Hainute pentru copiii nostri (2)
Pagina 1 din 20 • Impartiti •
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Re: Hainute pentru copiii nostri (2)
Se pare ca deschid eu noul capitol
Am facut alta pereche de pantalonasi din restul de camasacare mi-a ramas, adica piept si spate. Va vine sa credeti ca mai bine iti ies panalonii din maneci si nu din restul? pentru ca a avut buzunare camasa pe piept si se vede locul. Asa ca partea aceia am lasat-o la buzunarele din spate. Nu le-am mai facut nici snur cum trebuie sus, intre timp s-a cam imbolnavit copilu si nu am mai avut chef, i-am pus doar un elastic mai lat, mersi Admina
Broderia cu vapor de care va ziceam ca la pantalonasii trecuti a pierdut-o:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
Am facut alta pereche de pantalonasi din restul de camasacare mi-a ramas, adica piept si spate. Va vine sa credeti ca mai bine iti ies panalonii din maneci si nu din restul? pentru ca a avut buzunare camasa pe piept si se vede locul. Asa ca partea aceia am lasat-o la buzunarele din spate. Nu le-am mai facut nici snur cum trebuie sus, intre timp s-a cam imbolnavit copilu si nu am mai avut chef, i-am pus doar un elastic mai lat, mersi Admina
Broderia cu vapor de care va ziceam ca la pantalonasii trecuti a pierdut-o:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Superbi pantalonasii! (Ai explicat pe undeva cum ii faci?) Si broderia e foarte reusita!

Eva- Senior

- Numarul mesajelor: 538
Localizare: Suceava
Data de inscriere: 12/01/2009
mersi frumos Eva, explicatii cat de cat aici
daca ai intrebari te ajut cu placere
tiparul este scos dupa ati pantalonasi trei sferturi, restul, buzunare/ slit/ broderie/ elastic sus, facute de mine.
l.e. detalii despre cum faci broderie la masina de cusut liniara gasesti aici
daca ai intrebari te ajut cu placere
tiparul este scos dupa ati pantalonasi trei sferturi, restul, buzunare/ slit/ broderie/ elastic sus, facute de mine.l.e. detalii despre cum faci broderie la masina de cusut liniara gasesti aici

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Foarte frumosi pantalonii si broderia la fel.! Sa-i poarte cu placere si multa, multa sanatate lui Petru!
Diada,frumosi pantalonasii si broderia ti-a iesit super
sa-i poarte sanatos Petru.
sa-i poarte sanatos Petru.
ariana- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 194
Varsta: 34
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 23/02/2009
Diada , frumoasa broderie la pantalonasi ,vad ca specializezi! 

duchess- Junior

-

Numarul mesajelor: 433
Localizare: acasa
Data de inscriere: 16/11/2008
printre picaturi, de invatat si relaxat, am croit azi o rochita de plaja, de fapt am redimensionat-o pe a mea
, de cate ori ma imbracam cu ea prin casa, zicea ca vrea si ea asa rochita, asa ca azi i-am facut o surpriza si de cand a venit de la gradinita nu a mai dat-o jos
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
, de cate ori ma imbracam cu ea prin casa, zicea ca vrea si ea asa rochita, asa ca azi i-am facut o surpriza si de cand a venit de la gradinita nu a mai dat-o jos
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />

totolina- Junior

- Numarul mesajelor: 380
Varsta: 28
Localizare: Galati
Data de inscriere: 10/02/2009
eeeee, foarte fericita fetita ta!
bravo, la cat mai multe creatii, nu lasa masina sa respire

bravo, la cat mai multe creatii, nu lasa masina sa respire

handmade blog
o sa ziceti ca am innebunit cu pantalonasii pentru fi-miu, dar eu am innebunit sa vad de fapt cat costa o pereche pentru el! cand eu i-am facut intr-o ora! nu am mai brodat nimic ca ma grabeam... sunt facuti dintr-o fusta de-a mea de in
sunt foarte usori, se simte foarte bine. Inca nu pot sa-i dau pantalonasi scurti, are un obicei prost de se arunca in genunchi pe orice, inclusiv beton, si cred ca si-ar lua si carnea pana la os... de-aia ii fac pantalonasi trei sferturi. Gata cu vorbaria sa va arat pozele:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
mersi inca o data pentru patent, e bestial! sper sa mai gasesc capse si dupa ce le termin!
sunt foarte usori, se simte foarte bine. Inca nu pot sa-i dau pantalonasi scurti, are un obicei prost de se arunca in genunchi pe orice, inclusiv beton, si cred ca si-ar lua si carnea pana la os... de-aia ii fac pantalonasi trei sferturi. Gata cu vorbaria sa va arat pozele:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
mersi inca o data pentru patent, e bestial! sper sa mai gasesc capse si dupa ce le termin!
handmade blog
vai ce-mi plac pantalonasii
, sunt tare draguti, mai ales prin faptul ca sunt asa mici. Frumos lucrati. Bucura-te ca te pricepi si faci, alte mamici dau bani grei pentru toate hainutele piticilor. 

Diada pai esti asa de priceputa, fa-i piticului si niste genunchere, stii cum sunt alea pentru role, doar mai mititele 
Super si pantalonasii astia, sa-i poarte Petru sanatos!

Super si pantalonasii astia, sa-i poarte Petru sanatos!

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 2999
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/02/2009
DIADA chiar m-ai inebunit cu pantalonasii lui Petru,sunt superbi.si abia acum ii vad si pe ceilalti cu broderie cu vaporasul,super ,ce mamica priceputa are Petru
vreau si eu,chiar vroiam sa te intreb de unde ai capsele si cum le pui?deci sa inteleg ca este un patent special.
sa-i poarte sanatos.pupicei
diada a scris:mersi inca o data pentru patent, e bestial! sper sa mai gasesc capse si dupa ce le termin!
vreau si eu,chiar vroiam sa te intreb de unde ai capsele si cum le pui?deci sa inteleg ca este un patent special.
sa-i poarte sanatos.pupicei

Camy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1184
Varsta: 31
Localizare: buzau
Data de inscriere: 21/10/2008
da, eu l-am primit de la Admina
si avea capse in pachet, cred ca are 100. Am vazut si la mercerie, dar nu stiu daca erau chiar masura asta, o sa ma duc cu una ca sa nu iau altele mai mari... Patent asa am vazut in Praktiker. O sa-i fac poze maine sper, acum e tarziu...
cat despre mamica priceputa.. nu ma compar cu ce-i faci tu Lorenei, mersi oricum de incurajari!
Ioana, ai dreptate tu, chiar m-am gandit la asta, doar ca nu stiu cum sa-i fac sistemul de prindere... la copilasii astia mici si fasneti e mai greu....
si avea capse in pachet, cred ca are 100. Am vazut si la mercerie, dar nu stiu daca erau chiar masura asta, o sa ma duc cu una ca sa nu iau altele mai mari... Patent asa am vazut in Praktiker. O sa-i fac poze maine sper, acum e tarziu...
cat despre mamica priceputa.. nu ma compar cu ce-i faci tu Lorenei, mersi oricum de incurajari!
Ioana, ai dreptate tu, chiar m-am gandit la asta, doar ca nu stiu cum sa-i fac sistemul de prindere... la copilasii astia mici si fasneti e mai greu....
handmade blog
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Subiecte similare» PENTRU VIZITATORI
» Banner pentru comunitatea noastra !!!
» Afla ce inseamna numele tau pentru indieni
» Site-uri cu jocuri,imagini,aplicatii pentru telefoane
» Propuneri Event [Topic dedicat special pentru playeri]
» Banner pentru comunitatea noastra !!!
» Afla ce inseamna numele tau pentru indieni
» Site-uri cu jocuri,imagini,aplicatii pentru telefoane
» Propuneri Event [Topic dedicat special pentru playeri]
Pagina 1 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Florile din gradina mea
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Scoala de croitorie(10)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Discutii despre croitorie
» Masinile noastre de cusut (5)