CONCURS DE CROITORIE - ROCHIE DE SEARA
Pagina 2 din 30 • Impartiti •
Pagina 2 din 30 •
1, 2, 3 ... 16 ... 30 
Re: CONCURS DE CROITORIE - ROCHIE DE SEARA
SUPER premiu!

chemio- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 173
Varsta: 36
Localizare: Pitesti
Data de inscriere: 11/09/2009
wawwww super premiu,bafta multa tuturor concurentelor,eu nu cred ca voi avea timp cum nu am avut timp nici pt celalalt concurs dar va doresc mult succes.

kla78- Junior

-

Numarul mesajelor: 341
Varsta: 33
Localizare: madrid
Data de inscriere: 28/12/2008
admina,ai organizat super concurs.binenteles,gratie sponsorilor,pe care ii iubesc din tot sufletul,caci datorita lor am o masina bengoasa(vorba fiului meu).si o pot nominaliza pe d-na Adriana(caci cu dansa am intrat in contact) ca fiind o super draguta.deci,e musai sa-mi fac rochie pentru revelion. 

Ultima editare efectuata de catre zylv in Mar 01 Dec 2009, 18:31, editata de 1 ori

zylv- Expert

-

Numarul mesajelor: 807
Varsta: 40
Localizare: in centrul tarii
Data de inscriere: 15/02/2009
ADMINA si DIADA ne faceti numai suprize.Forumul acesta face parte din viata mea,voi participa indiferent de rezultat,imi plac rochiile de seara.
fetelor important este sa participam cu cat ne inscriem mai multe cu atat va fi mai bine!

fetelor important este sa participam cu cat ne inscriem mai multe cu atat va fi mai bine!

Camy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1172
Varsta: 31
Localizare: buzau
Data de inscriere: 21/10/2008
Super concurs, super premiu!!
Felicitari Admina, multumiri sponsorilor si bafta participantelor/participantilor ;) !!
De acord cu Geany, mi se pare corect sa nu fie permisa participarea celor care nu s-au inscris pe forum pana la inceperea concursului, chiar daca scriu cele 50 de mesaje.
Acum sa nu aruncati cu rosii,,, eu as propune (asta in caz ca vor vota membrii forumului) ca si cei ce voteaza sa fie conditionati de inscrierea pana la data concursului. Altfel azi isi vor face cont toti prietenii, neamurile si mai stiu eu care, cand e vorba de asa un premiu, clar, vor scrie si mesaje in fiecare zi, doar sa poata vota... Nu ar fi corect fatza de cei care au fost activi aici , si vor ramene in continuare la fel.
Pupici, bafta participantilor, eu fac galerie!!!
Felicitari Admina, multumiri sponsorilor si bafta participantelor/participantilor ;) !!
De acord cu Geany, mi se pare corect sa nu fie permisa participarea celor care nu s-au inscris pe forum pana la inceperea concursului, chiar daca scriu cele 50 de mesaje.
Acum sa nu aruncati cu rosii,,, eu as propune (asta in caz ca vor vota membrii forumului) ca si cei ce voteaza sa fie conditionati de inscrierea pana la data concursului. Altfel azi isi vor face cont toti prietenii, neamurile si mai stiu eu care, cand e vorba de asa un premiu, clar, vor scrie si mesaje in fiecare zi, doar sa poata vota... Nu ar fi corect fatza de cei care au fost activi aici , si vor ramene in continuare la fel.

Clio_Ela- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1174
Varsta: 36
Localizare: intre optimisti
Data de inscriere: 17/04/2009
Clio_Ela a scris:Super concurs, super premiu!!
de acord cu propunerea (daca voteaza membrii forumului). poate ar fi util sa aflam si cine va juriza concursul si care vor fi criteriile

amnro- Expert

-

Numarul mesajelor: 912
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 26/10/2009
amnro a scris:Clio_Ela a scris:Super concurs, super premiu!!
de acord cu propunerea (daca voteaza membrii forumului). poate ar fi util sa aflam si cine va juriza concursul si care vor fi criteriile
subscriu,desi nu am sa particip,am sa votez ,imi plac rochiile insa ink nu sunt suficient de experimentata spre a face asa o creatie

ileana cosanzeana- Junior

-

Numarul mesajelor: 380
Varsta: 27
Localizare: calarasi
Data de inscriere: 03/12/2008
of, ce premiu, cine nu ar fi tentat sa participe!!! stiu ca doar 3-4 fete au facut rochii de seara pana acum. as fi si eu tentata sa particip dar mi-am pierdut din indemanare..... nu am mai facut o rochie deosebita de la banchetul din clasa a 12-a. mai vad, daca pot sa il pacalesc pe sot sa imi dea bani de material
oricum vreau sa imi fac o rochita de revelion.
oricum vreau sa imi fac o rochita de revelion.

