Tort de pampersi
Pagina 1 din 6 • Impartiti •
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Tort de pampersi
Si nu, nu este comestibil. Se spune ca cel care face cadoul pune blatul si bebelusul pune crema.
Cred ca mergea postat si la subiectul dedicat copilasilor, dar am sa-l pun la diverse, fiind un proiect de craft. Ideea o am de pe Culinar si apoi am mai gasit tutoriale pe Youtube. Poate fi un cadou bun pentru un nou nascut, sau pentru un botez, aniversare de 1 an, etc.
Am facut 2 torturi, modeste, recunsoc, fata de ce minunatii am gasit pe net, dar tot timpul nu am tot ce-mi trebuie in casa si ma apuc sa-l fac atunci cand trebuie dat... In principiu se face din scutece de unica folosinta, de orice firma, rulate si prinse cu elastic rotund. Apoi acesti pampersi se grupeaza in forma unui tort de diverse dimensiuni si etaje si se leaga cu fundite si se impodobeste cu jucarioare, suzete, hainute, etc. Se poate inveli in celofan sau mai elegant in tull sau chiar bucati de material sau paturici, cearceafuri (fiecare etaj in parte).
Primul tort l-am facut pentru baietelul unei colege, acum cateva luni:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Si cel pentru bebelusa finilor, facut ieri. Are si sosete in forma de trandafiri si este dreptunghiular.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Cred ca mergea postat si la subiectul dedicat copilasilor, dar am sa-l pun la diverse, fiind un proiect de craft. Ideea o am de pe Culinar si apoi am mai gasit tutoriale pe Youtube. Poate fi un cadou bun pentru un nou nascut, sau pentru un botez, aniversare de 1 an, etc. Am facut 2 torturi, modeste, recunsoc, fata de ce minunatii am gasit pe net, dar tot timpul nu am tot ce-mi trebuie in casa si ma apuc sa-l fac atunci cand trebuie dat... In principiu se face din scutece de unica folosinta, de orice firma, rulate si prinse cu elastic rotund. Apoi acesti pampersi se grupeaza in forma unui tort de diverse dimensiuni si etaje si se leaga cu fundite si se impodobeste cu jucarioare, suzete, hainute, etc. Se poate inveli in celofan sau mai elegant in tull sau chiar bucati de material sau paturici, cearceafuri (fiecare etaj in parte).
Primul tort l-am facut pentru baietelul unei colege, acum cateva luni:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Si cel pentru bebelusa finilor, facut ieri. Are si sosete in forma de trandafiri si este dreptunghiular.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Re: Tort de pampersi
Superbe tortuletele astea necomestibile Admina... am auzit de ele, doar ca n-am vazut niciunul pana acum... Foarte faina ideea, poate voi avea ocazia pe viitor sa fac unul 

hei, eu nu am stut de asa ceva! super tare! este o idee foarte buna, torturile tale sunt foarte reusite! 

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
hi, hi, hi
am facut si eu unul aseara!
pun poze cum imi trimite sotul (le-am facut cu telefonul lui)
nu l-am facut cu pampersi rulati si prinsi cu elastic, ci i-am aranjat asa intr-o spirala, folosind doua cratite
am vazut niste modele de vanzare pe siteuri din state si am incercat sa reproduc
mie faza cu elasticul nu mi-a placut dar spre final am realizat ca se pot inlocui cu ata elastica din cea ca o guta elastica de tot, eu am pe alb care devine complet transparenta dar am vazut de vanzare si pe negru acum un secol cand am cumparat-o
abia astept sa vad si eu cum se vede in poza
am facut si eu unul aseara!
pun poze cum imi trimite sotul (le-am facut cu telefonul lui)
nu l-am facut cu pampersi rulati si prinsi cu elastic, ci i-am aranjat asa intr-o spirala, folosind doua cratite
am vazut niste modele de vanzare pe siteuri din state si am incercat sa reproduc
mie faza cu elasticul nu mi-a placut dar spre final am realizat ca se pot inlocui cu ata elastica din cea ca o guta elastica de tot, eu am pe alb care devine complet transparenta dar am vazut de vanzare si pe negru acum un secol cand am cumparat-o
abia astept sa vad si eu cum se vede in poza
dandana- Junior

- Numarul mesajelor: 357
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 21/05/2009
foarte frumoase fetelor. curand o sa fac si eu unul ca am o prietena care va naste zilele astea, sau daca nu, o sa fac unul pt nepotelul meu pt sarbatori ;)) .
asteptam pozele ca m-ai facut curioasa ;)
asteptam pozele ca m-ai facut curioasa ;)

irish05- Junior

- Numarul mesajelor: 407
Localizare: around the world
Data de inscriere: 29/11/2008
am intrat la topicul acesta mai mult de curiozitate, m-a atras "tort de pamersi"
, absolut superb, nu m-as fi gandit la asa ceva, nu am mai vazut pe nicaieri un astfel de aranjament pentru botez

Gabyx- Ucenic

- Numarul mesajelor: 134
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 24/10/2009
iata si creatia mea
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
dupa cum v-am povestit, nu am rulat pampersii, mi se pare mai igienic asa pt ca nu se ia fiecare in mana si nici elasticul ala nu-mi convenea
cel mai greu a fost sa atasez ligurita si jucarica si sa impachetez pt ca aveam hartie si celofan, nu doar celofan care este cel mai bun, cred eu
sper ca va place!
dupa cum v-am povestit, nu am rulat pampersii, mi se pare mai igienic asa pt ca nu se ia fiecare in mana si nici elasticul ala nu-mi convenea
cel mai greu a fost sa atasez ligurita si jucarica si sa impachetez pt ca aveam hartie si celofan, nu doar celofan care este cel mai bun, cred eu
sper ca va place!
dandana- Junior

- Numarul mesajelor: 357
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 21/05/2009
Icabica, imi place tortuletul tau. La cat mai multe, sunt un cadou inedit (inca, pentru ca prinde moda).
Ooo, super tort Dandana. Asa este, e mult mai igienic tortul astfel facut; doar ca intra mai multe scutece. In rest e si mult mai frumos finisat, poti sa si imbraci in material, fiecare etaj.
Ooo, super tort Dandana. Asa este, e mult mai igienic tortul astfel facut; doar ca intra mai multe scutece. In rest e si mult mai frumos finisat, poti sa si imbraci in material, fiecare etaj.
vreau sa zic ca mi-ati dta o idee excelenta
am 2 cunostinta care au nascut si chiar nu aveam idee ce ar trebui sa le iau cu atatea obiceiuri ce sunt pe la noi
am 2 cunostinta care au nascut si chiar nu aveam idee ce ar trebui sa le iau cu atatea obiceiuri ce sunt pe la noi
ina- Nou venit

- Numarul mesajelor: 8
Localizare: right
Data de inscriere: 15/11/2009
dandana a scris:iata si creatia mea
sper ca va place!
dandana tortu tau e superb , zi-mi te rog daca ai mai folosit ca suport sticluta .. ?
cand mergi sa vezi prima data copiulul merge sa dau un asa "cadou" ? am vazut ca tot ziceti de botez si de asta intreb
ina- Nou venit

- Numarul mesajelor: 8
Localizare: right
Data de inscriere: 15/11/2009
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Pagina 1 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Scoala de croitorie(10)
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Florile din gradina mea
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Discutii despre croitorie