Creatiile noastre tricotate, pentru cei mici
Pagina 1 din 20 • Impartiti •
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Creatiile noastre tricotate, pentru cei mici
Un topic in care aratam ce-am lucrat pentru cei mici.
incep eu, desi nu eu le-am lucrat ci soacra mea, respectiv mamaia copilului ;)
fata unei vestute
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
si spatele
alta vestuta, si spatele e lucrat la fel ca fata. Am vazut ca o inceput-o pe toata o data si a scazut rotund la maneca.
si un pulover destul de grosut si greu de folosit
dar in caz de urgenta a fost foarte bun. Fermoarul e pus de mine. Vestutelor nu le-am pus nasturi inca....
Acum, ca tot sunteti aici, si avand experienta puloverului m-am ambitionat si eu sa-i lucrez copilului si poate si ceva pentru mine (un fular ceva). Deocamdata am inceput u fular pentru copil (are 7 luni) si poate o sa-i fac si un pulovaras mai usor de utilizat.
incep eu, desi nu eu le-am lucrat ci soacra mea, respectiv mamaia copilului ;)
fata unei vestute
si spatele
alta vestuta, si spatele e lucrat la fel ca fata. Am vazut ca o inceput-o pe toata o data si a scazut rotund la maneca.
si un pulover destul de grosut si greu de folosit
dar in caz de urgenta a fost foarte bun. Fermoarul e pus de mine. Vestutelor nu le-am pus nasturi inca.... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Acum, ca tot sunteti aici, si avand experienta puloverului m-am ambitionat si eu sa-i lucrez copilului si poate si ceva pentru mine (un fular ceva). Deocamdata am inceput u fular pentru copil (are 7 luni) si poate o sa-i fac si un pulovaras mai usor de utilizat.
Ultima editare efectuata de catre Admina in Lun 09 Feb 2009, 13:20, editata de 4 ori (Motiv : editat marime poze)
Re: Creatiile noastre tricotate, pentru cei mici
Ultima editare efectuata de catre Admina in Mier 29 Oct 2008, 11:24, editata de 2 ori
Ziua buna!
2 fulare pt. pitica mea, facute anul trecut!
si cele 2 sarafane/ am apelat la celebrele bretele dupa cum se vede!
si cele 2 sarafane/ am apelat la celebrele bretele dupa cum se vede!
Ultima editare efectuata de catre arime in Lun 19 Ian 2009, 12:46, editata de 2 ori
Admina, foarte frumos lucrat fularul, si ziceai ca nu te pricepi! iei bataita! imi poti spune si mie te rog ce lungime are fularul? eu deja am terminat o bobina de 50g si cred ca mai lucrez una pentru ca mi se pare scurtut.
Arime, nici nu am cuvinte, sunt super, super, pentru cineva care face doar ochi pe fata, ochi pe dos, au iesit bestial!
Arime, nici nu am cuvinte, sunt super, super, pentru cineva care face doar ochi pe fata, ochi pe dos, au iesit bestial!
Arime, sunt super! Arata de nota 10, asa vesele si dulci; ai o rabdare sa schimbi la culori si sa le bibilesti. Si ai o scumpete de fetita, iti vine sa o mananci cu, carlionti cu tot...
diada, Admina va multumesc tare mult, sunteti dragute ;)
Admina si mie imi place fularul facut de tine. La cat mai multe tricoteli
Ce urmeaza in planurile tale?
Arime ce-mi place ideea cu sarafanul pt frumusetea ta carliontata! Cred ca o s-o fur si eu, dar mai incolo, la vara, nu te superi, nu?
Am inceput si eu un fular spumos si nu prea. Vedem noi ce iese. Daca m-ati vedea, am vreo 3 proiecte incepute si lucrez dupa cum mi-e cheful: un pulover (ala cu "bubitele"), fularul si niste botosei (astia-s crosetati). Preconizez ca fularul il termin primul :D
Si mut poza cu primul pulover facut de mine aici. Iat-o
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Arime ce-mi place ideea cu sarafanul pt frumusetea ta carliontata! Cred ca o s-o fur si eu, dar mai incolo, la vara, nu te superi, nu?
Am inceput si eu un fular spumos si nu prea. Vedem noi ce iese. Daca m-ati vedea, am vreo 3 proiecte incepute si lucrez dupa cum mi-e cheful: un pulover (ala cu "bubitele"), fularul si niste botosei (astia-s crosetati). Preconizez ca fularul il termin primul :D
Si mut poza cu primul pulover facut de mine aici. Iat-o
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Ultima editare efectuata de catre diada in Vin 21 Noi 2008, 22:40, editata de 1 ori (Motiv : editare poza)
lorinaoo1 a scris:Arime ce-mi place ideea cu sarafanul pt frumusetea ta carliontata! Cred ca o s-o fur si eu, dar mai incolo, la vara, nu te superi, nu?
normal ca nu ma supar :P
ma bucur tare mult ca va plac lucrusoarele mele
Arima, e dulce buburuza ta
si-mi place sarafanul acela pastel
Am mai tricotat si eu la viata mea, dar nu cine stie ce.
si-mi place sarafanul acela pastelAm mai tricotat si eu la viata mea, dar nu cine stie ce.
Cris, minunate, mai ales cea rosie cu margelute
cata migala, nu stiu daca m-as incumeta la cusut margele pe ceva.... dar mi se pare mie ca sunt crosetate si ar trebui postate aici
Am reusit sa fac fularul lui Petru, nu e cine stie ce dar asta este, nu-l mai stric acum
cata migala, nu stiu daca m-as incumeta la cusut margele pe ceva.... dar mi se pare mie ca sunt crosetate si ar trebui postate aiciAm reusit sa fac fularul lui Petru, nu e cine stie ce dar asta este, nu-l mai stric acum
botoshei
Botosei:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
atat ca - tre 5 andrele - de lucru cilindric-sa iasa fain. Io am 2 perechi circulare, si 1 crosheta de 3 [:D].
-12 ochiuri, 50 randuri- lucru lenes (numai pe fatsa). Asta este talpa.
-apoi am ridicat lateral, cate 25 ochiuri pe lungime, 10 pt spate. Ochiurile 12 raman botul la botoshel
-lucrat cilindric 6 randuri numai pe fatsa
In momentul asta avem 12 ochiu botul, 10 calcaiul, 25 laterale. Le impart asha: 36 ochiuri la spate - pe andrea secundara la zacut (io am pus pe atsa, cu ajutortul acului)
-restul, cele 12 din fatsa si cate 12 laterale, scad. Astfel, dupa 12 randuri ar trebui sa ramai fara ochiuri laterale. Ei, io am avut fir mai gros, si am scazut si pe fatsa si pe dos, si le-am gatat mai repede de scazut, adica in 6 randuri.
Cum se scade frumos: se tricoteaza un ochi, si apoi se trage acesta prin celalalt.
-am trecut la ochiurile din spate si le-am lucrat numai pe ele, punct lenes, ca sa egalez cu botul.
-adaug cele din fatsa, si lucrez 1 fata 1 dos, cate randuri vrei; nu am mai luicrat circular, ca ma enervez, ci am bagat o cusatura.
ma apuc de descifrat pe astia roz . Is mai simpli.
Adica la scazut se scade mai usor... groaznic e lucratul circular. Mananca timp. Dar scapi de cusaturi

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
atat ca - tre 5 andrele - de lucru cilindric-sa iasa fain. Io am 2 perechi circulare, si 1 crosheta de 3 [:D].
-12 ochiuri, 50 randuri- lucru lenes (numai pe fatsa). Asta este talpa.
-apoi am ridicat lateral, cate 25 ochiuri pe lungime, 10 pt spate. Ochiurile 12 raman botul la botoshel
-lucrat cilindric 6 randuri numai pe fatsa
In momentul asta avem 12 ochiu botul, 10 calcaiul, 25 laterale. Le impart asha: 36 ochiuri la spate - pe andrea secundara la zacut (io am pus pe atsa, cu ajutortul acului)
-restul, cele 12 din fatsa si cate 12 laterale, scad. Astfel, dupa 12 randuri ar trebui sa ramai fara ochiuri laterale. Ei, io am avut fir mai gros, si am scazut si pe fatsa si pe dos, si le-am gatat mai repede de scazut, adica in 6 randuri.
Cum se scade frumos: se tricoteaza un ochi, si apoi se trage acesta prin celalalt.
-am trecut la ochiurile din spate si le-am lucrat numai pe ele, punct lenes, ca sa egalez cu botul.
-adaug cele din fatsa, si lucrez 1 fata 1 dos, cate randuri vrei; nu am mai luicrat circular, ca ma enervez, ci am bagat o cusatura.
ma apuc de descifrat pe astia roz . Is mai simpli.
Adica la scazut se scade mai usor... groaznic e lucratul circular. Mananca timp. Dar scapi de cusaturi

Ultima editare efectuata de catre diada in Sam 15 Noi 2008, 12:18, editata de 1 ori (Motiv : editare poze)
hei Cleo, ai reusit ceva cu botoseii roz? mie tare imi plac, as incerca cu croseta
in alta ordine de idei am cautat ceva tematic de sarbatori pt pitica mea de 6 luni si pentru ca nu am gasit m-am luat dupa modelul asta
si cu putina imaginatie a iesit asa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine], imi place tare cum a iesit si e si buna ca marime
urmeaza o caciulita de craciunita
, probabil si niste botosei in ton da sa vedem ce o iesi la final....
stiti cumva un model pt o astfel de caciulita?
in alta ordine de idei am cautat ceva tematic de sarbatori pt pitica mea de 6 luni si pentru ca nu am gasit m-am luat dupa modelul asta
si cu putina imaginatie a iesit asa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine], imi place tare cum a iesit si e si buna ca marime
urmeaza o caciulita de craciunita
stiti cumva un model pt o astfel de caciulita?
Ultima editare efectuata de catre diada in Vin 21 Noi 2008, 22:43, editata de 5 ori (Motiv : editare link)
dflavia- Nou venit

- Numarul mesajelor: 8
Data de inscriere: 05/11/2008

Valentina- Nou venit

- Numarul mesajelor: 22
Data de inscriere: 25/10/2008
Scuze pentru fotografiile asa de mari, data viitoare le voi micsora.

Valentina- Nou venit

- Numarul mesajelor: 22
Data de inscriere: 25/10/2008
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Subiecte similare» Inimile noastre bat ROCK (SasuSaku) +16/+18
» Sugestii pentru forumul UltrasWorld
» Radio pentru winamp cu manele !
» Hack de lure pentru metin2
» Liga I Burger Pentru Fifa 2007
» Sugestii pentru forumul UltrasWorld
» Radio pentru winamp cu manele !
» Hack de lure pentru metin2