Flori artificiale
Pagina 20 din 20 • Impartiti •
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Flori artificiale
vad ca esti din Onesti, orasul meu natal. Pe ebay nu ma bag pentru ca nu am incredere in sistemul lor de plata, dar tocmai am dat peste ceva trusa la 45 lire

natasaSV- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 229
Varsta: 31
Localizare: suceava
Data de inscriere: 03/03/2010
iatav uneltele mele care mi le-am confectionat singura [iti mai trbuie un sudor]

socela- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 41
Varsta: 44
Localizare: galati
Data de inscriere: 09/12/2010
eu nu vad nimic

natasaSV- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 229
Varsta: 31
Localizare: suceava
Data de inscriere: 03/03/2010
wow!
Chris tocmai am vazut ce torturi splendide faci! Superb!!! Preferatul meu e cel simplu, alb, cu un singur trandafir roz dar m-ai lasat cu gura cascata a pofta si admiratie la fiecare tort...
Chris tocmai am vazut ce torturi splendide faci! Superb!!! Preferatul meu e cel simplu, alb, cu un singur trandafir roz dar m-ai lasat cu gura cascata a pofta si admiratie la fiecare tort...
7furnici a scris:wow!Chris tocmai am vazut ce torturi splendide faci! Superb!!! Preferatul meu e cel simplu, alb, cu un singur trandafir roz dar m-ai lasat cu gura cascata a pofta si admiratie la fiecare tort...
7 furnici tu consideri ca florile de pe torturile facute de cris69 se incadreaza la flori artificiale? Eu cred ca nu. Nu vad de ce ai postat la flori artificiale despre torturi.
Daca tu consideri ca este o oaresce lagatura te rog sa ma luminezi si pe mine. Daca nu te rog sa pastram specificul fiecarui topic si sa nu facem forumul o tocanita.
In cazul asta, ce pot sa spun... te rog sa stergi postarea mea off topic si gata, ma gindesc ca e singura solutie.
Multumesc.
Multumesc.
[url=http://......blogspot.com/[/url] sper sa fi reusit sa trimit poze asa cum v-am promis
---------------
LE Giobsy: Citeste, te rog [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Am intervenit de cateva ori in postarile tale, dar este deja prea mult. Te rog sa citesti si sa respecti Regulamentul , atat in ceea ce priveste continutul mesajelor, cat si postarea mesajelor succesive sau conditiile in care poti sa ne prezinti adresa blogului tau.
Ultima editare efectuata de catre Giobsy in Lun Ian 17, 2011 9:45 am, editata de 1 ori (Motiv : Sters adresa blog personal)
MihaelaT:Am intervenit si eu asa cu xxx si ne trimitea pe alte meleaguri
---------------
LE Giobsy: Citeste, te rog [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Am intervenit de cateva ori in postarile tale, dar este deja prea mult. Te rog sa citesti si sa respecti Regulamentul , atat in ceea ce priveste continutul mesajelor, cat si postarea mesajelor succesive sau conditiile in care poti sa ne prezinti adresa blogului tau.
Ultima editare efectuata de catre Giobsy in Lun Ian 17, 2011 9:45 am, editata de 1 ori (Motiv : Sters adresa blog personal)
MihaelaT:Am intervenit si eu asa cu xxx si ne trimitea pe alte meleaguri
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Mier 19 Ian 2011, 14:38, editata de 2 ori (Motiv : Sters adresa blog personal)

socela- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 41
Varsta: 44
Localizare: galati
Data de inscriere: 09/12/2010
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Subiecte similare» Moartea unei flori de cires.
» Floare de Lotus[+16]
» IMAGINI CARE SE MISCA
» zodiac floral
» Nu te voi parasi niciodata..
» Floare de Lotus[+16]
» IMAGINI CARE SE MISCA
» zodiac floral
» Nu te voi parasi niciodata..
Pagina 20 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Florile din gradina mea
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Scoala de croitorie(10)
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame