De unde ne aprovizionam?(1)
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: De unde ne aprovizionam?(1)
Am gasit suzete!
Ieftine si frumoase, cu fundita gata legata. Mai iau cruciulitele de la Allex si aia e. Eu le-am luat cu funditele aurii, dar am luat si panglica ivory sa le schimb pentru ca pareau prea sclipitoare, totusi cred ca merg pe auriu... O sa pun si poza.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Buna!
In afara de casa Retro mai exista si alt magazin in Bucuresti care vinde accesorii pt. bijuterii?
Multumesc
In afara de casa Retro mai exista si alt magazin in Bucuresti care vinde accesorii pt. bijuterii?
Multumesc
madabono- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 29/06/2009
madabono a scris:Buna!
Multumesc
Buna!
Eu am vazut accesorii intr-un singur magazin - zona Lipscani. Nu stiu sigur cum se numea, dar preturile erau de ....n ori mai mari decat la magazinele on-line. Tin minte doar ca era un magazin unde se si faceau bijuterii. Daca aveai timp puteai sta sa te uiti. Mi-am luat atunci decat ca sa-mi potolesc nebunia pana la sosirea coletului. Dar nu se merita. 6 buc.- ace cu cap am dat 1 leu iar on-line iei 100 de acceasi bani. Eu m-am lecuit.
magazine on-line
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -sunt promti si a venit comanda repede si cu ceva cadouri in ea. Au o gama variata de produse
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - am facut o comanda la ei si a venit cam in 5 zile dar sunt ok.Nu prea au cine stie ce produse, dar merita aruncat o privire
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - am facut o comanda la ei si a venit cam in 5 zile dar sunt ok.Nu prea au cine stie ce produse, dar merita aruncat o privire
negrutik- Nou venit

- Numarul mesajelor: 3
Localizare: Vaslui
Data de inscriere: 29/05/2009
pasiune
Buna fetele
Eu sunt noua pe forum, sper sa ma primiti si pe mine, desi stau f prost cu timpul. Dar in putinul timp liber pe care il am ma relaxez facand bijuterii. Am inceput de cateva luni, la inceput faceam doar pt mine, apoi prietenele mele ma intrebau de unde am bijuteriile, si cand le-am zis ca eu le fac, m-au pus la treaba
. Asadar de atunci fac coliere si cercei pt mine si pt ele, si chiar si prin intermediul lor mai vand si altora. Este foarte placut ca reusesc sa mai scot niste banuti din ceva ce imi place, pt ca la serviciu...
Daca tot vorbiti de furnizori sa va zic si eu de unde am cumparat, mentionez ca nu fac reclama nimanui, e doar o parere si o intamplare. Mai intai am facut comanda la mariashop.ro, care m-au sunat dupa 6 saptamani sa ma intrebe daca mai vreau produsele. Am mai comandat de la margelutze.ro, si in final am dat de margele-bijuterii.com, de la care cumpar de aproape 3 luni, cam de 2 ori pe luna. Sunt foarte multumita de ei. Parerea mea este ca preturile sunt bune, iar produsele sunt delicioase
, adica sunt atat de frumoase incat iti vine sa le mananci
(n-am mancat nici una, stati linistite). In rest e bine, fetele sunt foarte ok, livrarea in scurt timp, si eu am din ce in ce mai mult spor
si mai multe cliente :D happy meee. Este intr-adevar o arta sa faci bijuterii, desi am pierdut mult timp pana sa ma invat, acum sunt foarte incatata de munca mea, si la fel si prietenele mele.
Eu sunt noua pe forum, sper sa ma primiti si pe mine, desi stau f prost cu timpul. Dar in putinul timp liber pe care il am ma relaxez facand bijuterii. Am inceput de cateva luni, la inceput faceam doar pt mine, apoi prietenele mele ma intrebau de unde am bijuteriile, si cand le-am zis ca eu le fac, m-au pus la treaba
Daca tot vorbiti de furnizori sa va zic si eu de unde am cumparat, mentionez ca nu fac reclama nimanui, e doar o parere si o intamplare. Mai intai am facut comanda la mariashop.ro, care m-au sunat dupa 6 saptamani sa ma intrebe daca mai vreau produsele. Am mai comandat de la margelutze.ro, si in final am dat de margele-bijuterii.com, de la care cumpar de aproape 3 luni, cam de 2 ori pe luna. Sunt foarte multumita de ei. Parerea mea este ca preturile sunt bune, iar produsele sunt delicioase
, adica sunt atat de frumoase incat iti vine sa le mananci
(n-am mancat nici una, stati linistite). In rest e bine, fetele sunt foarte ok, livrarea in scurt timp, si eu am din ce in ce mai mult spor
malina_80- Nou venit

- Numarul mesajelor: 2
Localizare: timisoara
Data de inscriere: 06/09/2009
malina_80- Nou venit

- Numarul mesajelor: 2
Localizare: timisoara
Data de inscriere: 06/09/2009
Eu ma aprovizionez numai de la Simoshop, n-am avut niciodata probleme, comenzile au venit foarte repede si accesoriile sunt super ok.
Cu cei de la Allex am avut cateva neplaceri, inchizatorile tip lobster a trebuit sa le arunc pe toate pt ca odata deschise nu se mai inchideau, erau foarte aiurea facute, acele cu bucla se cojeau, Fimo a fost de foarte proasta calitate.
Pt cele intereate de magazine "offline" pt accesorii, exsita unul pe Lipscani, vizavi de Hanul cu Tei, nu stiu acum numele dar e un magazin mare, care vinde in special textile si metraje, undeva in spate au si accesorii, magelute, etc.
Cu cei de la Allex am avut cateva neplaceri, inchizatorile tip lobster a trebuit sa le arunc pe toate pt ca odata deschise nu se mai inchideau, erau foarte aiurea facute, acele cu bucla se cojeau, Fimo a fost de foarte proasta calitate.
Pt cele intereate de magazine "offline" pt accesorii, exsita unul pe Lipscani, vizavi de Hanul cu Tei, nu stiu acum numele dar e un magazin mare, care vinde in special textile si metraje, undeva in spate au si accesorii, magelute, etc.
fancy_bijoux- Nou venit

- Numarul mesajelor: 11
Data de inscriere: 07/09/2009
La Sharbek? Au cumva si margelute din lemn?

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 2999
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/02/2009
Sharbek...asa-i zice, multam
Au si margelute de lemn, nu m-am uitat foarte in detaliu, eu am luat ceva spacere si incuietori din metal, dar aveau o groaza de margele, inclusiv din lemn. Merita facut un drum pana acolo
Au si margelute de lemn, nu m-am uitat foarte in detaliu, eu am luat ceva spacere si incuietori din metal, dar aveau o groaza de margele, inclusiv din lemn. Merita facut un drum pana acolo
fancy_bijoux- Nou venit

Multumesc mult de informatie, chiar o sa fac un drum pana acolo, ca am si ceva material de cumparat. 

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 2999
Varsta: 32
Data de inscriere: 24/02/2009
Cu multa placere....spor la cumparaturi 

fancy_bijoux- Nou venit

Multumim de informatie! Chiar sambata am fost la Hanul cu Tei sa iau Fimo (dar cand am ajuns eu deja inchisese magazinul). O sa ajung in urmatoarele zile libere si o sa ma uit si de Sharbek. Eu nu am intrat niciodata in el ca doar nu ma uit in stanga sau in dreapta ci doar unde am treaba ... precum calul 

buna.azi am fost pe la hanul cu tei si am luat ceva fimo (7 lei) si am trecut si pe la sharbek dar sincer nu am vazut mare lucru care sa merite... preturile la accesorii prea mari in comparatie cu magazinele online... consider ca sharbek e magazin de ultima solutie in caz ca ai nevoie urgent de ceva anume in cantitate mica.(ca exemplu un capacel pt margele era cam 0,35 lei bucata sau si mai scump). iar fimo mai ieftin gasiti la simoshop.ro (6,3 lei pachetul)
eu m-am aprovizionat pana acuma de la margelutze si de la simoshop si am fost foarte multumita de ei, mai ales ca la fiecare comanda am primit cadou (de la margelutze 2 bucati de sidef si de la simoshop 2 saculeti ) si sunt seriosi iar comanda vine destul de repede si de buna calitate.
eu m-am aprovizionat pana acuma de la margelutze si de la simoshop si am fost foarte multumita de ei, mai ales ca la fiecare comanda am primit cadou (de la margelutze 2 bucati de sidef si de la simoshop 2 saculeti ) si sunt seriosi iar comanda vine destul de repede si de buna calitate.
fetelor, credeti ca pot gasi la magazinele on-line indicate de voi ceva asemanator cu decoratiile din pozele de mai jos? dar perlele de pe pulovarul ultim, sunt perle obisnuite care se cos puri si simplu? sau trebuie ceva mai deosebit? multumesc!

ralucis- Ucenic

- Numarul mesajelor: 132
Data de inscriere: 02/08/2009
RALUCIS eu cred ca sunt aplicate si se cos pur si simplu.
pupicei
pupicei

Camy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1184
Varsta: 31
Localizare: buzau
Data de inscriere: 21/10/2008
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» Unde preferati sa vizionati un film?
» unde sami fac cont????
» Unde pika armuri de 48-54 ?
» Am sa dau detalii despre diferite iteme cum si unde cad!
» Care imi da si mie un link de unde pot lua PS CS 2?
» unde sami fac cont????
» Unde pika armuri de 48-54 ?
» Am sa dau detalii despre diferite iteme cum si unde cad!
» Care imi da si mie un link de unde pot lua PS CS 2?
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Scoala de croitorie(10)
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Florile din gradina mea
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Discutii despre croitorie