totolina- Junior

- Numarul mesajelor: 380
Varsta: 28
Localizare: Galati
Data de inscriere: 10/02/2009
Regulile sunt deja facute de Admina, pe prima pagina, si deocamdata asa raman. La regulile jurizarii inca se lucreaza. Multumim frumos!
Ultima editare efectuata de catre diada in Mar 01 Dec 2009, 21:51, editata de 1 ori
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
CONCURS DE CROITORIE - ROCHIE DE SEARA
uraaaaaaaaaaaa!! concurs!! si un super premiu
cand m-am logat pe acest forum nici nu banuiam ca sinteti atit de serioase (sper ca intelegeti la ce ma refer)
eu ma inscriu la urmatorul concurs de rochii de seara, mai am de invatat cum se fac fustele
bafta la toate concurentele, organizatorilor si sponsorilor.. Va multumesc anticipat
pentru ceea ce vom invata si din acest concurs 

noel- Ucenic

- Numarul mesajelor: 148
Localizare: -
Data de inscriere: 26/07/2009
Extraordinar concurs si extraordinar premiu. Abia astept sa vad rochiile. Sunt convinsa ca miza le va determina pe concurente sa se intreaca pe ele insele. Felicitari administratorilor si pentru acest concurs, si pentru toate concursurile desfasurate in ultima vreme, dar mai ales pentru ca au reusit sa atraga sponsori atat de generosi!
bluegray- Nou venit

- Numarul mesajelor: 46
Localizare: romania
Data de inscriere: 02/07/2009
Super ideea acestui concurs Admina si super premiu draga sponsorule
Mult succes participantelor. Eu cu siguranta voi face galerie
Cand o sa invat sa bag si eu ata in acul masinii de cusut, poate o sa particip si eu, pana atunci "multe succesuri"!

Mult succes participantelor. Eu cu siguranta voi face galerie
Cand o sa invat sa bag si eu ata in acul masinii de cusut, poate o sa particip si eu, pana atunci "multe succesuri"!

maria_covacef- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 293
Varsta: 30
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 03/06/2009
wow, ce concurs super!!! si ce premiu!!
bafta tuturor participantelor!!!

bafta tuturor participantelor!!!

puffetta- Nou venit

- Numarul mesajelor: 70
Localizare: pufflandia
Data de inscriere: 03/11/2009
Buna, super concurs. Adevarul este ca ar fi binevenita o masina noua. Dar am si o intrebare, rochia trebuie musai sa aiba dublura sau doar trebuie sa fie lucrata frumos pe dedesubt? M-as inscrie si eu, desi nu prea am experienta si nici nu stiu daca voi avea nr de mesaje.
Nu va pot da un raspuns exact, dar va dau un sfat. Apucati-va de treaba ca timpul e scurt.
Jurizarea si punctarea se va face corect, asta se stie; intotdeauna am cautat sa avem membri in juriu care au tangente cu domeniul respectiv si au notat in cunostinta de cauza; sau la votul membrilor de la bijuterii totul a fost la vedere, putea calcula oricine rezultatele. Criterii de notare, revin cu ele, in cursul zilei de azi; probabil ca va conta calitatea rochiei, croiala, stilul, finisarile exterioare si interioare, originalitatea ei si prezentarea. Se pot obtine rochii de seara si din jerse, numai sa stii sa le pui accente elegante, sa alegi o croiala adecvata. Se poate sa porti marimi mari si sa castigi, apropo de dieta Buburuzei...
Eu tot timpul am "poftit" la rochiile in marimi Plus, deci conteaza cum arata rochia, cum e purtata, cat de adecvat e modelul la conformatia corpului, nu doar kg purtatoarei. Si Buburuza, tare supraponderala te stiu... treci la cura, neaparat.
Danae, dublata rochia. Am mai primit aceasta intrebare, dar insist. Uitati-va prin magazine la rochii de seara; personal am vazut si rochii mai ieftine si rochii mai scumpe; la cele mai ieftine chiar nu era tivita captuseala, uneori; iar la cele scumpe se puteau purta si pe dos, fiind la fel de frumoase... Concluzia o trageti voi. Parerea mea e ca o rochie necaptusita este o camasa de noapte, nu ceva purtabil pe strada. Si stiu de ce spun asta; la botezul finutei am transpirat pe spate, fiind toamna calda, aveam si sacou peste rochie si emotiile... poate. Stand in masina s-a imprimat fusta cu o pata de toata frumusetea pe... popou. M-am inverzit de rusine, normal si luat calea toaletei unde mi-am amintit de filmul Bean, in care Mr. Bean s-a patat pe pantaloni si s-a pozitionat in fata urscatorului de maini, ca sa se usuce...
Rochia era captusita, dar dintr-un fel de matase sintetica, daca nu avea alt strat pe dedesubt era mult mai rau. Deci dublata, neaparat; pentru ca altfel se lipeste, se electrizeaza de dres, se pateaza, nu arata la fel de unitara pe fata (chiar a spus cineva de curand, ca o rochie dublata sta altfel pe corp).
Deci lasati la o parte scuzele, pentru asa premiu trebuie sa ganditi pozitiv si sa aveti incredere in fortele proprii. Ideea, atentia la detalii, modul de prezentare vor conta foarte mult; nu trebuie sa fiti experte.
Jurizarea si punctarea se va face corect, asta se stie; intotdeauna am cautat sa avem membri in juriu care au tangente cu domeniul respectiv si au notat in cunostinta de cauza; sau la votul membrilor de la bijuterii totul a fost la vedere, putea calcula oricine rezultatele. Criterii de notare, revin cu ele, in cursul zilei de azi; probabil ca va conta calitatea rochiei, croiala, stilul, finisarile exterioare si interioare, originalitatea ei si prezentarea. Se pot obtine rochii de seara si din jerse, numai sa stii sa le pui accente elegante, sa alegi o croiala adecvata. Se poate sa porti marimi mari si sa castigi, apropo de dieta Buburuzei...
Danae, dublata rochia. Am mai primit aceasta intrebare, dar insist. Uitati-va prin magazine la rochii de seara; personal am vazut si rochii mai ieftine si rochii mai scumpe; la cele mai ieftine chiar nu era tivita captuseala, uneori; iar la cele scumpe se puteau purta si pe dos, fiind la fel de frumoase... Concluzia o trageti voi. Parerea mea e ca o rochie necaptusita este o camasa de noapte, nu ceva purtabil pe strada. Si stiu de ce spun asta; la botezul finutei am transpirat pe spate, fiind toamna calda, aveam si sacou peste rochie si emotiile... poate. Stand in masina s-a imprimat fusta cu o pata de toata frumusetea pe... popou. M-am inverzit de rusine, normal si luat calea toaletei unde mi-am amintit de filmul Bean, in care Mr. Bean s-a patat pe pantaloni si s-a pozitionat in fata urscatorului de maini, ca sa se usuce...
Rochia era captusita, dar dintr-un fel de matase sintetica, daca nu avea alt strat pe dedesubt era mult mai rau. Deci dublata, neaparat; pentru ca altfel se lipeste, se electrizeaza de dres, se pateaza, nu arata la fel de unitara pe fata (chiar a spus cineva de curand, ca o rochie dublata sta altfel pe corp). Deci lasati la o parte scuzele, pentru asa premiu trebuie sa ganditi pozitiv si sa aveti incredere in fortele proprii. Ideea, atentia la detalii, modul de prezentare vor conta foarte mult; nu trebuie sa fiti experte.
Pagina 2 din 30 •
1, 2, 3 ... 16 ... 30 
Subiecte similare» Plugin concurs
» Ambasada Republicii Coreea a anuntat un concurs de eseuri
» Buna Seara
» concurs caracter
» Concurs designer
» Ambasada Republicii Coreea a anuntat un concurs de eseuri
» Buna Seara
» concurs caracter
» Concurs designer
Pagina 2 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Quilling-Arta de a rula hartia (15)
» Hainute crosetate, pentru copii(6)
» Ce melodie asculti acum!-4
» La sueta.... de seara! 16
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(2)
» Caciuli, basti tricotate IV
» Simbioza tricotat / croit
» Saluri, fulare, esarfe crosetate(7)
» Broderie manuala-2
» Haine inspiratie folk stilizate
» Manusi, mitene tricotate
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 3
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) IX
» Costumul Popular
» Bluze,topuri,jachete,bolerouri...crosetate (13)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (10)
» Manusi, mitene crosetate 2
» Pana de idei - decoratiuni
» Hainute pentru copiii nostri (12)