CONCURS DE BIJUTERII - ART DECO
Pagina 2 din 11 • Impartiti •
Pagina 2 din 11 •
1, 2, 3, ... 9, 10, 11 
FELICITARI!
Bună ziua!
Felicitări pentru tot! Nu ştiu dacă am să reuşesc să trimit tura asta ce am scris dar mai sper.Data trecută când am scris mi-am trimis mie de deşteaptă ce sunt
Am şi o rugăminte că tot veni vorba de concurs de bijuterii.Sunt din Iaşi şi mă interesează dacă ştie cineva unde se gasesc mai ieftin accesorii pentru confecţionat bijuterii(Închizători pt. mărgele, agăţători pentru cerceii,etc.)
Ştiu că nu pot participa dar totul are un început.Vă mulţumesc anticipat şi spor la treabă!
Felicitări pentru tot! Nu ştiu dacă am să reuşesc să trimit tura asta ce am scris dar mai sper.Data trecută când am scris mi-am trimis mie de deşteaptă ce sunt
Am şi o rugăminte că tot veni vorba de concurs de bijuterii.Sunt din Iaşi şi mă interesează dacă ştie cineva unde se gasesc mai ieftin accesorii pentru confecţionat bijuterii(Închizători pt. mărgele, agăţători pentru cerceii,etc.)
Ştiu că nu pot participa dar totul are un început.Vă mulţumesc anticipat şi spor la treabă!

67dana- Nou venit

- Numarul mesajelor: 32
Localizare: iasi
Data de inscriere: 28/08/2009
Re: CONCURS DE BIJUTERII - ART DECO
Buna!Stralucita idee cu concursul acesta!Imi plac provocarile,si deja m-am documentat serios,si mi-am facut si schita proiectelului meu.Intrebare pentru administrator:pot posta colierul si inainte de cele 50 de posturi sau cate mai sunt necesare la mine sau trebuie intai sa imi fac mai intai numarul de postari in forum?
Pentru cele care nu au inca 50 de mesaje, dar doresc sa participe la concurs: va puteti inscrie in concurs, indiferent de numarul de mesaje, dar daca pana la data de 27 octombrie, data limita de inscriere, nu ati acumulat 50 de mesaje scrise pe forum, creatia voastra nu participa la concurs. Ea va fi mutata la subiectul "Creatiile nostre bijuterii". Mai sunt 2 saptamani, timp in care sa lucrati si sa postati, in paralel sau in ce ordine vreti voi. In medie trebuie sa postati 3,5 mesaje pe zi, daca aveti 1 singur mesaj, in acest moment. Eu zic ca e posibil, va puteti arata creatiile, puteti sa admirati alte creatii, de la alte categorii, sa scrieti ce muzica ascultati acum, vreo reteta, eu mai stiu...
Ela, eu cred ca sunt potrivite lucrarile postate de pe net. Parerea mea este ca, tema da doar o directie, care poate sa fie reprezentata prin culori, forme, compozitie, etc. nu este nimic batut in cuie, nimic stas. Cred ca cele care vor vota vor tine cont de frumusetea creatiei si de cat de corect e executata. Art deco este un stil foarte interesant si se vor obtine creatii deosebite, originale.
Dana, poti comanda online de la orice magazin virtual, recomandat aici pe site sau gasit pe Google. Au vorbit impatimitele bijuteritului, tot aici, la un subiect, despre distribuitorii de accesorii pentru bijuterii. Nu se prea gasesc magazine fizice, nici in Bucuresti, din pacate. Si apropo, mai ieftin decat un cadou, nu cred ca exista; de ce sa nu participi, daca tot ai scris la concurs?
Day, am raspuns deja, poti posta creatia pentru concurs, deja, urmand ca in aceste doua saptamani sa scri si mesajele necesare.
Bafta tuturor!
Ela, eu cred ca sunt potrivite lucrarile postate de pe net. Parerea mea este ca, tema da doar o directie, care poate sa fie reprezentata prin culori, forme, compozitie, etc. nu este nimic batut in cuie, nimic stas. Cred ca cele care vor vota vor tine cont de frumusetea creatiei si de cat de corect e executata. Art deco este un stil foarte interesant si se vor obtine creatii deosebite, originale.
Dana, poti comanda online de la orice magazin virtual, recomandat aici pe site sau gasit pe Google. Au vorbit impatimitele bijuteritului, tot aici, la un subiect, despre distribuitorii de accesorii pentru bijuterii. Nu se prea gasesc magazine fizice, nici in Bucuresti, din pacate. Si apropo, mai ieftin decat un cadou, nu cred ca exista; de ce sa nu participi, daca tot ai scris la concurs?
Day, am raspuns deja, poti posta creatia pentru concurs, deja, urmand ca in aceste doua saptamani sa scri si mesajele necesare.
Bafta tuturor!
Yes!Am si reusit sa asamblez modelul!Iata!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Pandantul este din fimo pe baza metalica cuprata.Lanturile sunt cuprate si au ca decor margeluse din fimo si perle de sticla.Sper sa va placa!
Pandantul este din fimo pe baza metalica cuprata.Lanturile sunt cuprate si au ca decor margeluse din fimo si perle de sticla.Sper sa va placa!
In primul rand felicitari pentru concurs si pentru tema aleasa, imi place foarte tare. Eu m-am documentat, mi-am facut deja o idee, sper sa si am timp sa o pun in practica si sa fac numarul de masaje.
Day, foarte frumos colier, felicitari si bafta!
Day, foarte frumos colier, felicitari si bafta!
superb cloier day...cand vad ce ai postat imi cam taie elanul... dar oricum tot ma voi stradui sa fac ceva frumos si sa particip. zilele astea pun si eu creatia mea la bataie in concurs pt ca am nevoie de numai 2 postari sa ajung la 50. am fost fata constiincioasa si am stat toata ziua pe forum si am postat si m-am documentat. 

Admina, nu prea am inteles...poate nu am citit cu atentie...putem participa cu un singur produs sau ne putem inscrie cu mai multe?
Andy, un singur colier poate participa la concurs, deci un singur produs inscris. Trebuie sa fie egalitate intre creatiile inscrise, pentru a se putea vota corect. Acum ma gandeam ca poate este parte dintr-un set, si se vrea pozarea alaturi de celelalte bijuterii, dar cred ca cel mai corect e sa se prezinte doar colierul, in diverse ipostaze. Se pot face maxim 5 poze, cu produsul participant.
concurs
Felicitari pentru concurs si la mai multe de acum inainte!
ingridtecsi- Nou venit

- Numarul mesajelor: 2
Localizare: motoare cautare
Data de inscriere: 25/06/2009
Multumesc, Admina!
Asa este..corect..un singur produs de fiecare. As vrea sa particip si eu, daar....sincer imi e teama de concurenta..voi chiar faceti lucruri deosebite...eu...mai am de invatat. Daca imi vine vreo idee nemaipomenita..particip si eu...daca nu..va urmaresc pe voi cu interes.
Succes la toata lumea!
Asa este..corect..un singur produs de fiecare. As vrea sa particip si eu, daar....sincer imi e teama de concurenta..voi chiar faceti lucruri deosebite...eu...mai am de invatat. Daca imi vine vreo idee nemaipomenita..particip si eu...daca nu..va urmaresc pe voi cu interes.
Succes la toata lumea!
Pagina 2 din 11 •
1, 2, 3, ... 9, 10, 11 
Subiecte similare» Plugin concurs
» Ambasada Republicii Coreea a anuntat un concurs de eseuri
» concurs caracter
» Concurs designer
» Concurs photoshop !! :)
» Ambasada Republicii Coreea a anuntat un concurs de eseuri
» concurs caracter
» Concurs designer
» Concurs photoshop !! :)
Pagina 2 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Quilling-Arta de a rula hartia (15)
» Hainute crosetate, pentru copii(6)
» Ce melodie asculti acum!-4
» La sueta.... de seara! 16
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(2)
» Caciuli, basti tricotate IV
» Simbioza tricotat / croit
» Saluri, fulare, esarfe crosetate(7)
» Broderie manuala-2
» Haine inspiratie folk stilizate
» Manusi, mitene tricotate
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 3
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) IX
» Costumul Popular
» Bluze,topuri,jachete,bolerouri...crosetate (13)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (10)
» Manusi, mitene crosetate 2
» Pana de idei - decoratiuni
» Hainute pentru copiii nostri (12)