Idei si propuneri
Pagina 2 din 11 • Impartiti •
Pagina 2 din 11 •
1, 2, 3, ... 9, 10, 11 
Re: Idei si propuneri
Ati putea avea mai mari emoticoane?si mai variate..

duchess- Junior

-

Numarul mesajelor: 433
Localizare: acasa
Data de inscriere: 16/11/2008
sincer, eu la emoticoanele mari nu le vad sensul.... mai variate, poate, desi sunt cateva, eu de ex caut/mi-ar fi de folos, emoticon care se da cu capul de zid l-am cautat la multe mesaje scrise de mine.
eu vin cu o nelamurire,poate inca n-am descoperit sau chiar nu este...cum nu sunt de la inceputul forumului,inca nu am reusit sa citesc poate subiectele de pe forum...iar cand intru Acasa nu stiu niciodata daca am citit sau nu...ideea este sa se poata cumva nota doar subiectele care le-am citit si nu toate ca fiind citite,,,in felul acesta un semn distinctiv ne va ajuta mai usor sa mergem la subiectele necitite(pe mine m-ar interesa asta)
multumesc
multumesc

eu folosesc mozilla firefox si cand intru acasa imi apar rosii toate subiectele pe care nu le-am citit...
si jos de tot, pe prima pagina imi apare "mesaje noi" cercul e colorat cu rosu.
eu folosesc mozilla firefox si cand intru acasa imi apar rosii toate subiectele pe care nu le-am citit...
mie nu imi apare asa
multumesc miha
Geany, noi avem gazduirea forumului la cei de la Forum Gratuit. Daca nu exista aceasta setare, nu pot decat sa o semnalez lor si apoi sa astept solutionarea, daca mai sunt alti membri care sustin cererea in cauza. Momentan se discuta despre crearea unui boton: "Mesaje necitite de la ultima autentificare", desi cred ca nu ar tine cont decat de cand se introduce, deci pt mesajele mai vechi, necitite, ar trebui sa le biruiesti, fara ajutor
Am mai gasit ca ar ajuta stergerea cookies-urilor din web-browser, in felul urmator:
Setati always accept cookies
Mozilla Firefox (1.0 final release and earlier)
1. Go to the "Tools" menu.
2. Select "Options".
3. Select the "Privacy" icon in the left panel.
4. Check the box corresponding to "Allow sites to set cookies".
5. Click "OK" to save changes.
Netscape 7.1/Mozilla 5.0
1. Select "Preferences" from the Edit menu.
2. Click on the arrow next to "Privacy & Security" in the scrolling window to expand.
3. Under "Privacy & Security", select "Cookies."
4. Select "Enable all cookies".
5. Click "OK".
Microsoft Internet Explorer 6.0+
1. Select "Internet Options" from the Tools menu.
2. Click on the "Privacy" tab.
3. Click the "Default" button (or manually slide the bar down to "Medium") under "Settings".
4. Click "OK".
Microsoft Internet Explorer 5.x
2. Click on the "Security" tab.
3. Click the "Custom Level" button.
4. Scroll down to the "Cookies" section.
5. To enable:
- Set "Allow cookies that are stored on your computer" to "Enable".
- Set "Allow per-session cookies" to "Enable".
6. Click "OK".
Microsoft Internet Explorer 4.x
1. Select "Internet Options" from the View menu.
2. Click on the "Advanced" tab.
3. Scroll down to find "Cookies" within the "Security" section.
4. To enable:
- Select "Always accept cookies".
5. Click "OK".
Netscape Communicator 4.x
2. Find the "Cookies" section in the "Advanced" category.
3. To enable:
- Select "Accept all cookies" (or "Enable all cookies").
4. Click "OK". - citat Ezlidor, forumgratuit.ro
Dar nu am testat, trebuie sa vad ce se intampla si revin cu impresii.
Am mai gasit ca ar ajuta stergerea cookies-urilor din web-browser, in felul urmator:
Setati always accept cookies
Mozilla Firefox (1.0 final release and earlier)
1. Go to the "Tools" menu.
2. Select "Options".
3. Select the "Privacy" icon in the left panel.
4. Check the box corresponding to "Allow sites to set cookies".
5. Click "OK" to save changes.
Netscape 7.1/Mozilla 5.0
2. Click on the arrow next to "Privacy & Security" in the scrolling window to expand.
3. Under "Privacy & Security", select "Cookies."
4. Select "Enable all cookies".
5. Click "OK".
Microsoft Internet Explorer 6.0+
2. Click on the "Privacy" tab.
3. Click the "Default" button (or manually slide the bar down to "Medium") under "Settings".
4. Click "OK".
Microsoft Internet Explorer 5.x
2. Click on the "Security" tab.
3. Click the "Custom Level" button.
4. Scroll down to the "Cookies" section.
5. To enable:
- Set "Allow cookies that are stored on your computer" to "Enable".
- Set "Allow per-session cookies" to "Enable".
6. Click "OK".
Microsoft Internet Explorer 4.x
1. Select "Internet Options" from the View menu.
2. Click on the "Advanced" tab.
3. Scroll down to find "Cookies" within the "Security" section.
4. To enable:
- Select "Always accept cookies".
5. Click "OK".
Netscape Communicator 4.x
2. Find the "Cookies" section in the "Advanced" category.
3. To enable:
- Select "Accept all cookies" (or "Enable all cookies").
4. Click "OK". - citat Ezlidor, forumgratuit.ro
Dar nu am testat, trebuie sa vad ce se intampla si revin cu impresii.
La mine e la fel ca la Mihaela, imi apar rosii cele necitite. Dar daca intru fara sa dau conectare, atunci nu apare nimic rosu. Imediat ce m-am conectat apar rosii.

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 2999
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/02/2009
da, si mie imi apar rosii, si tot mozilla am.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
propuneri
Buna ziua Admina ( am nimerit bine !)
Prima mea propunere este ca la inregistrarile de inceput, unde fiecare spune cate ceva despre el sa fie postata pe forum ultima
, eu a trebuit sa ma duc pana la ultima pagina sa vad penultima venita - este putin mai greoi.
Mi-ar place ca atunci cand discutiile mele cu celelalte "indemanatice" sa ma duc la penultimile postari si sa le cunosc mai bine .
Multumesc!
Este o propunere !
Prima mea propunere este ca la inregistrarile de inceput, unde fiecare spune cate ceva despre el sa fie postata pe forum ultima
, eu a trebuit sa ma duc pana la ultima pagina sa vad penultima venita - este putin mai greoi.Mi-ar place ca atunci cand discutiile mele cu celelalte "indemanatice" sa ma duc la penultimile postari si sa le cunosc mai bine .
Multumesc!
Este o propunere !
mariapursisimplu- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 4
Varsta: 53
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/03/2009
mariapursisimplu a scris:Buna ziua Admina ( am nimerit bine !)
Prima mea propunere este ca la inregistrarile de inceput, unde fiecare spune cate ceva despre el sa fie postata pe forum ultima, eu a trebuit sa ma duc pana la ultima pagina sa vad penultima venita - este putin mai greoi.
Mi-ar place ca atunci cand discutiile mele cu celelalte "indemanatice" sa ma duc la penultimile postari si sa le cunosc mai bine .
Eu pe multe forumuri sunt inscrisa, si pe forumuri mari cu mii de utilizatori, si in nici un caz nu sunt postarile cum vrei tu, in ordine descrescatoare

