Creatiile noastre tricotate, pentru cei mici
Pagina 3 din 20 • Impartiti •
Pagina 3 din 20 •
1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20 
Re: Creatiile noastre tricotate, pentru cei mici
Arime, super botoseii, tu i-ai facut? imi plac tare mult! sa-i poarte sanatoasa 

superba rochita
dflavia,
te rog sa ma inveti si pe mine s afac aceasta rochita, dar sa-mi explici exact cum ai lucrat-o, adica cate ochiuri pentru inceput, cand schimbi modelul si cand scazi pentru maneci
Multumesc!
te rog sa ma inveti si pe mine s afac aceasta rochita, dar sa-mi explici exact cum ai lucrat-o, adica cate ochiuri pentru inceput, cand schimbi modelul si cand scazi pentru maneci
Multumesc!
dflavia a scris:hei Cleo, ai reusit ceva cu botoseii roz? mie tare imi plac, as incerca cu croseta![]()
in alta ordine de idei am cautat ceva tematic de sarbatori pt pitica mea de 6 luni si pentru ca nu am gasit m-am luat dupa modelul asta
si cu putina imaginatie a iesit asa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine], imi place tare cum a iesit si e si buna ca marime
urmeaza o caciulita de craciunita, probabil si niste botosei in ton da sa vedem ce o iesi la final....
stiti cumva un model pt o astfel de caciulita?
oana30- Nou venit

- Numarul mesajelor: 4
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 27/11/2008
diada a scris:Arime, super botoseii, tu i-ai facut? imi plac tare mult! sa-i poarte sanatoasa
da, toata noaptea am incercat sa le dau de cap, pana nu am terminat primul botos nu m-am bagat la somn
chiar acum lucrez la celalalt botos, pana diseara o sa fie gata cu poze cu tot

Ultima editare efectuata de catre diada in Mier 03 Dec 2008, 20:56, editata de 1 ori (Motiv : editare poze)

irish05- Junior

- Numarul mesajelor: 407
Localizare: around the world
Data de inscriere: 29/11/2008
felicitari si pentru cine ai lucrat sa-ti bucure sufletul
cris69 a scris:felicitari si pentru cine ai lucrat sa-ti bucure sufletul

irish05- Junior

Vai... va intreceti in botosei
Cata rabdare aveti, bravo! Sunt asa draguti si micuti, parca ar fi pt papusi.
A postat Irisa o salopeta pt.
si o intrebati cum se face. Am gasit model de salopeta pt bebelusi si copii mici in revista pusa de Diada la Link-uri, si explicatiile cam astea ar fi:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Acum sa zica si ea daca seamana cu modelul ei, ca eu nu ma prea pricep
Cata rabdare aveti, bravo! Sunt asa draguti si micuti, parca ar fi pt papusi.A postat Irisa o salopeta pt.
Acum sa zica si ea daca seamana cu modelul ei, ca eu nu ma prea pricep
pai spune daca-l vrei si gata, s-a facut :D

irish05- Junior

irish05 a scris:pai spune daca-l vrei si gata, s-a facut :D
da, vreau modelul! sa fac si io la pitica.
rugaminte pluoveras alb
Cleo,
Ti-am trimis adresa unde este acel model de pluover pe email! Daca ai timp zilele astea poate reusesti sa ma inveti si pe mine sa il fac!
Multumesc mult!
PS: adresa este [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ti-am trimis adresa unde este acel model de pluover pe email! Daca ai timp zilele astea poate reusesti sa ma inveti si pe mine sa il fac!
Multumesc mult!
PS: adresa este [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
cleo a scris:irish05 a scris:pai spune daca-l vrei si gata, s-a facut :D
da, vreau modelul! sa fac si io la pitica.
oana30- Nou venit

- Numarul mesajelor: 4
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 27/11/2008
oana, iti raspunsesem la subiectu cu plovere.
Deci:
asta e modelu: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Deci, din ce vad eu, e f. simplu: se incepe de jos in sus, din 2 parti. Ai intuit f. bine.
Asha ca: faci nishte masuratori, functie de fir/andrea/modul tau de lucru si pui nr de ochiuni necesar pt dos. Am mai explicat si in alte parti, nimeni nu poa sa iti zica cate ochiuri sa inceapi, nu iti stim copilu, nu iti stim andrelele, firul, modul de lucru; asha ca faci o bucatica de proba si un calcul ; intodeauna se incepe cu dosu, la fatsa esti deja mai experimentata si iese mai frumos). Ochiurile le pui mai larg asha, nu f. strans. Si lucrezi inaltimea dorita: 2 pe fata, 2 pe dos. Sub brat, adaugi ochiuri functie de lungimea manecii. Io ash face asha: cu fir separat, pun un nr de ochiuri si le lucrez in continuarea randului punct lenes. Ma intorc , ar fi randu 2 pe ochiurile de la o maneca, si abia acu am tot lucrul lucrat model lenes, iar la celalalt capat ma asteapta ochiurile puse nou pe andrea. Deci o maneca o sa fie cu 1 rand mai putin lucrat, dar daca e firul subtire, nu se va remarca.
SI asta e spatele.
Fatsa, o faci din 2, ca sa pui nasturi.
la scobitura gatului, e o mica atentie. Adica: la mijloc, fix pe centru, inchei si scazi de genul: 10 ochiuri incheiate, apoi inca cate 2 ochiuri lateral, 3 randuri sa zicem. Functie de copil, functie de cat vrei. Daca esti mai experimentata, nu le inchei, le pui pe andrea (ata) separat. Din astea, ridici elasticul de la gat: 1 fatsa 1 dos. Functie de fir si copil, poti sa fie mai inalt, si asha ii protejezi gatul iarna, sau nu......
E mai bine sa scriem pe forum, edcat sa iti explic pe meil. Astfel vad si alte fete, poate le ajuta, poate gresesc eu si ne corecteaza ele.
Deci:
oana30 a scris:
Draga Cleo,
Te rog sa ma imveti si pe mine sa fac acel pluover superb, de culoarea untului, care din cate vad eu e din doua parti fara nasturi pe mijloc
PS: E cel care cred ca se incepe de la gat cu un ochi pe fata si unul pe dos (elasticul de la gat) dupa aceea se merge ciorapeste cred ca cu tot cu maneci si apoi pana la final un elastic din doua pe fata si doua pe dos. Dar te rog sa ma inveti si pe mine cum sa-l fac pentru fetita mea. As vrea sa il dau de Craciun.
Pleaseeeeeeeeeeeeeeee! Nu imi dau seama nici macar cate ochiuri pt inceput, cat cresc, inde cresc...etc
Oana 30
asta e modelu: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Deci, din ce vad eu, e f. simplu: se incepe de jos in sus, din 2 parti. Ai intuit f. bine.
Asha ca: faci nishte masuratori, functie de fir/andrea/modul tau de lucru si pui nr de ochiuni necesar pt dos. Am mai explicat si in alte parti, nimeni nu poa sa iti zica cate ochiuri sa inceapi, nu iti stim copilu, nu iti stim andrelele, firul, modul de lucru; asha ca faci o bucatica de proba si un calcul ; intodeauna se incepe cu dosu, la fatsa esti deja mai experimentata si iese mai frumos). Ochiurile le pui mai larg asha, nu f. strans. Si lucrezi inaltimea dorita: 2 pe fata, 2 pe dos. Sub brat, adaugi ochiuri functie de lungimea manecii. Io ash face asha: cu fir separat, pun un nr de ochiuri si le lucrez in continuarea randului punct lenes. Ma intorc , ar fi randu 2 pe ochiurile de la o maneca, si abia acu am tot lucrul lucrat model lenes, iar la celalalt capat ma asteapta ochiurile puse nou pe andrea. Deci o maneca o sa fie cu 1 rand mai putin lucrat, dar daca e firul subtire, nu se va remarca.
SI asta e spatele.
Fatsa, o faci din 2, ca sa pui nasturi.
la scobitura gatului, e o mica atentie. Adica: la mijloc, fix pe centru, inchei si scazi de genul: 10 ochiuri incheiate, apoi inca cate 2 ochiuri lateral, 3 randuri sa zicem. Functie de copil, functie de cat vrei. Daca esti mai experimentata, nu le inchei, le pui pe andrea (ata) separat. Din astea, ridici elasticul de la gat: 1 fatsa 1 dos. Functie de fir si copil, poti sa fie mai inalt, si asha ii protejezi gatul iarna, sau nu......
E mai bine sa scriem pe forum, edcat sa iti explic pe meil. Astfel vad si alte fete, poate le ajuta, poate gresesc eu si ne corecteaza ele.
ma bucur ca va plac.
am sa incerc sa descriu cum i-am lucrat.
- se monteaza 30 ochi simpli (nu dubli)
- se tricoteaza 20 randuri punct lenes
- dupa aceste 20 randuri bleu (sa spunem), se scad 12 ochi si se incep cele 3 randuri cu alb (punct pe dos), alternand cu bleu (punct fatza) pt k sa se formeze acele dungulitze.
- lucrul are aspectul literei L
Chiar daca pare lat sa nu va speriiati. partea aceea cu dungi devine partea din fatza, iar partea bleu partile laterale. Se increteste sus.
of. m-ati inteles?
pun si poze. daca aveti intrebari sunt aici
si m-am chinuit sa-i tin asa....
practic, sunt 2 cusaturi. una laterala si una pe talpa. dungulitele se incretesc k sa iasa bufant. si se pune ciucurash
sper ca v-am fost de folos!
am sa incerc sa descriu cum i-am lucrat.
- se monteaza 30 ochi simpli (nu dubli)
- se tricoteaza 20 randuri punct lenes
- dupa aceste 20 randuri bleu (sa spunem), se scad 12 ochi si se incep cele 3 randuri cu alb (punct pe dos), alternand cu bleu (punct fatza) pt k sa se formeze acele dungulitze.
- lucrul are aspectul literei L
Chiar daca pare lat sa nu va speriiati. partea aceea cu dungi devine partea din fatza, iar partea bleu partile laterale. Se increteste sus.
of. m-ati inteles?
pun si poze. daca aveti intrebari sunt aici
si m-am chinuit sa-i tin asa....
practic, sunt 2 cusaturi. una laterala si una pe talpa. dungulitele se incretesc k sa iasa bufant. si se pune ciucurash
sper ca v-am fost de folos!

Ultima editare efectuata de catre diada in Vin 05 Dec 2008, 09:20, editata de 1 ori (Motiv : unit mesaje)

irish05- Junior

Pagina 3 din 20 •
1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» PENTRU VIZITATORI
» Banner pentru comunitatea noastra !!!
» Afla ce inseamna numele tau pentru indieni
» Site-uri cu jocuri,imagini,aplicatii pentru telefoane
» Propuneri Event [Topic dedicat special pentru playeri]
» Banner pentru comunitatea noastra !!!
» Afla ce inseamna numele tau pentru indieni
» Site-uri cu jocuri,imagini,aplicatii pentru telefoane
» Propuneri Event [Topic dedicat special pentru playeri]
Pagina 3 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Quilling-Arta de a rula hartia (17)
» Florile din gradina mea
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Scoala de croitorie(10)
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II