Caciuli, basti tricotate
Pagina 20 din 20 • Impartiti •
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Caciuli, basti tricotate
e foarte draguta! mai ales k e si prima. felicitari, melus. ne inveti si pe noi?

irish05- Junior

- Numarul mesajelor: 407
Localizare: around the world
Data de inscriere: 29/11/2008
Multumesc.
Am montat 99 de ochiuri(nr. de ochiuri poate varia in functie de grosimea firului, a andrelelor, dimensiunilor personale).Am lucrat bentita de 2-3 cm,dupa care am crescut nr. de ochiuri astfel: la fiecare al 2-lea ochi mai adaugam unul.Deci, la finele primului rand de dupa bentita am obtinut 149 de och. A urmat lucrarea a 22 de randuri a cate 149 de och. Apoi am inceput sa scad:primul rand cu scazaturi-23 och. lucrate, al 24-lea si al 25-lea impreuna. Urmatorul:-22 och. lucrate, al 23-lea si al 24-lea impreuna, si tot asa pana cand ajungi vreo 6-7 och.Inchizi, cosi si...cam atat.
Aaa, am uitat sa spun ca pe margini se scade numai la incheierea sau numai la inceperea fiecarui rand. Eu am cam scazut si-si.A iesit cam urat la spate, dar nu prea se vede. Sper ca la urmatoarea sa-mi pot face mai bine calculele dinainte.Si mai sper sa se inteleaga ceva din explicatiile mele.
Am montat 99 de ochiuri(nr. de ochiuri poate varia in functie de grosimea firului, a andrelelor, dimensiunilor personale).Am lucrat bentita de 2-3 cm,dupa care am crescut nr. de ochiuri astfel: la fiecare al 2-lea ochi mai adaugam unul.Deci, la finele primului rand de dupa bentita am obtinut 149 de och. A urmat lucrarea a 22 de randuri a cate 149 de och. Apoi am inceput sa scad:primul rand cu scazaturi-23 och. lucrate, al 24-lea si al 25-lea impreuna. Urmatorul:-22 och. lucrate, al 23-lea si al 24-lea impreuna, si tot asa pana cand ajungi vreo 6-7 och.Inchizi, cosi si...cam atat.
Aaa, am uitat sa spun ca pe margini se scade numai la incheierea sau numai la inceperea fiecarui rand. Eu am cam scazut si-si.A iesit cam urat la spate, dar nu prea se vede. Sper ca la urmatoarea sa-mi pot face mai bine calculele dinainte.Si mai sper sa se inteleaga ceva din explicatiile mele.
multumesc pt explicatii melus. doaamneeeee,se mai aduna si asta la proiecte. am de terminat o esarfa.

irish05- Junior

- Numarul mesajelor: 407
Localizare: around the world
Data de inscriere: 29/11/2008
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Pagina 20 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Discutii despre croitorie
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Florile din gradina mea
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Scoala de croitorie(10)
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame