Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...
Si cum "nu lasa pe maine ce poti face azi", nu e clar motto-ul meu, am facut in graba un sutien pentru costumul de baie. Slipul l-am croit si cusut dintr-un material prea putin elastic si apoi alta pereche doar am croit-o si nu am mai terminat-o (era din spandex rosu). Cand mi-am amintit de acest material si am zis sa fac un sutien. Am sa-l port cu un slip negru, din dotare, cred. Poate ii fac si pereche, la iarna... sa fie.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Foarte frumos ti-a iesit! 

Eva- Senior

- Numarul mesajelor: 538
Localizare: Suceava
Data de inscriere: 12/01/2009
costume de baie
Admina e mortal sutienul,imi place materialul.se gaseste spandex la voi?
ce material este cel din care ai facut sutienul?
ce material este cel din care ai facut sutienul?
Felicitari pt. sutien Admina, sa-l porti cu placere la mare! 

Imi place mult, mai ales culoarea! si nu ne-ai facut si o poza la spate... chiar sunt curioasa cum se inchide, e bestial cum vine in fata, asa ceva mi-ar placea si mie
Sa-l porti cu placere, neaparat sa-i faci si slipul!
Sa-l porti cu placere, neaparat sa-i faci si slipul!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Are si burete
si nu unul special pentru sutiene, am improvizat. Si la spate se innoada ca nu am avut sistem de prindere decat pentru sutien de lenjerie de corp, nu si din cel special, de costum de baie... Am facut un tub de material, am bagat catarama, la mijloc, am introdus in tub cele 2 cupe, una intr-o parte si alta in cealalta. Am croit niste tuburi mai subtiri de material, le-am facut lunguiete la capete si le-am intors pe fata. Apoi am surfilat partea din fata de de cele 2 bretele din spate.
Maistra, cred ca un lurex sau spandex poate, dar e subtirel si bielastic. Lurex-ul cred ca are structura de tricot, nu? Dar e perfect pentru costume de baie. Am luat din Sam expo, acum 2 ani materialul asta, dar nu mai stiu pretul. Aveau si auriu si inca vreo cateva nuante. Spandexul pt costumul de Spiderman, l-am luat din Obor din magazin, cu 19,5lei pe metru; partea rosie am luat-o pe un suc, totusi.
si nu unul special pentru sutiene, am improvizat. Si la spate se innoada ca nu am avut sistem de prindere decat pentru sutien de lenjerie de corp, nu si din cel special, de costum de baie... Am facut un tub de material, am bagat catarama, la mijloc, am introdus in tub cele 2 cupe, una intr-o parte si alta in cealalta. Am croit niste tuburi mai subtiri de material, le-am facut lunguiete la capete si le-am intors pe fata. Apoi am surfilat partea din fata de de cele 2 bretele din spate. Maistra, cred ca un lurex sau spandex poate, dar e subtirel si bielastic. Lurex-ul cred ca are structura de tricot, nu? Dar e perfect pentru costume de baie. Am luat din Sam expo, acum 2 ani materialul asta, dar nu mai stiu pretul. Aveau si auriu si inca vreo cateva nuante. Spandexul pt costumul de Spiderman, l-am luat din Obor din magazin, cu 19,5lei pe metru; partea rosie am luat-o pe un suc, totusi.

costumas de baie
Revin cu pozele promise, cu costumasul de baie copiat dupa un costumas existent. Datorita masinii uber si a elasticului special care se indoaie de la mijloc, a fost floare la ureche (ma rog, niciodata in croitorie nu e asa simplu cum pare).
Am folosit elastic special pt lenjerie, si vreau sa spun ca sunt incantata la maxim de el, nici macar nu a trebuit sa insailez de mana, chiar daca materialul e moale si destul de alunecos.
Am folosit doar 2 ate la uber, reiesind astfel cusatura lantic pe spate, ce da elasticitate materialului.
Cupele sunt dublate cu materialul costumului, si am lasat o parte prin care sa se poata introduce bureti.
Fata slipului e dublata cu bumbac, initial am vrut sa dublez putin ca la chilotei, dar s-ar fi vazut in fata unde se termina dublura, si astfel am mers pana sus cu dublura.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Am folosit elastic special pt lenjerie, si vreau sa spun ca sunt incantata la maxim de el, nici macar nu a trebuit sa insailez de mana, chiar daca materialul e moale si destul de alunecos.
Am folosit doar 2 ate la uber, reiesind astfel cusatura lantic pe spate, ce da elasticitate materialului.
Cupele sunt dublate cu materialul costumului, si am lasat o parte prin care sa se poata introduce bureti.
Fata slipului e dublata cu bumbac, initial am vrut sa dublez putin ca la chilotei, dar s-ar fi vazut in fata unde se termina dublura, si astfel am mers pana sus cu dublura.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Noemi- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1541
Varsta: 32
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 16/07/2009
Noemi, din pacate nu se vad pozele. Sau eu nu le vad, nu stiu...Oricum, daca seamana cu topul si chiloteii postati mai sus, sunt super!
Iti doresc succes maxim in viitorul business!
Uber-ul inteleg ca e mai mult masina industriala sau are si varianta home-hobby? Am vazut o fotografie pe net - ca de, eram curioasa
- si mi s-a parut tare complicata, cu o gramada de butoane, etc.
Iti doresc succes maxim in viitorul business!
Uber-ul inteleg ca e mai mult masina industriala sau are si varianta home-hobby? Am vazut o fotografie pe net - ca de, eram curioasa

aisha- Senior

-

Numarul mesajelor: 598
Varsta: 43
Data de inscriere: 23/03/2009
poze
Sper sa se vada pozele, le incarcasem si cand am dat preview se vedeau, nu stiu care e problema. Ia sa vedem acum
Cred ca nu ma lasa mai mult de 2 poze
Revin cu poza de detaliu la costumas si cu poza la uberul meu, casnic, si nu industrial. E asa mic si sweet, iubesc masinuta aia[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Cred ca nu ma lasa mai mult de 2 poze
Revin cu poza de detaliu la costumas si cu poza la uberul meu, casnic, si nu industrial. E asa mic si sweet, iubesc masinuta aia[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Noemi- Atotcunoscător

-

Tot nu se vad pozele, pune linkul paginii ca le aranjam noi! Mersi 

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
La mine se vad pozele, dar nu tot timpul.
Reusit costumul de baie!
Noemi, din webshots poti pune poze mai simplu daca copiezi link-ul din dreapta jos, de la post in a forum
Reusit costumul de baie!
Noemi, din webshots poti pune poze mai simplu daca copiezi link-ul din dreapta jos, de la post in a forum
am reusit
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Vin 07 Aug 2009, 17:40, editata de 1 ori (Motiv : sters [img ]...[ /img] de langa poze)

Noemi- Atotcunoscător

-

Noemi, cu multa placere!
Cand pui asa pozele nu mai ai nevoie de [img ]...[ /img], ci pui direct link-ul pe care-l copiezi
Cand pui asa pozele nu mai ai nevoie de [img ]...[ /img], ci pui direct link-ul pe care-l copiezi
NOEMI super costumasul de baie,cred ca era mai bine sa-l fi pus la ,,creatiile noastre costume de baie" ,foarte interesant lucrat,imi place foarte mult.sa inteleg ca margininile negre de la costumas este elastic?eu am cautat la noi la mercerie elastic pentru costume de baie ,dar nu am gasit de unde l-ai cumparat?
e foarte bine asa cum ai dublat slipul ,la sutien vad ca ai lasat loc de bagat bureteii.asa am facut si eu numai ca eu am lasat loc sus nu in parti.
vad ca deja ti-ai intrat in mana ,lucrezi frumos,lucrusoarele pe care le-ai facut pana acum sunt pentru tine,sau deja dai drumul afacerii?
pupicei si mult spor la croitorit.
e foarte bine asa cum ai dublat slipul ,la sutien vad ca ai lasat loc de bagat bureteii.asa am facut si eu numai ca eu am lasat loc sus nu in parti.
vad ca deja ti-ai intrat in mana ,lucrezi frumos,lucrusoarele pe care le-ai facut pana acum sunt pentru tine,sau deja dai drumul afacerii?
pupicei si mult spor la croitorit.

Camy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1184
Varsta: 31
Localizare: buzau
Data de inscriere: 21/10/2008
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Scoala de croitorie(10)
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Florile din gradina mea
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Discutii despre croitorie