Dificultati tehnice
Pagina 7 din 17 • Impartiti •
Pagina 7 din 17 •
1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17 
Re: Dificultati tehnice
AM BANERUL PE BLOG DE CEVA VREME DAR LA SEMNATURA TOT NU AM BLOGUL..........SI CELALALTE FETE CU BLOGURI AU PRETURI PE BLOG SI LE APARE LA SEMNATURA....DECI?
Acum ai semnnatura. Am bifat eu casuta Adauga semnatura (semnatura poate fi schimbata din Profil), dar sa nu o bifezi la fiecare postare, mergi in Profil - Preferinte si acolo gasesti Adauga intotdeauna semnatura la mesaje : unde bifezi Da.
Te rog sa nu mai scri cu litere mari, scrie si in Regulament.
Te rog sa nu mai scri cu litere mari, scrie si in Regulament.
4. Nu sunt acceptate raspunsurile prin mesaje de gen IRC, sau raspunsurile exclusiv prin emoticons/ smilies. De asemenea membri sunt rugati sa nu scrie mesaje cu text colorat, deoarece ingreuneaza citirea; culoarea rosie va fi folosita doar de catre administratori si moderatori, in mustrarile catre membri, care nu au respectat regulamentul. Nici majusculele nu se vor folosi, in mesaje, deoarece inseamna ca ridicati vocea la interlocutorii dumneavoastra.
scuze pt litere mari asa lucrez la lucru la acte sa se vada (toata ziua sunt la birou) si era apasat caps lockul......am sa tin minte.mersiiiiiii frumoooooooooooooossssssssssssssss
De ce oare raspunsurile imi intra in Spam si nu in Inbox ca pana acum?

myky7robc- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1164
Varsta: 47
Localizare: Bacau
Data de inscriere: 09/01/2010
Mie de la inceput mi au intrat si in spam si in inbox.

ivanoiuadela9- Expert

-

Numarul mesajelor: 956
Varsta: 34
Localizare: tg jiu
Data de inscriere: 22/04/2010
Asa e si la mine acum,dar pana ieri primeam avertizarile de raspunsuri numai pe inbox si vroiam sa stiu ce s-a intamplat?

myky7robc- Maestru

-

Am o intrebare:de ce unele subiecte se deschid la ultima pagina si altele la prima?

myky7robc- Maestru

-

Buna!
am o intrebare :de ce daca am bifata casuta trebuie sa ma conectez de fiecare data cind haladuiesc pe aici,si o rugaminte:fixati ceasul !
Merci!
am o intrebare :de ce daca am bifata casuta trebuie sa ma conectez de fiecare data cind haladuiesc pe aici,si o rugaminte:fixati ceasul !
Merci!

gineta- Nou venit

- Numarul mesajelor: 19
Localizare: galati
Data de inscriere: 05/08/2010
gineta a scris:Buna!
am o intrebare :de ce daca am bifata casuta trebuie sa ma conectez de fiecare data cind haladuiesc pe aici,si o rugaminte:fixati ceasul ! Merci!
Presupun ca folosesti Mozilla. In acest caz, dupa bifarea casutei, dai Conectare si iti va aparea sus un rand, un pop-up, care te va intreba ceva de genul: Do you want to remember passord for this site? Si cu optiuni, trebuie sa alegi Remember, ca sa tina mine parola si username-ul. Acest lucru trebuie facut pentru fiecare site in parte (cele cu logare), nu cred sa poti seta sa tina mine toate parolele, tot timpul. Si ora este setata, mie imi arata 15:19, adica atat cat am si la calculator (maxim o diferenta de 1minut).
spuneti-mi si mie unde este codul html pt bannerul sitelui
am vrut sa-l postez pe blogul meu si nu gasesc codul
si cum fac ca la semnatura sa apara adresa site-ului meu???
Ultima editare efectuata de catre bibidesign in Lun 04 Oct 2010, 09:18, editata de 1 ori
In primul rand, te rog sa citesti punctul 6, din Regulament, voi reveni cu detalii la intrebarile tale.
Privitor la semnatura: "In profil -> semnatura -> scrii semnatura, dai INREGISTREAZA si gata. Apoi selectezi sa-ti apara intotdeauna semnatura la mesaje din PREFERINTE."
Privitor la banner, gasesti informatii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si pe ultima pagina, ultimele bannere.
Privitor la semnatura: "In profil -> semnatura -> scrii semnatura, dai INREGISTREAZA si gata. Apoi selectezi sa-ti apara intotdeauna semnatura la mesaje din PREFERINTE."
Privitor la banner, gasesti informatii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si pe ultima pagina, ultimele bannere.
scuze
Admina a scris:In primul rand, te rog sa citesti punctul 6, din Regulament, voi reveni cu detalii la intrebarile tale.
dupa cum vezi sunt noua pe forum
scuze pt greselile pe care le voi face
inca nu sunt familiarizata cu site-ul asta
si invat din mers)dar sper sa capat repede experienta
am citit regulamentul de cnd m-am inregistrat, da mai scapa cate o greseala - sunt multe puncte si pana nu te lovesti efectiv de ele, nu prea le tii minte
scuze inca o data si te rog sa nu ma sanctionezi prea tare daca mai calc pe-alaturi! promit sa tin cont de atentionari
am pus bannerul pe cele 2 bloguri ale mele, daca vrei sa verifici iti dau adresele.
dar vreau sa-l pun si pe site-ul meu principal dar nu prea stiu cum - de obicei ma ajuta cineva- daca poti s-o faci tu ar fi ok. pot sa-ti scriu aici adresa site-ului meu care as vrea sa apara si ca semnatura? sau iti dau mesaj privat?
Am si eu o nelamurire. De doua zile cand ma conectez trebuie sa incerc de 3-4 ori, reusesc pana la urma, intru la un topic si daca trec de pe o pagina pe alta, sau la alt topic ma deconectez. Si acum eram conectata, am vrut sa scriu ceva si cand sa trimit vad ca sunt deconectata. E a treia oara cand scriu, sper sa nu patesc la fel sa pot trimite mesajul. Poate stiti ce se intampla, eu nu am mai patit. Va pup,
aba- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1601
Localizare: google
Data de inscriere: 04/04/2010
Multumesc Silvia. O fi de la conexiune. Acum vad ca am reusit din prima,de doua zile ma sacaia asa.
aba- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1601
Localizare: google
Data de inscriere: 04/04/2010
Pagina 7 din 17 •
1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17 
Pagina 7 din 17
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Quilling-Arta de a rula hartia (15)
» Hainute crosetate, pentru copii(6)
» Ce melodie asculti acum!-4
» La sueta.... de seara! 16
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(2)
» Caciuli, basti tricotate IV
» Simbioza tricotat / croit
» Saluri, fulare, esarfe crosetate(7)
» Broderie manuala-2
» Haine inspiratie folk stilizate
» Manusi, mitene tricotate
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 3
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) IX
» Costumul Popular
» Bluze,topuri,jachete,bolerouri...crosetate (13)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (10)
» Manusi, mitene crosetate 2
» Pana de idei - decoratiuni
» Hainute pentru copiii nostri (12)