Caciuli, basti tricotate
Pagina 10 din 20 • Impartiti •
Pagina 10 din 20 •
1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20 

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 2999
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/02/2009
Re: Caciuli, basti tricotate
Multumesc mult, Ioana. Eu sunt trista si descurajata. Daca nu imi ies ciucurii aia facuti prin metoda simpla, deja ce scrie Mihaela e SF curat pentru mine
buna fetelor,
si daca tot suntem la topicul caciuli pentru copii, va arat si eu o caciula pe care am facut-o mai demult, inspirata dintr-o revista.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
sper sa va placa
spor la

si daca tot suntem la topicul caciuli pentru copii, va arat si eu o caciula pe care am facut-o mai demult, inspirata dintr-o revista.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
sper sa va placa
spor la

andacoman- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 160
Varsta: 30
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 26/10/2009
draga andacoman,
caciulita e perfecta. te-ai chinuit foarte mult cu scazatura finala. imi place cum ai combinat culorile si modelele.
daca ai vazut discutia de mai sus, spune-ne tu cum ai facut motul, sa lamurim fetele astea.
tine-o tot asa !
marlen
caciulita e perfecta. te-ai chinuit foarte mult cu scazatura finala. imi place cum ai combinat culorile si modelele.
daca ai vazut discutia de mai sus, spune-ne tu cum ai facut motul, sa lamurim fetele astea.
tine-o tot asa !
marlen

marlen372001- Senior

-

Numarul mesajelor: 750
Varsta: 46
Data de inscriere: 07/09/2009
Antilopa nu te descuraja! Incearca numai si o sa vezi ca nu e deloc greu. Exista si niste dispozitive speciale de facut ciucuri. Arata asa
.
Anda foarte frumoasa caciulita, imi place modelul!
. Anda foarte frumoasa caciulita, imi place modelul!

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 2999
Varsta: 32
Data de inscriere: 24/02/2009
Milexina este foarte frumos costumasul .... dar si preintesa ce il poarta!!!
Este fetita ta?
Modelul este tricotat sau crosetat?

Este fetita ta?
Modelul este tricotat sau crosetat?

LYNDA- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1073
Varsta: 27
Localizare: ACASA
Data de inscriere: 15/10/2009
Multumesc LYNDA,nu este fetita mea,este o vecinuta,fetita mea e cea din poza din dreapta,modelul este trivotat,este bob de orez
multumesc de aprecieri!
motul l-am facut asa:
am taiat 2 discuri de carton de aceeasi marime, cu o gaura concentrica la mijloc, de aratau ca niste gogosi
apoi am luat firul de o culoare si l-am pus in 4-5 randuri pe care le-am infasurat pe marginea celor doua discuri suprapuse.
am luat fir de alta culoare si am infasurat din nou.
si la sfarsit am pus din nou prima culoare, pana am inchis de tot gaura din mijloc
am luat o forfecuta mica, cu varf ascutit (forfecuta mea de pielite de unghii) si am taiat firele pe exteriorul discului, avand grija sa nu tai din carton
cand am taiat tot, am luat un fir pe care l-am introdus intre cele doua discuri si am legat cat de bine am putut manunchiul de fire, ca sa nu se desire
am scos cartoanele (daca se scot cu grije se pot refolosi), am scuturat motul si firele prea lungi le-am taiat... si se ajusteaza motul pentru a forma o bila..
sper ca am fost explicita, daca nu pot sa fac un tutorial, la nevoie
am uitat sa precizez, desi probabil v-ati dat seama, dar marimea motului rezultat este aceeasi cu diametrul exterior al discurilor, diametrul interior al gaurii influenteaza numai cantitatea de fir care intra intr-un mot.. eu deobicei fac gaura destul de mare ca sa imi incapa fir mult si sa para plin motul:
cam asta e proportia mea
spor la
motul l-am facut asa:
am taiat 2 discuri de carton de aceeasi marime, cu o gaura concentrica la mijloc, de aratau ca niste gogosi
apoi am luat firul de o culoare si l-am pus in 4-5 randuri pe care le-am infasurat pe marginea celor doua discuri suprapuse.
am luat fir de alta culoare si am infasurat din nou.
si la sfarsit am pus din nou prima culoare, pana am inchis de tot gaura din mijloc
am luat o forfecuta mica, cu varf ascutit (forfecuta mea de pielite de unghii) si am taiat firele pe exteriorul discului, avand grija sa nu tai din carton
cand am taiat tot, am luat un fir pe care l-am introdus intre cele doua discuri si am legat cat de bine am putut manunchiul de fire, ca sa nu se desire
am scos cartoanele (daca se scot cu grije se pot refolosi), am scuturat motul si firele prea lungi le-am taiat... si se ajusteaza motul pentru a forma o bila..
sper ca am fost explicita, daca nu pot sa fac un tutorial, la nevoie
am uitat sa precizez, desi probabil v-ati dat seama, dar marimea motului rezultat este aceeasi cu diametrul exterior al discurilor, diametrul interior al gaurii influenteaza numai cantitatea de fir care intra intr-un mot.. eu deobicei fac gaura destul de mare ca sa imi incapa fir mult si sa para plin motul:
cam asta e proportia mea
spor la

Ultima editare efectuata de catre andacoman in Vin 08 Ian 2010, 16:53, editata de 1 ori

andacoman- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 160
Varsta: 30
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 26/10/2009
milexina
edit diada - la urmatoarea abatere primesti avertisment.
edit diada - la urmatoarea abatere primesti avertisment.
Ultima editare efectuata de catre diada in Vin 08 Ian 2010, 22:11, editata de 1 ori (Motiv : unit mesaje)
Milexia, te rog, sa-ti editezi mesajele, sa nu postezi unul dupa altul, daca nu a scris nimeni dupa tine si nu au trecut 24 de ore, aceasta-i o regula a forumului. 
Incarca pozele intr-un singur post.

Incarca pozele intr-un singur post.
Cred ca toate am mai gresit!!!

LYNDA- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1073
Varsta: 27
Localizare: ACASA
Data de inscriere: 15/10/2009
Admina,bascuta este tricotata,e modelul do jacheta bob de orez. Sper ca acum am postat bine mess,sa nu mai am prob 

Pagina 10 din 20 •
1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 20 
Pagina 10 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

Apropo, bascul este tricotat sau crosetat? 

» Discutii despre croitorie
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Florile din gradina mea
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Scoala de croitorie(10)
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame