Drumetii si locuri vizitate!
Pagina 6 din 20 • Impartiti •
Pagina 6 din 20 •
1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20 
Re: Drumetii si locuri vizitate!
Pe mine ma deprima pustietatea si lipsa de animatie. Dar nici zgomot si oameni needucati nu vreau in jur.

Noemi- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1541
Varsta: 32
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 16/07/2009
Daca iti place natura te invit sa campezi la Posesti la "proprietatea" mea de la tara,mostenita.Acolo e "leaganul copilariei mele".
Facem rost si de capita,daca vrei sa campezi mai izolat am un teren si mai sus pe deal ,abia ma duc sa-l vad si eu.Acolo urci doar cu caruta sau pe jos.
Si e la 49 km de Ploiesti.Ai si padure aproape.
Vedere de pe deal,deasupra casei.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
In curte.
In livada de langa case.
Padurea cu pietrele
Noemi cand vine Admina vino cu ea nu nici pustietate nici cu oameni needucati aproape caci casele din sat sunt la cativa zeci de metri distanta de ale noastre.
Facem rost si de capita,daca vrei sa campezi mai izolat am un teren si mai sus pe deal ,abia ma duc sa-l vad si eu.Acolo urci doar cu caruta sau pe jos.
Si e la 49 km de Ploiesti.Ai si padure aproape.
Vedere de pe deal,deasupra casei.
In curte.
In livada de langa case.
Padurea cu pietrele
Noemi cand vine Admina vino cu ea nu nici pustietate nici cu oameni needucati aproape caci casele din sat sunt la cativa zeci de metri distanta de ale noastre.
magda in frumoase locuri ai crescut
Intr-o zi am luat catel,purcel si am plecat la plimbare in lumea larga.Am ajuns la Enisala,cetatea medievala,ramasa in picioare din sec XVII.Ma asteptam la mai mult,dar am fost un pic dezamgita de ce am vazut..In schimb erau multi strainezi veniti in vizita la cetate..sa filmat si un videoclip aici..MAGICA- All Waters Have the Colour of Drowning.
Aici voia Ceausescu sa faca orezarie
Apoi am mers la Manastirea Colilia..
Multe locuri frumoase si de vizitat la noi in tara..dar ce te faci cu mizeria,ca am oprit in padure la Babadag sa ne pozam si nu stiam cum sa gasit cadre curate
Intr-o zi am luat catel,purcel si am plecat la plimbare in lumea larga.Am ajuns la Enisala,cetatea medievala,ramasa in picioare din sec XVII.Ma asteptam la mai mult,dar am fost un pic dezamgita de ce am vazut..In schimb erau multi strainezi veniti in vizita la cetate..sa filmat si un videoclip aici..MAGICA- All Waters Have the Colour of Drowning.
Aici voia Ceausescu sa faca orezarie
Apoi am mers la Manastirea Colilia..
Multe locuri frumoase si de vizitat la noi in tara..dar ce te faci cu mizeria,ca am oprit in padure la Babadag sa ne pozam si nu stiam cum sa gasit cadre curate

veniciuc nicoleta- Senior

-

Numarul mesajelor: 637
Varsta: 25
Localizare: navodari
Data de inscriere: 18/02/2010
Magda, fotografiile tale mi-au amintit de casa bunicii mele. Mi s-a facut dor de locuri si de bunica. Am sa merg duminica viitoare la mormintul ei si am sa trec si pe la casuta. Din livada intram direct in padure, bineinteles sarind peste un gard de nuiele impletite (daca o mai exista).Am sa revin cu poze. E superba natura in perioada asta.
Magdo, in locuri frumoase tare ai crescut!
Mie imi plac casele la tara, pai ar trebui sa organizezi acolo o sezatoare, ceva...
Eu as dormi in sura, doar ca mi-e frica de soareci!!
Mie imi plac casele la tara, pai ar trebui sa organizezi acolo o sezatoare, ceva...
Eu as dormi in sura, doar ca mi-e frica de soareci!!

came_lia- Junior

-

Numarul mesajelor: 336
Varsta: 51
Localizare: Miercurea Ciuc
Data de inscriere: 04/10/2009
Da, la sezatoare vin si eu. Plecam mai multe si mergem doar muieri.
Aducem ace, crosete, andrele, fiecare ce poate si ce-i place si dupa-amiezele stam pe pajiste si lucram in aer liber. Punem si d-un magiun de prune... Si sa vezi ce bine e. V-am zis eu ca vi se apleaca de la prea multe plaji si radiatii solare. Tot la munte e relaxarea...
Aducem ace, crosete, andrele, fiecare ce poate si ce-i place si dupa-amiezele stam pe pajiste si lucram in aer liber. Punem si d-un magiun de prune... Si sa vezi ce bine e. V-am zis eu ca vi se apleaca de la prea multe plaji si radiatii solare. Tot la munte e relaxarea...
Si mie imi place mai mult muntele. Anul trecum am stat patru zile undeva la munte, pe linga Curtea de Arges, si m-am relaxat (o sa rideti) intorcind finul.
Admina, aducem galeti ca trebuiesc adunate prunele si sortate: care la magiun, care la tuica. Intre timp putem scutura pledurile din casa, peretarele, scoartzele si fultucile (pernele) ...
Inca ceva timp si facem claca (sezatoare) la depanusat porumbul sau la cules via si gustat mustul... Vai mie ce ma mai apuca nostalgia, ce dor imi e de zilele copilariei...
Admina, aducem galeti ca trebuiesc adunate prunele si sortate: care la magiun, care la tuica. Intre timp putem scutura pledurile din casa, peretarele, scoartzele si fultucile (pernele) ...
Inca ceva timp si facem claca (sezatoare) la depanusat porumbul sau la cules via si gustat mustul... Vai mie ce ma mai apuca nostalgia, ce dor imi e de zilele copilariei...
Nicoleta, unde este cetatea Enisala?
tocmai m-am uitat la videoclipul Magica, frumoase locuri!
de unde e atata apa pe acolo?
tocmai m-am uitat la videoclipul Magica, frumoase locuri!
de unde e atata apa pe acolo?

came_lia- Junior

-

Numarul mesajelor: 336
Varsta: 51
Localizare: Miercurea Ciuc
Data de inscriere: 04/10/2009
Superbe toate pozele voastre (si cele cu sutiene au un farmec aparte
).
Pt mine vacanta perfecta... sint 2 pe an
, una cu copiii la mare (si aici preferam Grecia fiindca am fost de 3 ori si ne-a placut la nebunie) si cealalta doar cu dl sotz, in "lumea civilizata", la colindat prin orase vechi si pline de istorie si gust si arta... O sa va pun citeva poze din ambele ipostaze
Grecia-Thassos[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Grecia-Ouranopoli [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Londra [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Praga [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Luzern (Elvetia) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Munchen [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Grecia din nou - Cap Sounion [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Balcic [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Capul Kaliakra (Bulgaria) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Si sa nu credeti ca nu ne place si in Romania, dimpotriva!
Cheile Oltetului [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Man. Hurezi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Cetatea Risnov [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Rinca [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
As mai pune dar deja am ocupat prea mult spatiu. In toate aceste locuri ne-am simtit excelent, fie ca e mare oras sau un satuc uitat de lume... De fapt vacanta perfecta este aceea petrecuta cu oamenii pe care ii iubesti
).Pt mine vacanta perfecta... sint 2 pe an
Grecia-Thassos[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Grecia-Ouranopoli [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Praga [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Luzern (Elvetia) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Munchen [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Grecia din nou - Cap Sounion [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Balcic [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Capul Kaliakra (Bulgaria) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Si sa nu credeti ca nu ne place si in Romania, dimpotriva!
Cheile Oltetului [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Man. Hurezi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Cetatea Risnov [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Rinca [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
As mai pune dar deja am ocupat prea mult spatiu. In toate aceste locuri ne-am simtit excelent, fie ca e mare oras sau un satuc uitat de lume... De fapt vacanta perfecta este aceea petrecuta cu oamenii pe care ii iubesti

Roxanne- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 154
Data de inscriere: 09/12/2009
Rixxan super imagini !
Magda , pozele tale imi aduc aminte de copilarie : am crescut pana la 4 ani la bunici intr-un sat din Moldova . Cand eram in vacanta imi placea tare mult sa merg cu bunica la cosasi cu mancare , sa ma joc prin iarba mare si sa mananc pe patura pe iarba proaspat cosita ! Zonele izolate cu oameni ce au obiceiuri mai rudimentare iti confera linistea de care avem nevoie fata de agitatia de la oras ( bineinteles pentru putin timp , nu as putea sa traiesc asa ).
Magda , pozele tale imi aduc aminte de copilarie : am crescut pana la 4 ani la bunici intr-un sat din Moldova . Cand eram in vacanta imi placea tare mult sa merg cu bunica la cosasi cu mancare , sa ma joc prin iarba mare si sa mananc pe patura pe iarba proaspat cosita ! Zonele izolate cu oameni ce au obiceiuri mai rudimentare iti confera linistea de care avem nevoie fata de agitatia de la oras ( bineinteles pentru putin timp , nu as putea sa traiesc asa ).

aglaia- Senior

-

Numarul mesajelor: 733
Varsta: 38
Localizare: braila
Data de inscriere: 01/03/2010
Cetatea Enisala este in zona Babadag,judetul Tulcea,iar apa de langa este lacul Razim..

veniciuc nicoleta- Senior

-

Numarul mesajelor: 637
Varsta: 25
Localizare: navodari
Data de inscriere: 18/02/2010
Ce locuri mirifice are tara noastra,pacat ca nu sunt puse in valoare,ca nu sunt facute cunoscute.Ce mult ar ridica aceasta tara, turismul!Sper..............
Haideti fetelor sa facem o sezatoare..........Ce ziceti?
Haideti fetelor sa facem o sezatoare..........Ce ziceti?

denis21- Senior

-

Numarul mesajelor: 782
Varsta: 42
Localizare: Roman
Data de inscriere: 28/06/2010
ROXANNE ai dreptate concediul cel mai frumos e cu pers.pe care le iubesti
la noi in familia un an la mare un an la munte anul acesta a fost marea la rand iar cand mergem la mare preferam GRECIA
IAR MUNTELE LA NOI IN TARA munti nostri sunt cei mai frumosi
plaja in SANI RESORT [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Uploaded with ImageShack.us
apa curata fara alge si gunoaie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Uploaded with ImageShack.us[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Uploaded with ImageShack.us[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
iar in statiune nu se circula decat cu masina electrica vine soferul si te duce unde vrei masina cu care vi se lasa in parcare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
sper sa nu super pe nimeni cu comentariile acestea dar daca fiecare ar avea grija sa respecte de locul unde merge si am sti sa valorificam locurile pe care le avem in tara ..... ar fi si la noi la mare super de frumos
la noi in familia un an la mare un an la munte anul acesta a fost marea la rand iar cand mergem la mare preferam GRECIA
plaja in SANI RESORT [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
apa curata fara alge si gunoaie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
iar in statiune nu se circula decat cu masina electrica vine soferul si te duce unde vrei masina cu care vi se lasa in parcare [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
sper sa nu super pe nimeni cu comentariile acestea dar daca fiecare ar avea grija sa respecte de locul unde merge si am sti sa valorificam locurile pe care le avem in tara ..... ar fi si la noi la mare super de frumos

rivka- Junior

-

Numarul mesajelor: 496
Varsta: 40
Localizare: timisoara
Data de inscriere: 20/02/2010
Foarte frumos Rivka. Unde e Moudania? O sa caut oricum pe net
Nu inteleg de ce una dintre fotografiile mele a fost inclouita cu o imagine cu CNN
Nu inteleg de ce una dintre fotografiile mele a fost inclouita cu o imagine cu CNN

Roxanne- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 154
Data de inscriere: 09/12/2009
Pagina 6 din 20 •
1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20 
Pagina 6 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Prajituri de casa (5)
» Decoratiuni diverse (6)
» Cozonaci si aluaturi dospite
» Pergamano, tehnica dantelei de hirtie
» Poze pentru inspiratie - crosetat (9)
» Dieta Montignac
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 4
» Haideti sa slabim ! (7)
» Cartoane si hartii
» Bijuterii din fimo XIX