Fulare tricotate
Pagina 3 din 20 • Impartiti •
Pagina 3 din 20 •
1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20 
Re: Fulare tricotate
Buna seara,fetelor!Va multumesc mult pentru apreciere si vreau sa le felicit si pe celelalte fete pentru creativitatea de care au dat dovada
Referitor la fularul meu :l-am lucrat manual,nu la masina.Nodurile sunt la capat de rand,foarte stranse si mici,dar exista...
Va multumesc inca o data si va imbratisez cu drag.
edit - diada - te rog nu mai folosi atatea .gif-uri se incarca foarte greu pagina. Multumesc
Referitor la fularul meu :l-am lucrat manual,nu la masina.Nodurile sunt la capat de rand,foarte stranse si mici,dar exista...
Va multumesc inca o data si va imbratisez cu drag.
edit - diada - te rog nu mai folosi atatea .gif-uri se incarca foarte greu pagina. Multumesc
Ultima editare efectuata de catre diada in Joi Feb 26, 2009 10:58 pm, editata de 1 ori (Motiv : stergere .gif-uri)
cris69, chiar ma dai gata cu ce faci, nota 10 

Camy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1184
Varsta: 31
Localizare: buzau
Data de inscriere: 21/10/2008
ma bucur ca iti plac desi am tot facut si acum s-au adunat destule. de exemplu cel pufos fiica mea l-a purtat de cateva ori si acum nu-l mai poarta.asta e. am sa mai postez ca mie mi-am facut unul verde masliniu inchis.
de ce sa te rusinezi? e asa frumos, mie una-mi place.
pai sa vezi ce lucrez eu acuma
un ochi pe fata si unul pe dos.nu ma prea pricep la tricotat, dar incerc si eu :D
dupa ce-i pun ciucureii si fac si-o caciula voi pune si eu poza
pai sa vezi ce lucrez eu acuma
dupa ce-i pun ciucureii si fac si-o caciula voi pune si eu poza
lorina001 explici te rog modelul d la fular? l-as incerca si eu 

tomari- Senior

- Numarul mesajelor: 684
Data de inscriere: 27/10/2008
Ultima editare efectuata de catre arime in Lun Dec 01, 2008 11:49 pm, editata de 1 ori
la fular pare simplu:
-inceput si sf cu : 1fata 1 dos 1 f 1 d 1 f 1 d
-pe centrul lucrurui: 2 f 2 d de 3 ori, ce e pe fatsa : torsadat (incrucishate la 4-6 randuri),
-restul pe fata
la basca nu ma pricep. e vb de un tipar, cum cresc etc. De efect e si atsa, care pare in ape.
model fular
tomari a scris:lorina001 explici te rog modelul d la fular? l-as incerca si eu
Tomari, Diada, modelul e simplu, l-am gasit pe DC
si e cam asa:primul rand e cu ochi pe dos
la al doilea rand: trei luati impreuna, jeteu, ochi pe fata, jeteu, ochi pe fata, jeteu, ochi pe fata, jeteu, trei ochi luati impreuna; se repeta schema de cate ori ai nevoie;
al treilea rand: ochi pe dos...
si tot asa...
Deci pe fata faci scaderi si pui jeteuri ca sa compensezi scaderile, pe dos impletesti simplu doar ochiuri pe dos, dar, atentie la jeteuri, ca le poti scapa si se schimba modelul.
Daca vrei sa faci onduleurile mai mari, poti scadea cate patru deodata in loc de trei, dar trebuie sa pui cam tot atatea jeteuri, adica 6 jeteuri (ca iei cate 4 ochiuri deodata, dar tot raman 2 pe andrea la fiecare scadere, deci iti trebuie doar 6 sa completezi modelul). Na, sper ca am explicat bine, ca eu ma cam pierd in detalii
MihaelaT, esti o scumpa

lorina multumesc!
lateralele cu 3 ochiuri scazute le-am vazut dar nu se vedeau jeteurile toate mai ales ca pe centrul modelului se vedeau scazaturile ca un bradut.
lateralele cu 3 ochiuri scazute le-am vazut dar nu se vedeau jeteurile toate mai ales ca pe centrul modelului se vedeau scazaturile ca un bradut.
tomari- Senior

- Numarul mesajelor: 684
Data de inscriere: 27/10/2008
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Vin Dec 05, 2008 12:57 am, editata de 1 ori
foarte frumos
maine pun si eu setul pe care l-am facut de mos nicolae pentru prietena fiicei mele
maine pun si eu setul pe care l-am facut de mos nicolae pentru prietena fiicei mele

irish05- Junior

- Numarul mesajelor: 407
Localizare: around the world
Data de inscriere: 29/11/2008
Pagina 3 din 20 •
1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20 
Pagina 3 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Fotografia, intre hobby si arta
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Provocarea 30-Faux denim
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie
» Florile din gradina mea
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Scoala de croitorie(10)
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4