Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 5
Pagina 1 din 50 • Impartiti •
Pagina 1 din 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50 
Re: Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 5
inca un nou capitol
eu ma pregatesc sa plec ca azi iese mai devreme iubi de la munca, maine e ziua lui si trebuie sa mergem la cumparaturi

pacat ca plouaaaaaa si nu da semne ca ar vrea sa se opreasca, nici rufele n-am putut sa le scot la uscat, stau cu ele intinse pe calorifere
+ ca maine speram si noi la un gratar, cam ultimul pe anul asta dar se pare ca n-avem noroc 
eu ma pregatesc sa plec ca azi iese mai devreme iubi de la munca, maine e ziua lui si trebuie sa mergem la cumparaturi

pacat ca plouaaaaaa si nu da semne ca ar vrea sa se opreasca, nici rufele n-am putut sa le scot la uscat, stau cu ele intinse pe calorifere
+ ca maine speram si noi la un gratar, cam ultimul pe anul asta dar se pare ca n-avem noroc 

andreea_2008- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1852
Varsta: 26
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 08/04/2009
Ceau fetele,
LA MULTI ANI ROXY SI MULTA FERICIRE SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUNA
:birthday
Deiutza felicitari si mult spor la ultimul loc de munca
Andreea spor la cumparaturi, eu am fost afara si e tare frrrrriiiig si ploaia asta chiar daca ai umbrela ai impresia ca intra peste tot .
aaaaan si La multi ani pentru prietenul tau!!!
Fetele imi cer scuz ca nu sciu pentru toate, dar nu am citit decat asa pe sarite ca am o gramada de treaba si trebuie sa ma fac si frumoasa pentru nunta.
Pupici la toate!!!!!

LA MULTI ANI ROXY SI MULTA FERICIRE SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUNA
:birthdayDeiutza felicitari si mult spor la ultimul loc de munca
Andreea spor la cumparaturi, eu am fost afara si e tare frrrrriiiig si ploaia asta chiar daca ai umbrela ai impresia ca intra peste tot .
aaaaan si La multi ani pentru prietenul tau!!!
Fetele imi cer scuz ca nu sciu pentru toate, dar nu am citit decat asa pe sarite ca am o gramada de treaba si trebuie sa ma fac si frumoasa pentru nunta.
Pupici la toate!!!!!

dana_mi16- Junior

-

Numarul mesajelor: 402
Localizare: peste tot si nicaieri
Data de inscriere: 17/02/2009
multumesc dana
stiu ca e frig si ploua, sincer n-am chef sa stau prea mult pe afara dar maine n-o sa avem cand sa facem si cumparaturile asa ca...ne sacrificam azi
stiu ca e frig si ploua, sincer n-am chef sa stau prea mult pe afara dar maine n-o sa avem cand sa facem si cumparaturile asa ca...ne sacrificam azi

andreea_2008- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1852
Localizare: Bucuresti
Da, o vreme urata.
La multi ani pt iubi Handrica !!!
Ce are forumu asta tata?
Nu merg smiles urile, tot e in constructie...uffff
Oare cat dureaza fetelor sa ajunga un plic cu DHL ul din Olanda in Italia?
Eu inca astept sa vina contractu` ala....
La multi ani pt iubi Handrica !!!
Ce are forumu asta tata?
Nu merg smiles urile, tot e in constructie...uffff
Oare cat dureaza fetelor sa ajunga un plic cu DHL ul din Olanda in Italia?
Eu inca astept sa vina contractu` ala....
crixuta- Atotcunoscător

- Numarul mesajelor: 1907
Localizare: Iasi
Data de inscriere: 12/04/2009
Buna din nou fetele. Eu am intrat de servici dupa o luuuuuunga zi de umblat prin ploaie. Am plecat la 09 si m-am intors la 16 rupta de picioare. M-am odihnit de la 17 la 18 si acum iatama la datorie. o sa citesc intai tot ce s-a scris pe aici apoi o sa mai indrugalesc ceva la geanta daca o sa mai am chef. Va pup si va doresc in continuare spor , relaxare si calduraaaaaaaaa
BUNA!
ROXY,UN SINCER "LA MULTI ANI!" ITI DORESC SI EU SI SA AI PARTE DOAR DE LUCRURI FRUMOASE IN VIATA!
.
ANDREEA,'La multi ani !" fericiti si pt prietenul tau si sa fiti fericiti impreuna!
Dau raportul repede pt ieri,ca n-am reusit sa intru si seara si apoi tre sa plec la servici.
-MD:kefir cu 1 kiwi
-P:2 mini batoane de paine calda(nu ma pot abtiiiine!),o bucatica f mica de piept de pui(cam 1/4)
-C: ciorba de pui;salata;1 pumn seminte de floarea soarelui
-G:15 migdale,1 felie minuscula si ultra subtire de pizza (maxim 150 cal),1 diet snapple ice tea(5 cal).
CRIS si eu incerc sa previn raceala cu lamaie.In fiecare dimineata imi incep ziua cu 2 cani de ceai verde in care storc lamaie.
Aaaa,am facut si 30 min de pilates.
DEEA,bafta cu hartiile si sa nu mai ai asa mult de alergat.
De acum voi fi libera duminica si lunea si nu lunea si martea cum aveam in ultimul timp.Deci sper sa reusesc sa stau mai mult cu voi duminica la o cafelutza .
V-am pupat fetelor,pe diseara sau pe maine!
ROXY,UN SINCER "LA MULTI ANI!" ITI DORESC SI EU SI SA AI PARTE DOAR DE LUCRURI FRUMOASE IN VIATA!
.ANDREEA,'La multi ani !" fericiti si pt prietenul tau si sa fiti fericiti impreuna!
Dau raportul repede pt ieri,ca n-am reusit sa intru si seara si apoi tre sa plec la servici.
-MD:kefir cu 1 kiwi
-P:2 mini batoane de paine calda(nu ma pot abtiiiine!),o bucatica f mica de piept de pui(cam 1/4)
-C: ciorba de pui;salata;1 pumn seminte de floarea soarelui
-G:15 migdale,1 felie minuscula si ultra subtire de pizza (maxim 150 cal),1 diet snapple ice tea(5 cal).
CRIS si eu incerc sa previn raceala cu lamaie.In fiecare dimineata imi incep ziua cu 2 cani de ceai verde in care storc lamaie.
Aaaa,am facut si 30 min de pilates.
DEEA,bafta cu hartiile si sa nu mai ai asa mult de alergat.
De acum voi fi libera duminica si lunea si nu lunea si martea cum aveam in ultimul timp.Deci sper sa reusesc sa stau mai mult cu voi duminica la o cafelutza .
V-am pupat fetelor,pe diseara sau pe maine!

alessia- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 248
Localizare: NEW YORK
Data de inscriere: 11/04/2009
Halinutza, din cate am inteles lamaia isi pierde proprietatile in apa calda/fierbinte. Incearca sucul simplu sau in ceai rece.

Livia, mama mea facea inainte f des Dobos :D...buuun, numai ca e de bibilit la foile alea..

Livia, mama mea facea inainte f des Dobos :D...buuun, numai ca e de bibilit la foile alea..
crixuta- Atotcunoscător

Vai Cris tu ma dai de gol aici
eu n-am zis nimic, deja mi-e jena de voi, va dati seama in ce stadiu e dieta mea
Apropo azi dimi m-am cantarit 68kg, intr-o luna jumate abia 3 kg am dat jos, vai de mama ei de dieta
Andreea la multi ani pt iubi, sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu. Petrecere frumoasa!
eu n-am zis nimic, deja mi-e jena de voi, va dati seama in ce stadiu e dieta mea Apropo azi dimi m-am cantarit 68kg, intr-o luna jumate abia 3 kg am dat jos, vai de mama ei de dieta

Andreea la multi ani pt iubi, sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu. Petrecere frumoasa!

livia1981- Senior

-

Numarul mesajelor: 664
Varsta: 31
Localizare: Timisoara
Data de inscriere: 09/11/2008
Buna, fetele !
Vaii, doamne cate mesaje !
Multumesc din suflet tututror pentru urari. SUnteti niste dragute si va doresc sa va vi se intoarca insutit toate aceste ganduri bune. E a doua mea zi de nastere cu voi
Ieri am zis ca sunt prin zona, dar am tot bucatarit si nu am mai apucat sa intru decat pe la 3 noaptea, cand v-am citit pe fuga si nu am mai apucat sa scriu. Iar ziua de azi a trecut ca in zbor. Nici nu prea am avut snetimentul ca e ziua mea. A fost cea mai trista zi de pana acum, azi noapte la 12 plangeam cu gandul la tati... Apoi, peste zi oamenii cu sufletul frumos din jurul meu s-au straduit sa imi faca ziua insorita si s-a mai schimbat putin starea mea. SI voi va numarati printre ei si va imbratisez cu mare mare drag.
Anu asta, ptr prima data nu am vrut tort, de fapt nici nu am vrut as fac nimic deosebit, dar cu trei perechi de fini, si una de viitori fini, plus nasi, cumnati etc vrand nevrand m-am pregatit. AM facut trei feluri de praji, niste aperitive si fripura de porc si curcan cu cartofi piure. Sper s apun nsite poze zilele astea. Nu am facut multe.
Andrica, la multi ani ptr iubi tau ! SUnteti asa de frumosi impreuna. SI el e tot azi ? Cum de nu am stiut asta pana acum ?
Livia, sa stii ca eu tot timpul intru sa vad ce bunatati ai mai facut. Totul e super acolo la tine ! Esti o adevarata gospodina.
Vaii, doamne cate mesaje !
Multumesc din suflet tututror pentru urari. SUnteti niste dragute si va doresc sa va vi se intoarca insutit toate aceste ganduri bune. E a doua mea zi de nastere cu voi
Anu asta, ptr prima data nu am vrut tort, de fapt nici nu am vrut as fac nimic deosebit, dar cu trei perechi de fini, si una de viitori fini, plus nasi, cumnati etc vrand nevrand m-am pregatit. AM facut trei feluri de praji, niste aperitive si fripura de porc si curcan cu cartofi piure. Sper s apun nsite poze zilele astea. Nu am facut multe.
Andrica, la multi ani ptr iubi tau ! SUnteti asa de frumosi impreuna. SI el e tot azi ? Cum de nu am stiut asta pana acum ?
Livia, sa stii ca eu tot timpul intru sa vad ce bunatati ai mai facut. Totul e super acolo la tine ! Esti o adevarata gospodina.
Roxy- Ucenic

- Numarul mesajelor: 224
Varsta: 30
Localizare: In mintea mea...
Livi, iartaciune, da voba lui Roxa, cred ca toate intram pe la tine si aruncam cate un okishor, da numai eu te dau de gol
..si apoi bine ca s-au dus in jos kilogramele, nu in sus.
Roxa, o sa fie bine, ai sa vezi...incet incet ai sa capeti mai multa veselie
..si apoi bine ca s-au dus in jos kilogramele, nu in sus.Roxa, o sa fie bine, ai sa vezi...incet incet ai sa capeti mai multa veselie

crixuta- Atotcunoscător

Cris
Ce faci burtico, nu dormi ? Obisesti bebelul ? Cand e urmatoarea eco ?
Livia, am uitat sa zic de kg, atata timp cat sunt in minus e de bine.
Ce faci burtico, nu dormi ? Obisesti bebelul ? Cand e urmatoarea eco ?Livia, am uitat sa zic de kg, atata timp cat sunt in minus e de bine.
Roxy- Ucenic

- Numarul mesajelor: 224
Varsta: 30
Localizare: In mintea mea...
Roxy
incet, incet o sa-ti revi, e greu, dar ai un puiut mic care are nevoie de tine si pt el trebuie sa lupti! Sa-ti dea Dumnezeu putere si sa te imbarbateze!
E bine cu kg ca sunt in minus, dar trebuiau sa fie mai multe si erau daca n-as fi mancat atatea torturi
Cris ce sa fac daca ma mananca in palme, daca as avea mai multe comenzi cred ca toata ziua as face numai torturi si prajituri, nici mancare nu mi-ar mai trebui
Multumesc mult fetelor pt aprecieri!
incet, incet o sa-ti revi, e greu, dar ai un puiut mic care are nevoie de tine si pt el trebuie sa lupti! Sa-ti dea Dumnezeu putere si sa te imbarbateze! E bine cu kg ca sunt in minus, dar trebuiau sa fie mai multe si erau daca n-as fi mancat atatea torturi
Cris ce sa fac daca ma mananca in palme, daca as avea mai multe comenzi cred ca toata ziua as face numai torturi si prajituri, nici mancare nu mi-ar mai trebui
Multumesc mult fetelor pt aprecieri!

livia1981- Senior

-

Roxy a scris:CrisCe faci burtico, nu dormi ? Obisesti bebelul ? Cand e urmatoarea eco ?
Livia, am uitat sa zic de kg, atata timp cat sunt in minus e de bine.
Asa greu ma dau dusa la somn, desi sunt rupta de obo .....asa am fost dintotdeauna, mi se pare ca am prea putin timp la dispozitie cu sotul,,,,si chiar daca fiecare face altceva, e fain ca ne simtim in aceeasi camera unul pe altul.....AM zacut ca niste marmote pana acuma, e un dezastru in casa....lasa ca recuperam maine :DEco pe 30 octombrie
crixuta- Atotcunoscător

Cris tot e bine ca poti dormi, eu aveam niste insomnii
Ar trebui sa profiti cat poti acum, dupa ce vine bebe nu se mai stie
O cunostinta de-a mea a nascut acum 2 saptamani un bebe cuminte si papacios, nici nu plange numai papa si doarme, noaptea si 6-8 ore. E asa de fericita mamica, zicea ca atlceva nici nu-i mai trebuie
Pupici fetelor, un weekend placut si somnic usor!
Na ca mi-am facut si ticker, poate imi sare pofta de dobos
O cunostinta de-a mea a nascut acum 2 saptamani un bebe cuminte si papacios, nici nu plange numai papa si doarme, noaptea si 6-8 ore. E asa de fericita mamica, zicea ca atlceva nici nu-i mai trebuie
Pupici fetelor, un weekend placut si somnic usor!
Na ca mi-am facut si ticker, poate imi sare pofta de dobos

livia1981- Senior

-

Pagina 1 din 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50 
Pagina 1 din 50
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

in vechiul capitol vei gasi urarile noastre!!! 

» Provocarea 30-Faux denim
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Florile din gradina mea
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Scoala de croitorie(10)
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)