Bijuteriile noastre - capitolul III
Pagina 19 din 20 • Impartiti •
Pagina 19 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20 
Re: Bijuteriile noastre - capitolul III
ICABICA, faci cumva si masti? :D
inca o intrebare: cine stie: "razboiul de tesut" margele, are instructiuni?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
sau stiti unde pot gasi idei de tesut..am vazut ca cineva zicea de "pasul herringbone". De unde stii de asa ceva :D ?
si de plansa de modelat sarme "Plansa WigJig" , cine stie ceva?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] target="_blank" rel="nofollow">http://209.85.135.132/search?q=cache:4F-7tQ6GKU8J:www.mariashop.ro/unelte-suporturi+plansa+pentru+sarme&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-a

edit diada - pct 6 din regulament.
inca o intrebare: cine stie: "razboiul de tesut" margele, are instructiuni?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
sau stiti unde pot gasi idei de tesut..am vazut ca cineva zicea de "pasul herringbone". De unde stii de asa ceva :D ?
si de plansa de modelat sarme "Plansa WigJig" , cine stie ceva?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] target="_blank" rel="nofollow">http://209.85.135.132/search?q=cache:4F-7tQ6GKU8J:www.mariashop.ro/unelte-suporturi+plansa+pentru+sarme&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-a
edit diada - pct 6 din regulament.
Ultima editare efectuata de catre diada in Sam 09 Ian 2010, 10:30, editata de 1 ori (Motiv : unit mesaje)
Uite aici cateva instructiuni de baza pentru razboi : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] in rest mai google-uiti si voi.
Eu ziceam de pasul herringbone. Cum adica de unde stiu de el? Pai am citit o multime de tutoriale pe net despre diverse moduri de a impleti margele si asta e.
Ce te-ar interesa sa stii despre wigjig? Te ajuta foarte mult daca vrei sa lucrezi cu sarma si sa faci diverse accesorii pentru bijuterii.
Nu vreau sa par rea, dar voi macar va mai uitati un pic in urma la ce se discuta pe aici, mai dati o cautare pe net ceva pana sa puneti intrebari?
Eu ziceam de pasul herringbone. Cum adica de unde stiu de el? Pai am citit o multime de tutoriale pe net despre diverse moduri de a impleti margele si asta e.
Ce te-ar interesa sa stii despre wigjig? Te ajuta foarte mult daca vrei sa lucrezi cu sarma si sa faci diverse accesorii pentru bijuterii.
Nu vreau sa par rea, dar voi macar va mai uitati un pic in urma la ce se discuta pe aici, mai dati o cautare pe net ceva pana sa puneti intrebari?
la wigjig ma intereseaza ce anume faci cu el...ca nu sunt detalii acolo unde l-am gasit eu in vanzare....ce anume face cu sarma? inchizatori? ce fel de accesorii?
eu chiar sunt noua in domeniu, insa vreau sa invat cat mai multe despre tot ce tine de margelit.
nu stiu foarte bine engleza si nu stiu cum sa caut si ce sa caut ca sa gasesc...daca mai ai sugestii...
multumesc pentru raspuns
eu chiar sunt noua in domeniu, insa vreau sa invat cat mai multe despre tot ce tine de margelit.
nu stiu foarte bine engleza si nu stiu cum sa caut si ce sa caut ca sa gasesc...daca mai ai sugestii...
multumesc pentru raspuns
nu fac masti......
imi plac enorm de mult cele venetiene.......si banuiesc k din cauza pozei de la avatar m-ai intrebat
imi plac enorm de mult cele venetiene.......si banuiesc k din cauza pozei de la avatar m-ai intrebat
La multi ani fetelor! Nu v-am mai vizitat de multisor, am fost foarte ocupata in ultimele luni! Dar recuperez! voi reveni zilele astea si cu noutatile (nu prea multe) realizate de mine in tot acest timp! pana atunci, sa recuperez la discutii:
Multumesc frumos Mada si ausha si tuturor celor care imi apreciaza munca!
Sunt chiar superbe Luma! Imi plac foarte mult!
Noel, este super setul! de efect maxim, numai bun pentru o tinuta simpla de mers in club!
Armeana, primul set este nemaipomenit, m-ai dat gata cu el, ti-am ami zis!
este superb medalionul, tu chiar ai talent muuuuult!!! Felicitari!

aisha a scris:bijoux, absolut superbe! Toate imi plac! Felicitari!
Mada a scris:Bijoux esti foarte talentata si nu numai, ai viziune....
Multumesc frumos Mada si ausha si tuturor celor care imi apreciaza munca!

\\Luma-bijoux a scris:Buna Ruxite-am vazut prin zona, am mai vazut si alte cunostinte.... cautam ceva si am dat peste acest forum.
Am o noua floricica rosie si frumusica [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
De la o vreme sunt blocata pe floricele si in general bijuterii crosetate
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Am vazut ce ai mai facut, sunt lesinata dupa frumuselele tale, felicitari!
Sunt chiar superbe Luma! Imi plac foarte mult!

noel a scris:foarte frumoase bijuterii faceti![]()
am si eu cateva. fac de toate cate un pic pentru mineam uneori inspiratie pentru diferite lucrusoare
va prezint un set: cercei, bratara si margelute facute din lant si paiete lungi argintii (nu stiu exact cum se numesc), le-am facut anume pt o tinuta de iesit in club.. indraznete si extravagante, dar zic ca se potriveau cu rochita alba foarte simpla
Noel, este super setul! de efect maxim, numai bun pentru o tinuta simpla de mers in club!

Armeana a scris:Ce am terminat eu nu de mult[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Sper intre Craciun si Anul nou sa termin si bratara
Un nou set[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Armeana, primul set este nemaipomenit, m-ai dat gata cu el, ti-am ami zis!

ppisic a scris:Astazi am reusit sa fac poza la ultima mea lucrare (care a plecat spre destinatara) dintr-o micuta serie, inspirata de voi![]()
Imi place foarte mult sa lucrez cu sarma,iar daca in trecut am mai avut ceva tentative, oarecum esuate, de data asta am reusit sa fac cateva medalione purtabile, zic eu. Sper ca de sarbatori sa le pozez pe toate si sa le postezsi poate in noul an voi avea mai mult timp pentru hobby
![]()
este superb medalionul, tu chiar ai talent muuuuult!!! Felicitari!

Buna, pt cine intreba mai sus ....... iata ce se poate face cu wig jig ........ eu sunt incepatoare am facut numai mici scheme ...... dar pe parcurs sper sa dezvolt ....
Mai multe detalii ..... nu cunosc, in instructiuni nu iti da prea multe detalii ...... ei zic sa faci uz de imaginatie. .... dar daca gasesc scheme pun link (daca se poate).
Mai multe detalii ..... nu cunosc, in instructiuni nu iti da prea multe detalii ...... ei zic sa faci uz de imaginatie. .... dar daca gasesc scheme pun link (daca se poate).

Fran78cesca- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 107
Varsta: 33
Localizare: Bucuresti - Italia
Data de inscriere: 28/03/2009
multumesc ...
e superb. abia astept sa imi achizitionez si eu unul...imi place atat de mult treaba asta cu margelel ca nici nu stiu de ce sa apuc...de wigjig, de margelute in tot felul de pasi sau tehnici...asta vara am invatat sa crosetez pe bumbac, acum vreau sa invat si pe sarma...
is atat de multe lucruri interesante ca nici nu stiu cu care sa incep
)
e superb. abia astept sa imi achizitionez si eu unul...imi place atat de mult treaba asta cu margelel ca nici nu stiu de ce sa apuc...de wigjig, de margelute in tot felul de pasi sau tehnici...asta vara am invatat sa crosetez pe bumbac, acum vreau sa invat si pe sarma...
is atat de multe lucruri interesante ca nici nu stiu cu care sa incep
Francesca, foarte frumoase. Cat a costat wigjig-ul? Am gasit niste kit-uri la 50$ dar si unele pana in 10$... De ce e asa mare diferenta, ce poti face pe unul mare de genul celuia din video, nu poti face si pe unul mai mic si cu mai putine cuisoare?
Multumesc Admina,
Cel din video e cel ieftin, cel mai scump este din metal cu cuisoarele din metal, dar nu costa asa de mult, eu am dat pe cel de lux ( Deluxe Thing - a - ma - jig ) 11,26 lire sterline ( Anglia ), cel de plastic costa 4,50 lire sterline,
probabil fiind Kit poate iti dau si ceva sarma ???
Cel din video e cel ieftin, cel mai scump este din metal cu cuisoarele din metal, dar nu costa asa de mult, eu am dat pe cel de lux ( Deluxe Thing - a - ma - jig ) 11,26 lire sterline ( Anglia ), cel de plastic costa 4,50 lire sterline,
probabil fiind Kit poate iti dau si ceva sarma ???

Fran78cesca- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 107
Varsta: 33
Localizare: Bucuresti - Italia
Data de inscriere: 28/03/2009
Multumesc; adevarul e ca nu le-am studiat prea bine si nici nu stau bine cu finantele.
Si e si comanda minima 100lei... Dar un aparat de spiralat sarma, imi facea si mie cu ochiul de ceva timp. Ma bucur ca se gasesc si la noi.
Margele si cercei din onix dungat:
Doua bratari si doua pereche de cercei de granate:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Margele si cercei din onix dungat:
Doua bratari si doua pereche de cercei de granate:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Wow, sunt cateva creatii sublime.
andrea.z style- Ucenic

- Numarul mesajelor: 243
Localizare: arad
Data de inscriere: 12/10/2009
Si eu am ramas gura casca!

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Pagina 19 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20 
Subiecte similare» Despre Zodiile Noastre
» Chemarea strabunilor
» Jane Eyre
» Editie seciala - romanul TABU
» sasusaku la liceu...
» Chemarea strabunilor
» Jane Eyre
» Editie seciala - romanul TABU
» sasusaku la liceu...
Pagina 19 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Provocarea 30-Faux denim
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Florile din gradina mea
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Scoala de croitorie(10)
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)