CONCURS DE CROITORIE - CASTIGATORII
Pagina 7 din 7 • Impartiti •
Pagina 7 din 7 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: CONCURS DE CROITORIE - CASTIGATORII
Pe cand un nou concurs si pe ce tema? Asta ca sa-mi procur material si sa m-a gandesc la model. Pana primesc raspuns cred ca am contactat un virus numit CROSETA . Nu pot sa o las din mana, aveti modele frumoase aici.

geany20062006- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 207
Varsta: 36
Localizare: marasesti
Data de inscriere: 15/10/2009
Multumesc NOEL.Felicitari merita mai ales incepatoarele,pt lucrurile frumoase realizate.
felicitari merita toata lumea pentru ca, mai mult sau mai putin, toti isi aduc aportul (incepatoarele fara sfaturie si suportul vostru s-ar descurca mai greu)
imi pare rau sa vad ca prietenoasa noastra comunitate se clatina atunci cand sint concursuri pentru ca nu stim "sa pierdem" frumos, sint doar niste concursuri care ar trebui sa ne amuze, sa ne stimuleze si sa ne bucure reusita fiecareia din noi.. e amuzament, dar nu scoatere de ochi si ranchiuna
eu daca as fi dat o apreciere fetelor, cu siguranta nu era pentru ceea ce au muncit anterior sau pentru creativitate etc, ci as fi apreciat dupa ce ar fi fost mai aproape de sufletul meu si mai pret-a-porter pentru mine.. subiectiv recunosc
cu placere maistra, fusta ta chiar o sa-mi serveasca drept reper pentru o fusta la un costum
poate si a lui camy, dar mai spre vara
MULTI PUPI
si hai sa invatam sa concuram, sa invingem si sa pierdem frumos, ca pina la urma totul este un joc in care avem de castigat toate (buna dispozitie, premii, modele noi cu tipar, sfaturi etc) 
imi pare rau sa vad ca prietenoasa noastra comunitate se clatina atunci cand sint concursuri pentru ca nu stim "sa pierdem" frumos, sint doar niste concursuri care ar trebui sa ne amuze, sa ne stimuleze si sa ne bucure reusita fiecareia din noi.. e amuzament, dar nu scoatere de ochi si ranchiuna
eu daca as fi dat o apreciere fetelor, cu siguranta nu era pentru ceea ce au muncit anterior sau pentru creativitate etc, ci as fi apreciat dupa ce ar fi fost mai aproape de sufletul meu si mai pret-a-porter pentru mine.. subiectiv recunosc
cu placere maistra, fusta ta chiar o sa-mi serveasca drept reper pentru o fusta la un costum
poate si a lui camy, dar mai spre vara MULTI PUPI
si hai sa invatam sa concuram, sa invingem si sa pierdem frumos, ca pina la urma totul este un joc in care avem de castigat toate (buna dispozitie, premii, modele noi cu tipar, sfaturi etc) 
Ultima editare efectuata de catre diada in Mar 03 Noi 2009, 14:56, editata de 1 ori (Motiv : stres gif)

noel- Ucenic

- Numarul mesajelor: 148
Localizare: -
Data de inscriere: 26/07/2009
Felicitari pentru Camy si Aisha. Fustele au iesit foarte bine.

minky- Nou venit

- Numarul mesajelor: 55
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 28/03/2011
toate fustele sunt frumoase.felicitari pentru pasiunea cu care creati.camy f frumoasa fusta

kamelyaa- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 38
Varsta: 24
Localizare: alba
Data de inscriere: 23/01/2011
Pagina 7 din 7 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare» Concurs compunere
» Concurs lunar - cele mai frumoase fotografii RoSpotters (Septembrie) - Inscrieri
» concurs caracter
» Concurs designer
» Concurs photoshop !! :)
» Concurs lunar - cele mai frumoase fotografii RoSpotters (Septembrie) - Inscrieri
» concurs caracter
» Concurs designer
» Concurs photoshop !! :)
Pagina 7 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Provocarea 30-Faux denim
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Florile din gradina mea
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Scoala de croitorie(10)
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4