Intamplari hazlii cu si despre noi
Pagina 3 din 9 • Impartiti •
Pagina 3 din 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Re: Intamplari hazlii cu si despre noi
Am una simpatica cu fica-mea.
Avea vreo 4 ani cand ma plimbam cu ea prin oras. Si ma intalnesc cu o colega care zice: "Vai Cristina, ce fetita frumoasa ai!!! Ptiu sa n-o deochi ca e foarte frumoasa". La care Alexandra: "DA, STIU, SEMAN CU TATI!"
"Lasa ca seamana cu ma-sa la pasarica, completez eu si colega mai in acelasi timp..." Si Alexa: " NU, NICI PASARICA NU SEAMANA CU MAMI"
Va pup!
Avea vreo 4 ani cand ma plimbam cu ea prin oras. Si ma intalnesc cu o colega care zice: "Vai Cristina, ce fetita frumoasa ai!!! Ptiu sa n-o deochi ca e foarte frumoasa". La care Alexandra: "DA, STIU, SEMAN CU TATI!"
"Lasa ca seamana cu ma-sa la pasarica, completez eu si colega mai in acelasi timp..." Si Alexa: " NU, NICI PASARICA NU SEAMANA CU MAMI"
Va pup!

Cristache- Junior

-

Numarul mesajelor: 342
Varsta: 36
Localizare: Slobozia
Data de inscriere: 28/06/2010
lasa draga ca si mie imi ziceau- vai ce copil frumos, da nu seamana cu tine!!!

came_lia- Junior

-

Numarul mesajelor: 336
Varsta: 51
Localizare: Miercurea Ciuc
Data de inscriere: 04/10/2009
Asta ca nu seamana cu mine am inceput s-o zic eu din proprie initiativa.
Adevarul e ca Alexa mea e brunetica si eu sunt blonda. Nu semanam deloc.
Da, Corect CCristinaC, copiii iti fac asa niste surprize si spun asa niste chestii traznite si haioase ca ne miram cum de am facut noi asa minunatii de copii. Sau cel putin eu asa simt.

Cristache- Junior

-

Numarul mesajelor: 342
Varsta: 36
Localizare: Slobozia
Data de inscriere: 28/06/2010
Tot bananaind p-aci, mi-am adus aminte de o intimplare veche de fix o saptamina. Simbata trecuta am plecat la cinci dimineata, cu familia, catel, purcel, bagaje, catre fratele meu, la Caransebes. La cinci dimineata, noapte, intuneric. Nu iesim bine din oras, ca dam peste radar. Trecem frumos si, intilnim in trafic o masina careia, cum se obisnuieste, ii dam flasuri, semn ca e radar pe strada. Ne da omu flasuri ca a inteles, cind trecem pe linga masina, scria mare pe ea POLITIA.
Deh, intunericul asta....
Deh, intunericul asta....
Haios de tot, am ras cu toata familia !

aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2332
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010
Daaa, stiu, doar ca e cam greu sa dovedesti "infractiunea"
Fiind noapte, se presupune ca i-ai facut celuilat semn ca e pe "faza lunga" si te deranjeaza. In ciuda faptului ca nu am permis, ca un tic al meseriei, am inceput sa ma specializez in "interpretarea" legislatiei
Fiind noapte, se presupune ca i-ai facut celuilat semn ca e pe "faza lunga" si te deranjeaza. In ciuda faptului ca nu am permis, ca un tic al meseriei, am inceput sa ma specializez in "interpretarea" legislatiei
Mi-am adus aminte si eu de o intamplare de acum vreo 4 ani..Eram doar prietena cu sotul meu,si dimineata mergeam la scoala.Cum prima ora era intotdeauna plictisitoare,mergeam la el sa bem cafeaua impreuna.Dimineata ora 8,ma afisez la usa.Deschide si cu o fata somnoroasa i-mi zice:ce- cu tine asa de dimineata?...-pai am venit sa bem cafeaua ca la pima ora nu merg...si cand ma uit in pat o mandra tocmai ce se intindea...Sa inebunesc..deja faceam legaturile...de asta m-a intrebat ce caut de dimineata..sa plec,sa intru??am ramas muta...zic totusi sa intru sa nu cad de proasta...Intru frumos in casa si vad ca pe un fotoliu in colt statea si fuma colegul lui de munca Andrei....iar tipa era sotia lui...
Astia fusesera la o chindie in oras si pentru ca bause nu au mai plecat acasa si au ramas sa doarma la ciprian...
Ma gandesc ca daca plecam nici in ziua de azi nu credeam adevarul:))
Astia fusesera la o chindie in oras si pentru ca bause nu au mai plecat acasa si au ramas sa doarma la ciprian...
Ma gandesc ca daca plecam nici in ziua de azi nu credeam adevarul:))

veniciuc nicoleta- Senior

-

Numarul mesajelor: 637
Varsta: 25
Localizare: navodari
Data de inscriere: 18/02/2010
Nicoleta, ma mir ca nu te-ai "infipt in parul ei"
ca asa se procedeaza pe la noi, la romani. Intii o bati, apoi stai de vorba
ca asa se procedeaza pe la noi, la romani. Intii o bati, apoi stai de vorba
Hai ca in loc sa fac dobos stau pe forum ,nici macar nucile nu le-am terminat de ales.
Azi stateam eu si pozam ceva cand aud de la soacra-mea muzicuta de la o felicitare.Dai uita-te prin dulap,pe dulap pe langa dulap unde credeti ca era?
Picata dupa un dulap.Soacra dezghetase frigiderul.Apa cazuta pe ciment ajunsese pe sub dulap la felicitare si i-a activat contactul.Si canta de zor.
Mie mi-era ca-mi scoala fata care dormea in camera lor.Dute dupa o prajina,rupe-o ca era prea lunga sa am scos acea felicitare enervanta ca altfel canta toata ziua.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Acolo era la 2 m distanta.
Altadata cand nu aveam baie in casa,ma duc la toaleta din curte.Si sa vezi chestie (nu era fixata de pamant)s-a rasturnat pe spate cu mine in ea.
Eu
nu stiam ce sa fac mai intai,sa-mi ridic pantalonii sau sa ies afara.
Mai intai mi-am ridicat pantalonii sa apoi am iesit afara si i-am zis socrului cand am trecut pe langa el ca a picat wc-ul.
Au
astia din curte de mine vre-o saptamana
dar atunci au si facut altul cu placa de beton sub el.
Acum rog persoanele mai sensibile sa nu citeasca acest subiect.
Azi stateam eu si pozam ceva cand aud de la soacra-mea muzicuta de la o felicitare.Dai uita-te prin dulap,pe dulap pe langa dulap unde credeti ca era?
Picata dupa un dulap.Soacra dezghetase frigiderul.Apa cazuta pe ciment ajunsese pe sub dulap la felicitare si i-a activat contactul.Si canta de zor.
Mie mi-era ca-mi scoala fata care dormea in camera lor.Dute dupa o prajina,rupe-o ca era prea lunga sa am scos acea felicitare enervanta ca altfel canta toata ziua.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Acolo era la 2 m distanta.
Altadata cand nu aveam baie in casa,ma duc la toaleta din curte.Si sa vezi chestie (nu era fixata de pamant)s-a rasturnat pe spate cu mine in ea.
Eu
nu stiam ce sa fac mai intai,sa-mi ridic pantalonii sau sa ies afara. Mai intai mi-am ridicat pantalonii sa apoi am iesit afara si i-am zis socrului cand am trecut pe langa el ca a picat wc-ul.
Au
astia din curte de mine vre-o saptamana
dar atunci au si facut altul cu placa de beton sub el.Acum rog persoanele mai sensibile sa nu citeasca acest subiect.
Socrii mei au toaleta in curte. Acu' vreo 3-4 ani, intr-o vara, ies si eu noaptea la buda. Somnoroasa, nu-mi venea sa ma trezesc de-a binelea, sa nu-mi sara somnul, asa ca nu am aprins lumina in curte. Am mers ca in transa, spre toaleta, deschid usa, ma asez...si ma ridic arsa de spaima...
...ma asezasem pe socrul meu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] , si el somnoros si cu mici probleme de auz.
Norocul meu (dar mai ales al lui) a fost ca m-am putut abtine.
Am fugit in casa si am trecut totul sub tacere, iar dimineata nici eu, nici socrul meu, nu am scos nici un cuvintel.
Si uite ce discreta sunt: nu am povestit nimanui pana azi, iar azi dau de veste in eter. Halal sa-mi fie!
...ma asezasem pe socrul meu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] , si el somnoros si cu mici probleme de auz.
Norocul meu (dar mai ales al lui) a fost ca m-am putut abtine.
Am fugit in casa si am trecut totul sub tacere, iar dimineata nici eu, nici socrul meu, nu am scos nici un cuvintel.
Si uite ce discreta sunt: nu am povestit nimanui pana azi, iar azi dau de veste in eter. Halal sa-mi fie!

Giobsy- Moderator

-

Numarul mesajelor: 1628
Localizare: Vatra Dornei
Data de inscriere: 25/05/2009
Asta chiar e de pomina!

aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2332
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010
Am inceput sa rad la intamplareaMagdei si cand am mai citit-o si pe cea povestita de Giobsy nu mai pot de ras, se uita colegii la mine ca imi curg lacrimile de ras
Pagina 3 din 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Subiecte similare» Intamplari paranormale
» DESPRE HERMETICA
» Discutii despre naruto
» Sfaturi despre condimente
» Eseu filosofic...despre succesul in viata
» DESPRE HERMETICA
» Discutii despre naruto
» Sfaturi despre condimente
» Eseu filosofic...despre succesul in viata
Pagina 3 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Gradina mea... de apartament(4)
» Dieta Montignac
» Cozonaci si aluaturi dospite
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)
» Decoratiuni diverse (6)
» Bijuterii din fimo XIX
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Pergamano, tehnica dantelei de hirtie
» Poze pentru inspiratie - crosetat (9)
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 4
» Haideti sa slabim ! (7)
» Cartoane si hartii
» Ornarea torturilor noastre - cap.VI
» Bijuterii din sarma 8
» Fulare, saluri, esarfe tricotate IV
» Sarbatoritii zilei !!! XII
» Targuri hand-made V