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
In primul rand sa va explic cum sta treaba cu ForumGratuit.ro. Noi avem gazduirea la ei, ei ne pastreaza baza de date, si va asigur ca un forum este foarte-foarte-foarte stufos si voluminos(datorita link-urilor, pozelor, postarilor propriu-zise, datelor despre membrii, etc.) si in continua crestere zilnic. De la ei avem formatul forumului(impartirea in categorii, subcategorii, bara de sus cu Acasa, Portal, etc. tema vizuala cu fiecare casuta in care apar Cautare, Antet, etc.) si inclusiv aparitia mesajelor in ordinea postarilor lor, cel mai vechi primul si cel mai nou, ultimul. Astea sunt lucruri codate de ei sau luate din alta parte, in acest format si noi nu le putem modifica.
Dar sincer va zic, din experienta mea forumistica
(aici rad singura, de mine)... nu am vazut nici un forum in care sa fie postate mesajele mai noi primele si cele mai vechi, ultimele. Asa cum e la noi e si pe Despre copii, Culinar, Softpedia(forumuri mamut in limba romana), pe Craftser(forum foarte mare de hobby-uri din State), pe Osinka(forum in limba rusa tot de hooby-uri). Eu cred ca e mai bine asa, tocmai pentru nou veniti sau cei care nu au citit un subiect deloc, o iau in ordine crescatoare, de la primul la ultimul mesaj. Ganditi-va ce ar fi sa treci prin 10 pagini, exact invers de la pagina 10 de jos si sa citesti de jos in sus...
Mi se pare mult mai greoi asa; poate ar fi mai simplu pentru cele care au urmarit subiectul, dar pt cei care-l iau de la 0, e mai dificil.
Concluzionind, puterea noastra e relativ limitata, deoarece avem forumul gazduit de altcineva, dar va asigur ca nici pe forumurile mari nu se produc schimbari majore, decat dupa mult timp, in care multi membri cer acest lucru, deoarece acolo costa fiecare modificare...
Geany, la subiectele noi(in timp) apare inrosita bulina cu linii(text) dinaintea categoriei in cara s-a produs o postare noua(ex: Sa ne cunoastem mai bine, Condica de sugestii), nu tot textul. Stiu cum spui ca ar aparea cu o culoare distinctiva, tot textul dintr-o categorie sau subiect citit(asa e pe DC) si e f.f.f. util. Cum am si zis, se discuta pe forumul de suport si sper sa se solutioneze(din pacate, nu e doar o setare pe care sa o pot modifica eu, e de la ei-cum se spune
). Urmaresc subiectul respectiv si cand apare o modificare o sa schimb setarea sau o sa activez functia in cauza. Ar ajuta foarte mult...
Dar sincer va zic, din experienta mea forumistica
(aici rad singura, de mine)... nu am vazut nici un forum in care sa fie postate mesajele mai noi primele si cele mai vechi, ultimele. Asa cum e la noi e si pe Despre copii, Culinar, Softpedia(forumuri mamut in limba romana), pe Craftser(forum foarte mare de hobby-uri din State), pe Osinka(forum in limba rusa tot de hooby-uri). Eu cred ca e mai bine asa, tocmai pentru nou veniti sau cei care nu au citit un subiect deloc, o iau in ordine crescatoare, de la primul la ultimul mesaj. Ganditi-va ce ar fi sa treci prin 10 pagini, exact invers de la pagina 10 de jos si sa citesti de jos in sus... Concluzionind, puterea noastra e relativ limitata, deoarece avem forumul gazduit de altcineva, dar va asigur ca nici pe forumurile mari nu se produc schimbari majore, decat dupa mult timp, in care multi membri cer acest lucru, deoarece acolo costa fiecare modificare...
Geany, la subiectele noi(in timp) apare inrosita bulina cu linii(text) dinaintea categoriei in cara s-a produs o postare noua(ex: Sa ne cunoastem mai bine, Condica de sugestii), nu tot textul. Stiu cum spui ca ar aparea cu o culoare distinctiva, tot textul dintr-o categorie sau subiect citit(asa e pe DC) si e f.f.f. util. Cum am si zis, se discuta pe forumul de suport si sper sa se solutioneze(din pacate, nu e doar o setare pe care sa o pot modifica eu, e de la ei-cum se spune
idee: un topic despre animalutele de companie 
m-am tot sucit pe forum si habar n-am unde sa-l deschid, asa ca daca mai intereseaza pe cineva....
m-am tot sucit pe forum si habar n-am unde sa-l deschid, asa ca daca mai intereseaza pe cineva....
Mie aici
mi se pare ok, acolo sunt si acvariile.
mi se pare ok, acolo sunt si acvariile._________________
Doresc dusmanilor, cunostintelor, rudelor, bunastare si mie multa rabdare!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
handmade blog
Buna. Am si eu o propunere, sper sa nu radeti de mine (si daca o faceti bine ca nu va vad - glumesc) Sa deschidem un topic cu intaplari hazlii unde protagonistii suntem noi (eu fac multe boacane)sau persoane apropiate. Sau se poate posta la cafeluta?
Pagina 2 din 11 •
1, 2, 3, ... 9, 10, 11 
Subiecte similare» Postati doar idei folositoare
» Radio-Propuneri melodii
» Propuneri Event [Topic dedicat special pentru playeri]
» 2.) Sugestii si propuneri melodii
» O mica propunere pt server
» Radio-Propuneri melodii
» Propuneri Event [Topic dedicat special pentru playeri]
» 2.) Sugestii si propuneri melodii
» O mica propunere pt server
Pagina 2 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Florile din gradina mea
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Scoala de croitorie(10)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Discutii despre croitorie