Accesorii din fetru
Pagina 2 din 14 • Impartiti •
Pagina 2 din 14 •
1, 2, 3 ... 8 ... 14 
Re: Accesorii din fetru
sper sa nu ma insel, dar dupa cum se simte la mana eu zic ca e lana
cred ca puteti sa le trimitei si mail sa-i intrebati, ca raspund
cred ca puteti sa le trimitei si mail sa-i intrebati, ca raspund
diana, multumesc de raspuns!
le-am scris si au fost fff draguti si au raspuns. au lana 100% dar si in amestec cu celofibra. i-am rugat sa-mi dea o lista pt ca eu am nevoie doar de cele de lana pt ca doar lana se poate filzui (vreau sa fac papusele umplute cu lana)
pt aplicatii sunt ok si cele in amestec daca se lipesc sau se cos
te rog mult sa-mi spui ce culori ai luat tu si le simti de lana (daca au celofibra cred ca isi pierd din moliciune)
multumesc
le-am scris si au fost fff draguti si au raspuns. au lana 100% dar si in amestec cu celofibra. i-am rugat sa-mi dea o lista pt ca eu am nevoie doar de cele de lana pt ca doar lana se poate filzui (vreau sa fac papusele umplute cu lana)
pt aplicatii sunt ok si cele in amestec daca se lipesc sau se cos
te rog mult sa-mi spui ce culori ai luat tu si le simti de lana (daca au celofibra cred ca isi pierd din moliciune)
multumesc
dandana- Junior

- Numarul mesajelor: 357
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 21/05/2009
cam astea sunt modelele car eimi plac mie din fetru, gsite pe net
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
eu am luat rosu si un albastru inchis si acum imi pare rau ca nu am luat mai multe culori
in oras deocamdata nu am gasit dar mai insist ;)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
eu am luat rosu si un albastru inchis si acum imi pare rau ca nu am luat mai multe culori
in oras deocamdata nu am gasit dar mai insist ;)
Ultima editare efectuata de catre ioana soare in Mier 27 Ian 2010, 11:41, editata de 1 ori (Motiv : unit mesaje)
multumesc, diana! eu voi lua sigur pt papuselele mele 
dandana- Junior

Allysum multumesc pt filmulet! Nu stiam de artfelt paper. Eu mi-am comandat din afara si astept sa-mi soseasca acele si salteluta pentru needle-felting, precum si cateva culori de lana netoarsa (alte culori fata de cele pe care deja le am). Dar de hartie nu stiam. Am inteles ca e o hartie solubila in apa, care se dizolva la sfarsit dupa ce proiectul este gata. La noi nu cred ca se gaseste, cum nici ace si lana netoarsa pt needle-felting nu gasim. Eu o sa incerc sa lucrez asa, fara hartie, si poate candva o sa incerc si cu hartie. Daca vrei sa-ti comanzi hartie sa stii ca nu trebuie sa te sperii de comanda in strainatate, cauta site-uri din Europa - eu am comandat din Anglia si transportul a fost in jur de 5 lire, deci aprox. 25 de lei. Nu e mult mai mult decat daca ai lua de la un magazin on-line din Romania.

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 2999
Varsta: 32
Data de inscriere: 24/02/2009
ioana, ace gasesti la casa retro
si lana dar e scumpaaaaaa rau si nici nu au toate culorile
brrr!
deci tu in anglia ai comandat, ca te intrebasem pe postul ala despre bijuterii
si lana dar e scumpaaaaaa rau si nici nu au toate culorile
brrr!
deci tu in anglia ai comandat, ca te intrebasem pe postul ala despre bijuterii
dandana- Junior

de aici . apoi am vrut si ace,si cum nu aveau acolo si nestiind ca au la casa retro am luat de aici, de unde am mai luat si cateva culori de lana.

ioana soare- Moderator

-

asta am facu eu ieri ieri
daca n-am putut sa cos ca am aflat si eu din timp ca e sarbatoare m-am pus pe taiat fetru
mi-era frica un pic de el ca nu stiam cum e ca material, asa ca am descoperit un fular dintr-un fetru mai moale, nu era purtat de nimeni de ani si era si cam scurt asa ca l-am operat :D
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
daca n-am putut sa cos ca am aflat si eu din timp ca e sarbatoare m-am pus pe taiat fetru
mi-era frica un pic de el ca nu stiam cum e ca material, asa ca am descoperit un fular dintr-un fetru mai moale, nu era purtat de nimeni de ani si era si cam scurt asa ca l-am operat :D
Cat de dragute sunt.
Si ce bine ca ai reciclat ceva nefolosit.
Am mesterit si eu din fetru, o sorcova pentru fetita, dar cred ca nu am pozat-o. Acum s-au mai rupt din flori, dar a rezistat eroic.
Eu mai am un fetish cu fetru...
Vreau sa-mi fac o palarie, am un fetru de lana gros si ar merge; dar vreau sa o fac croitorita, ca nu as avea cum sa formez calota, altfel.
Si ce bine ca ai reciclat ceva nefolosit. Am mesterit si eu din fetru, o sorcova pentru fetita, dar cred ca nu am pozat-o. Acum s-au mai rupt din flori, dar a rezistat eroic.
Eu mai am un fetish cu fetru...
eu oricum refolosesc multe...asa am inceput, mergeam la croitoreasa si ii luam toate bucatile mai mari de material ramas, asa macar nu imi parea rau daca nu iesea
intrebare un pic off-topic - exista aici pe forum vreun subiect despre brose din materiale textile? eu am cautat si nu am gasit
intrebare un pic off-topic - exista aici pe forum vreun subiect despre brose din materiale textile? eu am cautat si nu am gasit
Diana imi plac tare florile tale din fetru! Si a doua in mod special!Ai avut o idee foarte buna!
Avem aici la diverse un subiect despre flori artificiale, multe din ele sunt brose.
Avem aici la diverse un subiect despre flori artificiale, multe din ele sunt brose.

ioana soare- Moderator

-

admina, pentru palarie poti sa folosesti lana pe care sa o filtzuiesti si astfel sa formezi calota, sigur iese mai bine doar ca e ceva de munca
si eu visez la asa ceva!
si eu visez la asa ceva!
dandana- Junior

Pagina 2 din 14 •
1, 2, 3 ... 8 ... 14 
Pagina 2 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

Pentru cine e pus pe treaba si are de facut obiecte mari, este ideal asa. E la vreo 600lei.

» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Florile din gradina mea
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Scoala de croitorie(10)
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)