Flori artificiale
Pagina 7 din 20 • Impartiti •
Pagina 7 din 20 •
1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20 
Re: Flori artificiale
Am mai facut una! Dupa vechea metoda. Cred ca voi merge si cu asta inainte, pe langa cea pentru materiale sintetice.
Adevarul e ca in realitate, si de departe arata foarte bine, poza la cea mov de dinainte, "macro" nu o prea ajuta. Nici marginile taiate nu se vad asa de ciudat de la distanta. Oricum, apretul opreste cat de cat procesul de destramare.
Materialul este matase naturala.
Singurul inconvenient la mtoda asta cu apretul, este ca e destul de fragila, trebuie sa umbli cu manusi cu ea, si sa nu te prinda ploaia :D
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
Adevarul e ca in realitate, si de departe arata foarte bine, poza la cea mov de dinainte, "macro" nu o prea ajuta. Nici marginile taiate nu se vad asa de ciudat de la distanta. Oricum, apretul opreste cat de cat procesul de destramare.
Materialul este matase naturala.
Singurul inconvenient la mtoda asta cu apretul, este ca e destul de fragila, trebuie sa umbli cu manusi cu ea, si sa nu te prinda ploaia :D
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
Bile de "coci"bile de la rulment,imbracate in material,si pe material cusute bilute mici,iar "mesina"asa i se zice pe aici,este firul folosit la pescuit.Bilutele din capat sunt 2 de nisip si una mai mare la mijloc.Pana acum au tinut:d

veniciuc nicoleta- Senior

-

Numarul mesajelor: 637
Varsta: 25
Localizare: navodari
Data de inscriere: 18/02/2010
fetelor, poate ma inseala pe mine privirea, dar florile aplicate pe geanta, nu sunt flori artificiale? adica imi par flori desfacute dintr-o floare artificiala si aplicata, cusute zic ca ar fi prea grele.

dienutzababy- Senior

-

Numarul mesajelor: 662
Varsta: 24
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 22/03/2010
cred ca ar fi mai simplu daca as gasi de cumparat flori din acestea dar nu stiu de unde. Pe site-ul de unde este luat modelul cu siguranta se pot comanda dar fiind in strainatate este mai greoi de procurat si probabil as iesi destul de scump.

Ofelia Buzescu- Nou venit

- Numarul mesajelor: 27
Localizare: Cluj
Data de inscriere: 28/01/2010
Sa ma opreasca careva!
Am mai facut una
Asta e din material sintetic, am topit petalele cu lumanarea doar cat sa nu se destrame, nu prea se curbau ca materialul Ioanei oricum, deci nu cred ca s-ar fi pretat la modelul acela de brosa.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
Pun si prima floare facuta acum ceva timp, pe care am postat-o la accesorii croitorie, nestiind de topicul acesta.
Am mai facut una
Asta e din material sintetic, am topit petalele cu lumanarea doar cat sa nu se destrame, nu prea se curbau ca materialul Ioanei oricum, deci nu cred ca s-ar fi pretat la modelul acela de brosa.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
Pun si prima floare facuta acum ceva timp, pe care am postat-o la accesorii croitorie, nestiind de topicul acesta.
Fetelor florile de pe geanta cred ca se pot face si din petale de flori care se gasesc de cumparat si la noi in Romania.La mine in Timisoara se gasesc petale de flori ( de genul acelora de pe geanta) toate culorile ,atata ca trebuie sa le desfaci din pachetel pentru ca ele sunt cumva taiate mai multe straturi deodata si atunci trebuie dezlipite si poti sa le combini cum vrei .Petalele se gasesc la magazinele acelea in care gasesti cadouri ,lumanari ,parfumuri de camera si alte obiecte decorative.Mie imi cumpara sefa mea la sala de nunti si le folosesc in multe feluri pentru decorat .

treinegri- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 23
Varsta: 34
Localizare: timisoara
Data de inscriere: 22/02/2010
treinegri, multumesc, am sa caut si eu. Precis ca se gasesc si la Cluj

Ofelia Buzescu- Nou venit

- Numarul mesajelor: 27
Localizare: Cluj
Data de inscriere: 28/01/2010
flori din material
buna, stie cineva unde pot gasi flori negre din material, de preferat satin negru care pot fi aplicate pe rochie?
am cautat in obor si pe piata la mine-crangasi dar nu am gasit decat trandafirasi.........vreau ceva in genul margaretelor, negru......ma poate ajuta cineva va rog?
am cautat in obor si pe piata la mine-crangasi dar nu am gasit decat trandafirasi.........vreau ceva in genul margaretelor, negru......ma poate ajuta cineva va rog?

mmona- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 22
Varsta: 31
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 16/04/2010
Raluca imi plac nemaipomenit florile tale! O sa incerc si eu sa fac asa din petale mici, arata excelent!

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 2999
Varsta: 32
Data de inscriere: 24/02/2009
Fetelor, eu am un tutorial cu o floricica foarte dragutza...am mai postat-o undeva, dar o s-o pun si aici, caci se potriveste... Eu am unit pozele si am format una singura ( ma refer la acel tutorial)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
nu este asa de eleganta ca cele pe care le-am vazut deja...dar se poate folosi in diverse ocazii; pe rochite, pe gentute, pe clamitze, pe elastic de par...
aici sunt pe o gentutza..
si pe rochita(facute din tule si cu niste nasturi potriviti deasupra0, si apoi se pot folosi dupa imaginatia fiecaruia...(nu pe rochii de seara e adevarat...)
nu este asa de eleganta ca cele pe care le-am vazut deja...dar se poate folosi in diverse ocazii; pe rochite, pe gentute, pe clamitze, pe elastic de par...
aici sunt pe o gentutza..
si pe rochita(facute din tule si cu niste nasturi potriviti deasupra0, si apoi se pot folosi dupa imaginatia fiecaruia...(nu pe rochii de seara e adevarat...)

cory74- Senior

- Numarul mesajelor: 637
Varsta: 38
Localizare: constanta
Data de inscriere: 26/01/2010
buna, atunci cand le faci din tule materialul il pui in doua?

mmona- Nou venit

-

Ce frumoasa gentuta cu flori!!!
mmona cu margareta roz te puteam ajuta eu, dar negru nu. Decat brosa floare neagra.
Daca vrei imi scrii pe PM ca sa nu deviem de la subiect.
mmona cu margareta roz te puteam ajuta eu, dar negru nu. Decat brosa floare neagra.

Noemi- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1541
Varsta: 32
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 16/07/2009
imi trebuie neaparat negru pt ca rochia e neagra iar florile care erau inainte erau negre, micute.....incerc sa pun o poza cu ele

mmona- Nou venit

-

Buna fetelor.
M-am tot uitat la ce faceti voi si v-am admirat, iar acum , m-am hotarat sa incerc si eu sa fac o floare.
Am o bucata de denim, pe care vreau sa o transform in floare - brosa.
Am citit postarile voastre, dar nu am gasit o floare care sa fie facuta din material asa, mai grosut.
Daca stiti caumva, un model, de astfel de floare, va rog, aratati-mi si mie. Stiu ca nu o sa iasa perfecta, dar totusi vreau sa-mi iasa ceva, nu sa ma chinui degeaba, de aceea va cer sfatul

M-am tot uitat la ce faceti voi si v-am admirat, iar acum , m-am hotarat sa incerc si eu sa fac o floare.
Am o bucata de denim, pe care vreau sa o transform in floare - brosa.
Am citit postarile voastre, dar nu am gasit o floare care sa fie facuta din material asa, mai grosut.
Daca stiti caumva, un model, de astfel de floare, va rog, aratati-mi si mie. Stiu ca nu o sa iasa perfecta, dar totusi vreau sa-mi iasa ceva, nu sa ma chinui degeaba, de aceea va cer sfatul

Pagina 7 din 20 •
1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20 
Subiecte similare» Moartea unei flori de cires.
» Floare de Lotus[+16]
» IMAGINI CARE SE MISCA
» zodiac floral
» Nu te voi parasi niciodata..
» Floare de Lotus[+16]
» IMAGINI CARE SE MISCA
» zodiac floral
» Nu te voi parasi niciodata..
Pagina 7 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Provocarea 30-Faux denim
» Discutii despre croitorie
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Florile din gradina mea
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Scoala de croitorie(10)
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame