CONCURS DE BIJUTERII - ART DECO
Pagina 3 din 11 • Impartiti •
Pagina 3 din 11 •
1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11 
am fost invitata la concurs
am fost invitata la concurs, nu stiu unde trb sa ma duc sa ma inscriu?? nu am 50 de msg dar nu vad cum pot face 50 de msg, sunt racita acum si nu am de gand sa petrec f mult timp la calc in urmatoarele zile. astept un raspuns
ms mult pentru invitatie.
Nati- Nou venit

- Numarul mesajelor: 6
Localizare: snagov
Data de inscriere: 13/10/2009
Re: CONCURS DE BIJUTERII - ART DECO
ca sa te inscri la concurs trebuie sa scri aici in acest post si sa pui poza cu creatia ta care sa se incadreze in cerintele scrise pe prima pagina a acestui topic.asa cum s-a scris si mai sus (de fapt in regulament si undeva pe pagina 2) pana la sfarsitul perioadei de inscriere trebuie sa ai 50 de postari... lucru care iti spun eu ca nu se face greu. eu am reusit sa fac 50 de postari in cca o saptamna. Spor la treaba si insanatosire grabnica. te asteptam la concurs
andy a scris:Multumesc, Admina!
Asa este..corect..un singur produs de fiecare. As vrea sa particip si eu, daar....sincer imi e teama de concurenta..voi chiar faceti lucruri deosebite...eu...mai am de invatat. Daca imi vine vreo idee nemaipomenita..particip si eu...daca nu..va urmaresc pe voi cu interes.
Succes la toata lumea!
Andy,chiar crezi ca sunt de speriat???
(asta pentru ca sunt singura care am postat deja)Fiecare are stilul ei,fiecare lucrare are farmecul ei,indiferent daca este lucrata de incepatoare sau experimentate!Si....si eu mai am de invatat muuuuulte!
andy a scris:Multumesc, Admina!
Asa este..corect..un singur produs de fiecare. As vrea sa particip si eu, daar....sincer imi e teama de concurenta..voi chiar faceti lucruri deosebite...eu...mai am de invatat. Daca imi vine vreo idee nemaipomenita..particip si eu...daca nu..va urmaresc pe voi cu interes.
Succes la toata lumea!
Andy consider ca cine nu participa nu are nici macar o sansa. Parerea mea e ca toate fetele ar trebui sa posteze o creatie ...fiecare are stilul ei, ideile ei si bineinteles sansa ei sa castige

nicola_- Nou venit

- Numarul mesajelor: 42
Localizare: Bucuresti, Ploiesti
Data de inscriere: 07/09/2009
Si eu sunt noua pe acest forum, si cred ca ma voi stradui sa creez ceva pentru acest concurs, care mi-a si pus rotitele in miscare. Sper sa adun pana atunci numarul de posturi necesare. 
andrea.z style- Ucenic

- Numarul mesajelor: 239
Localizare: arad
Data de inscriere: 12/10/2009
Multumesc de raspuns, am mai prins curaj. chiar nu vroiam sa fiu total paralela cu tema concursului. Asa e,nu e greu sa postezi din cand in cand pana se termina concursul, mai e timp.
Andy nu mi-o lua in nume de rau dar ai deja aproape 50 de mesaje, chiar e pacat sa nu concurezi. Eu una tot incepatoare ma consider dar tot o sa incerc sa lucrez ceva, macar ca am incercat. Ce am eu in gand voi purta sigur,deci nu pierd nimic.
Andy nu mi-o lua in nume de rau dar ai deja aproape 50 de mesaje, chiar e pacat sa nu concurezi. Eu una tot incepatoare ma consider dar tot o sa incerc sa lucrez ceva, macar ca am incercat. Ce am eu in gand voi purta sigur,deci nu pierd nimic.

Ela- Ucenic

- Numarul mesajelor: 128
Data de inscriere: 21/10/2008
Succes tuturor !!!
Imi place ideea, dar nu pot participa deocamdata, schimb casa si toate "briz brizuriile" sunt in cutii.
Dar cu siguranta va voi urmarii cu atentie si vota.
Numai bine.
Dar cu siguranta va voi urmarii cu atentie si vota.
Numai bine.

Fran78cesca- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 98
Varsta: 33
Localizare: Bucuresti - Italia
Data de inscriere: 28/03/2009
nu prea inteleg ce e art deco
imi cer scuze dar nu prea inteleg ce e art deco, ce stil este? am vazut cateva poze dar imi sapare ceva care e lucrat manual, adica.. poate fi din metal, plastic, fimo, acrilic, sticla lant... ori ce... ?
Nati- Nou venit

- Numarul mesajelor: 6
Localizare: snagov
Data de inscriere: 13/10/2009
Nati, Art Deco este un stil, o influenta in arhitectura, design interior si decoratiuni, chiar si bijuterii si imbracaminte. Anii de glorie 1920-1930, acest curent a fost oprit de criza financiara din '29 dar nu a murit niciodata, pentru ca are adepti in multe domenii artistice. Chiar ieri vedeam la Grand Designs si era un cuplu care-si amenajase casa in stilul art deco, influientati fiind de hotelurile din Miami, construite si decorate astfel. Deci... vintage, dar actual.
Am pus link-uri ca sa vedeti tendinta, forme, culori, combinatii si mai adaug ceva poze: AICI. Orice material e permis, normal. Poti sa lucrezi in fimo, cu margele de nisip, sa combini margele cu lanturi, ORICE iti place, cu ce preferi si in ce tehnica esti mai priceputa.
Am pus link-uri ca sa vedeti tendinta, forme, culori, combinatii si mai adaug ceva poze: AICI. Orice material e permis, normal. Poti sa lucrezi in fimo, cu margele de nisip, sa combini margele cu lanturi, ORICE iti place, cu ce preferi si in ce tehnica esti mai priceputa.
Mda...pozele acelea... nu strica, dar ca sa intelegeti pe deplin ce inseamna art deco, dati in motorul de cautare art deco la imagini, si rasfoiti cateva pagini. Daca vedeti cladiri, elemente de desing interior, modele de haine, de material, de picturi, grafica, e mai usor de creeat o bijuterie/colier daca aveti o privire de ansamblu.
andrea.z style- Ucenic

Pentru fetele care au posibilitatea sa se plimbe prin Bucuresti: Prima cladire in stil Art Deco este imobilul Aro, cel care are la parter cinematograful Patria ( pe vremuri cel mai mare modern cinematograf din Europa)- arh. Horia Creanga.Deasemenea cladirea Palatului Telefoanelor are influente Art Deco. Pe bulevardul Carol I sunt blocuri moderniste care au accesele Art Deco- foarte frumoase si o demna sursa de inspiratie chiar si pentru bijuterii ( a nu se confunda cu accesele tip evantai in stil Art- Nuveau). Altceva... este un curent eclectic si aduce elemente grafice din mai multe culturi, care sunt stilizate intr-un mod aparte. Specific pentru acea perioada este faptul ca ornamentele, fata de cele din curentele precedente, se simplifica ( ca si linii) si incep sa fie geometrizate. Pentru arhitectura Art Deco specifica este verticalitatea, care era subliniata prin grafica fatadei si este un curent specific pentru arhitectura urbana americana. In ceea ce priveste confectionarea bijuteriilor, noutatile aduse de Art Deco sunt: combinarea materialelor nobile cu cele mai putin pretioase.
Daca dati pe wiki in engleza o cautare, gasiti un articol foarte interesant si complet despre Art Deco.
Daca dati pe wiki in engleza o cautare, gasiti un articol foarte interesant si complet despre Art Deco.
vin si eu cu modelul meu pt concurs. sper sa ma fii incadrat in tema... ca sincer ieri mai aveam nitel si ma dadeam cu capul de pereti pt ca toate ideile mele pe care le aveam disparusera ...
Sa incepem
aceasta este creatia mea pt concurs. Am inceput sa ma gandesc la un model din prima zi cand am vazut anuntul concursului. A fost o provocare pt mine sa ma chinui sa fac ceva care sa concureze cu alte modele frumoase.Sa va explic de ce consider ca e art deco sincer imi e si mie greu sa cred asta.. poate pt ca asa zice mama care e invatatoare, poate pt ca am folosit linii multicolore care amintesc cat de cat de mozaicurile folosite in acest stil, si tot odata liniile ce aduc aminte de geometrie. Am imbinat lantisorul argintiu cu fimo , am atarnat cateva bucatele de lant de pandantiv ca sa ii dau o nota de eleganta
Sper sa va placa ce am creat . Initial a vrut sa fie altceva dar pt ca nu se vedea frumos am stricat tot si am reinceput lucrurl cu materialul deja folosit ...A iesit ce vedeti in poze.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
o sa revin cu poze diseara, sper , poze facute mai bine ...
lantisorul e lung de 60 de cm, iar pandantul are o lungime de 7 cm cu totul[img][/img]
Sa incepem
Sper sa va placa ce am creat . Initial a vrut sa fie altceva dar pt ca nu se vedea frumos am stricat tot si am reinceput lucrurl cu materialul deja folosit ...A iesit ce vedeti in poze.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
o sa revin cu poze diseara, sper , poze facute mai bine ...
lantisorul e lung de 60 de cm, iar pandantul are o lungime de 7 cm cu totul[img][/img]
Ultima editare efectuata de catre firimitura in Mier 14 Oct 2009, 12:57, editata de 1 ori
Firimitura, felicitari! Mie imi place... ti-a iesit frumos si eu zic ca te-ai incadrat in tema, de ce ai avea dubii?
pai la cat m-am strofocat ieri... am avut o alta idee aia nu a iesit am stricat si din aia a iesit ce vezi aici :P . sper ca se intelege ceva din pozele mele , ca iubitul meu m-a certat aseara pt poze ca a zis ca nu pricepe nimica din ele si ca sunt prost facute. stiu ca nu sunt foarte bine facute dar astept sa ma duc la el sa pozeze el minunile

Si mie imi place ce a iesit, misto dungulitele. Incearca sa faci o poza mai deaproape, atat a piesei centrale cat si a margelelor. Da bine sa se vada toate detaliile.
andrea.z style- Ucenic

Pagina 3 din 11 •
1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11 
Subiecte similare» Plugin concurs
» Ambasada Republicii Coreea a anuntat un concurs de eseuri
» concurs caracter
» Concurs designer
» Concurs photoshop !! :)
» Ambasada Republicii Coreea a anuntat un concurs de eseuri
» concurs caracter
» Concurs designer
» Concurs photoshop !! :)
Pagina 3 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Quilling-Arta de a rula hartia (15)
» Hainute crosetate, pentru copii(6)
» Ce melodie asculti acum!-4
» La sueta.... de seara! 16
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(2)
» Caciuli, basti tricotate IV
» Simbioza tricotat / croit
» Saluri, fulare, esarfe crosetate(7)
» Broderie manuala-2
» Haine inspiratie folk stilizate
» Manusi, mitene tricotate
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 3
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) IX
» Costumul Popular
» Bluze,topuri,jachete,bolerouri...crosetate (13)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (10)
» Manusi, mitene crosetate 2
» Pana de idei - decoratiuni
» Hainute pentru copiii nostri (12)