Intamplari hazlii cu si despre noi
Pagina 7 din 9 • Impartiti •
Pagina 7 din 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Re: Intamplari hazlii cu si despre noi
getik, lasa ca astea sunt amanunte... Eu am constatat ca tocmai cele mai ciudate si aparent groaznice chestii sunt cele care mi-au ramas in minte si care ma amuza dupa ani. Voi sa fiti sanatosi.
Aveam o vecina la etajul de dedesubt care, de-a lungul anilor, ne-a tot stresat din cauza galagiei, fiindca eram trei copii si studiam muzica toti. Pentru ea devenise insuportabil sa ne mai auda studiind si a incercat, in multe randuri, sa ne evacueze, pe motivul galagiei. De cateva ori ne-a dat chiar si in judecata, fara succes, insa, deoarece judecatorii erau impresionati placut de mama, femeie singura care ducea copiii la muzica si care erau si premianti, pe deasupra. Anii au trecut si, iata, m-am mutat eu in apartament cu copiii mei! Asta a adus-o in pragul exasperarii, insa nu mai avea ce sa ne faca, fiind proprietari acum,! Singura ei posibilitate era sa vina la usa din cand in cand, destul de timid fiindca sotul meu e o persoana care umple spatiul si intimideaza pe toti.
Intr-o zi vine din nou la usa, suna si-i deschide mama. Incepe dansa sa-si expuna nemultumirile, cand , deodata, se aude glasul tunator al sotului meu strigandu-ma: "Aura, haide sa te invat o sugrumare" ( el este un pasionat al artelor martiale mixte). Saraca vecina s-a taiat la fatza! Mama, sadica: "Sa-l chem pe ginerele meu?" Ea, pierita: "Nnnuuuu! mai bine pe doamna..."
N-a stiut cum sa plece mai repede de la usa! Pe noi ne-a amuzat si mai mult fiindca sotul meu nu a facut-o expres, a fost doar potriveala!
Intr-o zi vine din nou la usa, suna si-i deschide mama. Incepe dansa sa-si expuna nemultumirile, cand , deodata, se aude glasul tunator al sotului meu strigandu-ma: "Aura, haide sa te invat o sugrumare" ( el este un pasionat al artelor martiale mixte). Saraca vecina s-a taiat la fatza! Mama, sadica: "Sa-l chem pe ginerele meu?" Ea, pierita: "Nnnuuuu! mai bine pe doamna..."
N-a stiut cum sa plece mai repede de la usa! Pe noi ne-a amuzat si mai mult fiindca sotul meu nu a facut-o expres, a fost doar potriveala!

aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2353
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010
Foarte tare Aurista, asta sti de ce imi aduce aminte?
De o intamplare cand asteptam parintele de Boboteaza ( aveam vreo 14-15 ani). Deschide buni geamul la bucatarie sa aeriseasca, si hop motanul sare pe geam din curte in momentul cand intrase si parintele in casa (fara sa isi dea seama bunica ca a si venit ) si o aud rastindu-se la motan " piei drace!" Imaginati-va expresia parintelui, caci credea ca lui i se adreseaza, pana sa isi dea seama ca bunica se referise defapt la motan!
De o intamplare cand asteptam parintele de Boboteaza ( aveam vreo 14-15 ani). Deschide buni geamul la bucatarie sa aeriseasca, si hop motanul sare pe geam din curte in momentul cand intrase si parintele in casa (fara sa isi dea seama bunica ca a si venit ) si o aud rastindu-se la motan " piei drace!" Imaginati-va expresia parintelui, caci credea ca lui i se adreseaza, pana sa isi dea seama ca bunica se referise defapt la motan!
Tare potriveala!

aurishta- Atotcunoscător

-

Eu rad si acum cand imi aduc aminte, si atunci cand s-a intamplat a trebuit sa fug in baie ca nu ma mai puteam abtine din ras!
Bietul popa, cum s-o fi simtit!

aurishta- Atotcunoscător

-

Aurishta si Ucabesty tari fazele cu sugrumarea si cu popa
.
Stati ca va zic eu 2 una cu popa si una cu mine.
Intai popa.
Pe preotul care era in comuna noastra (inainte ca satul nostru sa aiba o biserica si un preot doar al nostru)il chema Marcel.Dumnezeu sa-l ierte.
Soacrei mele ii fatase vaca intr-o marti si fatase taur.
Taur pe care-l botezase Marcel.
Vine popa cu botezul vede taurul si o intreaba cum il cheama?
Iar soacra zice:
-Marcel parinte ,Marcel.
Iar popa izbucneste in ras,ca apoi soacra sa-si de-a seama ca pe popa tot Marcel il cheama
.
A zis-o,a zis-o ce sa-i mai faca.
Acu eu.De 2 zile tot cautam o bricheta mai mare ca asta din poza.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
Eu cu ea aprind focul.Stiu ca fata a pus mana pe ea ultima oara, dar nu am mai gasit-o.Am cautat-o peste tot,ba chiar l-am banuit pe Vio ca mi-a aruncat-o(e cam defecta, dar merge).
Marti am cautat-o peste tot nimic.Aseara il intreb pe Vio daca mi-a dat-o la gunoi.
El nu,caut-o
ca ce iar a pus aia mica mana pe ea ,tu ce pazesti etc.
O caut iar peste tot,pe sub toata mobila,pe dupa,nimic.
Ce-mi vine
i-a sa ma uit si in cuptor,ca fata cam umbla pe acolo.
Unde credeti ca era???
In cuptor, da unde?
Ridicase clapita de metal unde se aprinde cuptorul si o scapase acolo.
Puteam sa o caut mult si bine, ca nu se vedea.
Bine ca nu am folosit cuptorul sa bubuie bricheta in el
.
Uite ce-mi face fata mea.De cand a vazut intr-o dimineata in cuptor o prajitura si ei ii era foame a inceput sa deschida cuptorul.
In dimineata aia eu il imbracam pe Marius urmand sa mergem la masa.
Fata fugise in bucatarie si era cuminte,prea cuminte,
ma duc sa vad pe unde mai rascoleste,ea era jos in fund cu usa la cuptor deschisa manca dintr-o prajitura.
De atunci tot cauta in cuptor sa vada daca mai gaseste ceva.
.Stati ca va zic eu 2 una cu popa si una cu mine.
Intai popa.
Pe preotul care era in comuna noastra (inainte ca satul nostru sa aiba o biserica si un preot doar al nostru)il chema Marcel.Dumnezeu sa-l ierte.
Soacrei mele ii fatase vaca intr-o marti si fatase taur.
Taur pe care-l botezase Marcel.
Vine popa cu botezul vede taurul si o intreaba cum il cheama?
Iar soacra zice:
-Marcel parinte ,Marcel.
Iar popa izbucneste in ras,ca apoi soacra sa-si de-a seama ca pe popa tot Marcel il cheama
A zis-o,a zis-o ce sa-i mai faca.
Acu eu.De 2 zile tot cautam o bricheta mai mare ca asta din poza.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
Eu cu ea aprind focul.Stiu ca fata a pus mana pe ea ultima oara, dar nu am mai gasit-o.Am cautat-o peste tot,ba chiar l-am banuit pe Vio ca mi-a aruncat-o(e cam defecta, dar merge).
Marti am cautat-o peste tot nimic.Aseara il intreb pe Vio daca mi-a dat-o la gunoi.
El nu,caut-o
ca ce iar a pus aia mica mana pe ea ,tu ce pazesti etc.O caut iar peste tot,pe sub toata mobila,pe dupa,nimic.
Ce-mi vine
Unde credeti ca era???
In cuptor, da unde?
Ridicase clapita de metal unde se aprinde cuptorul si o scapase acolo.
Puteam sa o caut mult si bine, ca nu se vedea.
Bine ca nu am folosit cuptorul sa bubuie bricheta in el
.Uite ce-mi face fata mea.De cand a vazut intr-o dimineata in cuptor o prajitura si ei ii era foame a inceput sa deschida cuptorul.
In dimineata aia eu il imbracam pe Marius urmand sa mergem la masa.
Fata fugise in bucatarie si era cuminte,prea cuminte,
ma duc sa vad pe unde mai rascoleste,ea era jos in fund cu usa la cuptor deschisa manca dintr-o prajitura.
De atunci tot cauta in cuptor sa vada daca mai gaseste ceva.
Apropo de cuptor... aveam o soba cu plita, acum multi ani...
Baiatul meu era mic, cred ca pana in 2 ani. Vine soacra mea de la serviciu, isi scoate de prin geanta diverse, se mai invarteste prin casa, sta de vorba cu noi iar intr-un tarziu spune: unde sunt banii mei????? Mobilizare mare, cautam cu totii.... nimic, nici urma de bani. Ii avusese in pat intr-o agenda. Erau 10 bancnote de 10 lei (parca), erau bani pe vremea aia si nici nu erau ai ei. Trebuia sa plateasca cuiva, ceva.
Intr-un tarziu, nu mai stiu cui, ii da prin cap sa deschida usa la soba!!!!! Bani erau acolo!!!!! Frigeau, nu ajunsesera la flacara dar se incinsesera bine.
A fost atat de bucuroasa ca i-a gasit!!!! "
Bineinteles ca baiatul nu putea sa ne spuna, era prea mic, noi l-am intrebat dar... nu ne-a zis nimic.... de unde sa stie el ce-s aia bani
)
Baiatul meu era mic, cred ca pana in 2 ani. Vine soacra mea de la serviciu, isi scoate de prin geanta diverse, se mai invarteste prin casa, sta de vorba cu noi iar intr-un tarziu spune: unde sunt banii mei????? Mobilizare mare, cautam cu totii.... nimic, nici urma de bani. Ii avusese in pat intr-o agenda. Erau 10 bancnote de 10 lei (parca), erau bani pe vremea aia si nici nu erau ai ei. Trebuia sa plateasca cuiva, ceva.
Intr-un tarziu, nu mai stiu cui, ii da prin cap sa deschida usa la soba!!!!! Bani erau acolo!!!!! Frigeau, nu ajunsesera la flacara dar se incinsesera bine.
A fost atat de bucuroasa ca i-a gasit!!!! "
Bineinteles ca baiatul nu putea sa ne spuna, era prea mic, noi l-am intrebat dar... nu ne-a zis nimic.... de unde sa stie el ce-s aia bani

carmenco- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1531
Varsta: 38
Localizare: prahova
Data de inscriere: 12/04/2010
Am ras cu lacrimi. Sa va zic si eu una tare. Acu vreo 3 ani merg cu iubitul meu la restaurant, rasfoiesc meniu si zic" Oau au supa de cocos, eu asta vreau''(imi place f mult nuca de cocos). Vine chelnerul, ne ia comanda si cand vine mancarea mare dezamagire, era supa de cocosh(pasare). Am ras amandoi de nu ne mai opream.
Pagina 7 din 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Subiecte similare» DESPRE HERMETICA
» Discutii despre naruto
» ARTHUR SCHOPENHAUER - DESPRE FEMEIE
» DESPRE SANATATE...SFATURI ,REMEDII NATURISTE..
» GANDURI DESPRE MAMA
» Discutii despre naruto
» ARTHUR SCHOPENHAUER - DESPRE FEMEIE
» DESPRE SANATATE...SFATURI ,REMEDII NATURISTE..
» GANDURI DESPRE MAMA
Pagina 7 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Rochii, fuste crosetate(5)
» Discutii despre croitorie
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Florile din gradina mea
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Scoala de croitorie(10)
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame