Diverse accesorii - brose, bentite, clame
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Diverse accesorii - brose, bentite, clame
Sunt brose, am uitat sa precizez. Prima am daruit-o cumnatei mele, cea mov, mamei.

Bianka7- Nou venit

- Numarul mesajelor: 56
Localizare: Bacau
Data de inscriere: 14/07/2009
ce faina e brosa cu fluture, am la panglici acasa dar asta nu mi-a trecut prin cap.....te superi daca ma inspir pt niste cadouri de craciun????
)
Normal ca nu ma supar, la fluture si eu m-am inspirat, numai ca nu era cu margele corpul lui, apoi mi-au venit in minte libelulele, ca aveam pamblicute inguste, mai ales cele din organza arata ca aripile diafane. Acum nu gasesc la magazinasul meu din cartier verde sau bleu, ca libelulele pe care le vedeam eu in copilarie. La fluture mi s-ar parea potrivita pamblica de catifea, dar iese prea groasa acolo unde o aduni. Spor la fluturi.

Bianka7- Nou venit

- Numarul mesajelor: 56
Localizare: Bacau
Data de inscriere: 14/07/2009
Foarte frumoase accesoriile pentru par, de altfel tot ceea ce creati voi sunt deosebite... minunate. Felicitari.
anca viragh- Nou venit

- Numarul mesajelor: 61
Localizare: Baia Mare
Data de inscriere: 22/10/2009
Am primit o comanda speciala, de la educatoarea fetitei si vreau sa nu ma fac de ras.
Am de acoperit o bentita mai lata, cu o catifea rosie sa para de craciunita. Acum, intrebarea mea e cum fac? Lipesc catifeaua? Ma gandesc ca daca o cos se suceste, pe bentita... Si ar merge peste, inca o banda de catifea alba, pe margine, sau pe centru. Cu ce tip de lipici prind materialul de plastic?
Am de acoperit o bentita mai lata, cu o catifea rosie sa para de craciunita. Acum, intrebarea mea e cum fac? Lipesc catifeaua? Ma gandesc ca daca o cos se suceste, pe bentita... Si ar merge peste, inca o banda de catifea alba, pe margine, sau pe centru. Cu ce tip de lipici prind materialul de plastic?
E bentita din plastic?
Eu am vazut in comert din acelea cu ceva catifea deasupra, mi se pareau lipite si dedesubt sa nu se vada imbinarea mai era o panglica gen chinga lipita de-a lungul ei, sa tina incluziv capetele.
Am desfacut de mult una de-a lui buni, si avea si un burete subtire intre catifea si plastic.
Eu folosesc Bizon universal hobby, am folosit si pe textile si prinde bine.
Sau daca catifeaua e elastica coase-o si intinde-o pe plastic, adica ca si cum ai imbraca plasticul.
Sper sa te fii ajutat, sau sa fii inteles ce ai cerut.
Eu am vazut in comert din acelea cu ceva catifea deasupra, mi se pareau lipite si dedesubt sa nu se vada imbinarea mai era o panglica gen chinga lipita de-a lungul ei, sa tina incluziv capetele.
Am desfacut de mult una de-a lui buni, si avea si un burete subtire intre catifea si plastic.
Eu folosesc Bizon universal hobby, am folosit si pe textile si prinde bine.
Sau daca catifeaua e elastica coase-o si intinde-o pe plastic, adica ca si cum ai imbraca plasticul.
Sper sa te fii ajutat, sau sa fii inteles ce ai cerut.
Foarte frumoase sunt!

Gianina4ever- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1232
Varsta: 32
Localizare: Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere: 31/12/2010
Am facut pentru Craciun, o bentita pentru educatoarea fetitei. Si 3 flori, pentru aplicat pe ea, pe rand. Bentita era simpla, de plastic invelit intr-un vinilin; am lipit catifea si am finisat-o pe interior cu banda de satin, cum m-am priceput.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Este super...
Imi place mult de tot cum ai asezat margelele.
Imi place mult de tot cum ai asezat margelele.

smiley_juliet- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 1
Varsta: 19
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/03/2011
cred ca ma pot incadra si eu cu ceva accesorii diverse[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img]

zahariaelouise- Senior

-

Numarul mesajelor: 590
Varsta: 34
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 08/04/2011
Ti-am trimis si pm, dar cred ca nu l-ai citit.
Pentru ca atasezi pozele cu imageshack nu trebuie sa mai pui link-ul intre [img] si [ /img]
Sunt dragute accesoriile. Felicitari!
Pentru ca atasezi pozele cu imageshack nu trebuie sa mai pui link-ul intre [img] si [ /img]
Sunt dragute accesoriile. Felicitari!
nu stiu cum sa fac altfel,am incercat sa le incarc pe toate si nu merge decat separat.
am citit regulamentul si ma invart ca o fofeaza,dar nu stiu ce sa fac...
am citit regulamentul si ma invart ca o fofeaza,dar nu stiu ce sa fac...

zahariaelouise- Senior

-

Numarul mesajelor: 590
Varsta: 34
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 08/04/2011
Le incarci pe rand ca altfel nu merge, dar nu trebuie sa le mai treci prin casuta cu poza, cea pt Img, ci faci clik dreapta si paste direct in raspunde si poza va aparea
asa
nu asa
[ img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img]
... fara ce am inrosit.
asa
nu asa
[ img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img]
... fara ce am inrosit.
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» Tutoriale diverse
» Sper sa le bage Angel si sa va placa!Sunt facute in anul 2011!!!
» a strange life
» Sper sa le bage Angel si sa va placa!Sunt facute in anul 2011!!!
» a strange life
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Florile din gradina mea
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Scoala de croitorie(10)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Discutii despre croitorie