-mi propusesem luna asta sa fac doar niste pantaloni de pijama 

puffetta- Nou venit

- Numarul mesajelor: 70
Localizare: pufflandia
Data de inscriere: 03/11/2009
Buburuza a scris:M-am gandit, m-am razgandit, am mazgalit cateva schite, le-am rupt si le-am aruncat, am mazgalit altele, le-am mototolit si le-am aruncat. Dar pana la urma, cred ca mi-am ales, in sfarsit, un model. Sau doua, sau trei, sau... Ei bine, nu sunt chiar 100% sigura. Oricum, mi-am comandat deja materialul; in doua zile il primesc. In weekend sper sa am timp sa ma apuc de un mulaj. Sau de doua, sau...
de unde iti comanzi materialul? de pe net? si ce mulaj faci? (daca nu e secret)

amnro- Expert

-

Numarul mesajelor: 912
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 26/10/2009
Ba e secret!
Materialul l-am comandat de la un importator.
La a doua intrebare, chiar ca nu-i nici un secret: eu lucrez mai rar cu tipare. Chestiile simple le croiesc la ochiometru si le modific direct pe corp. Pentru rochiile de seara prefer sa fac mai intai un mulaj din panza ordinara sau jersey (functie de materialul "adevarat" al rochiei). Il cos (insailat), il probez, il modific, il aranjez pe manechin, iar il modific... si tot asa pana cand am forma finala. Apoi il descos, il calc si croiesc materialul dupa mulaj.
of am scos un tipar dar nu stiu ce sa zic nu v-am spus materialul este negru as fi dorit albastru dar nu am gasit nimic potrivit
buburuza,daca nu te deranjeaza sa ne spui si noua site-ul importatorului,poti sa ne spui.eu una ,sufar de lipsa de materiale de calitate.e bine chiar si numai dupa concurs,daca vrei.eu mi-am gasit materialul,dar caut pt sora mea care vrea ceva maro.are nevoie de un material pretios,dar simplu pt o rochita dreapta, scurta si nu mai stiu cum,pt a o asorta cu o pereche de pantofiori tigrati.pantofii sunt o bijuterie si e pacat sa-i poarte cu ceva comercial 

zylv- Expert

-

Numarul mesajelor: 848
Varsta: 40
Localizare: in centrul tarii
Data de inscriere: 15/02/2009
Pagina 6 din 30 •
1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30 
Pagina 6 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» La sueta .... de seara ! 19
» Florile din gradina mea
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Scoala de croitorie(10)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Bluze,topuri...(10)
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Provocarea 30-Faux denim
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie