Drumetii si locuri vizitate!
Pagina 20 din 20 • Impartiti •
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Drumetii si locuri vizitate!
Nicoleta, ce frumos este la tine! 
Mi-a placut mult si peisajul acela de iarna pe care ni l-ai aratat la cafea cu mult timp in urma!
Denis, n-am facut geografie, am facut arte plastice ( grafica) iar una din materiile mele preferate a fost (si inca este) " Istoria artelor".

Mi-a placut mult si peisajul acela de iarna pe care ni l-ai aratat la cafea cu mult timp in urma!
Denis, n-am facut geografie, am facut arte plastice ( grafica) iar una din materiile mele preferate a fost (si inca este) " Istoria artelor".
Bravo Uca bine ca ai vazut macar o parte din Muzeul din Sibiu.
Pentru cei ca mine care nu putem face turul din cauza copiilor sau alte cauze il puteti vedea Muzeul satului Sibiu virtual,am vazut o parte din el asa.
Si muzeul meu de suflet ,Muzeul Grigore Antipa tur virtual, tot asa il vad pana voi ajunge la el din nou.
Pentru mine e o ocazie nesperata aceste tururi virtuale de a vedea anumite locuri.
Pentru cei ca mine care nu putem face turul din cauza copiilor sau alte cauze il puteti vedea Muzeul satului Sibiu virtual,am vazut o parte din el asa.
Si muzeul meu de suflet ,Muzeul Grigore Antipa tur virtual, tot asa il vad pana voi ajunge la el din nou.
Pentru mine e o ocazie nesperata aceste tururi virtuale de a vedea anumite locuri.
Cred ca la Sibiu imi duc copii cand ajung in tara. Nici eu nu am fost in Ardeal, de fapt nu am trecut dincolo de Brasov. Insa ar fi o ocazie minunata, asa vad si copii si mai invata cate ceva despre tara lor de origine. Fiica-mea a facut 4 ani in Ro, cel mic doar la cresa unde nu se studia geografia si istoria...inca!!!

danniela- Atotcunoscător

- Numarul mesajelor: 2044
Localizare: in tarile calde
Data de inscriere: 19/06/2010
Danniela, la Sibiu si la Sighisoara sa-i duci pe copii.Nu zic asta ca nu ar mai avea ce vizita in Ardeal, dar Sibiul cu muzeele lui, si Sighisoara cu cetatea sunt de vis.Atata doar ca la Sighisoara trebuie sa fii pregatit deoarece sunt multe scari de urcat[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

ikuta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2004
Varsta: 54
Localizare: cluj napoca
Data de inscriere: 16/06/2010
Multumesc Ikuta, ce bine e sa fii informat dinainte. O sa vedem ce si cum, ca eu nu prea aveam de gand sa stau in tara. Programasem ceva pentru Bulgaria in caz ca merge in concediu si o prietena bulgaroaica si in Antalya si Istambul - pentru shopping. Sub nici o forma stat la mama soacra, facut gratar la garaj
si vizitat neamuri ci cadoaie
Dar vazand pe unde mergeti voi cred ca merita sa ne petrecem ceva din concediu si in tara noastra.
si vizitat neamuri ci cadoaie
Dar vazand pe unde mergeti voi cred ca merita sa ne petrecem ceva din concediu si in tara noastra. 
danniela- Atotcunoscător

Ar merita.Daca ati avea timp ar fi superb sa vizitati manastirile din nordul Moldovei.Este ceva de vis.Te incarci cu energie pozitiva, iti umpli sufletul de frumusete, liniste si pace. Daca veniti in Ardeal puteti vizita si Clujul.Este un oras frumos unde ai ce vizita.Multe biserici superbe, multe muzee frumoase,gradina botanica renumita,salina de la Turda, etc.Daca veniti la Cluj v-as putea conduce si arata orasul(binenteles daca vreti)Uite o poza cu panorama Clujului
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

ikuta- Atotcunoscător

-

Ikuta, eu am fost vara trecuta in Cluj... mi-a placut mult de tot.
Pe atunci nu te cunosteam, dar daca vom mai ajunge iti dam de stire.
Am vizitat gradina, am petrecut mult timp acolo, chiar, cred ca voi pune si poze zilele astea.
Am urcat si pe dealul acela ( nu mai stiu cum se numeste) de unde vezi Clujul in totalitate, am nimerit chiar la apus. A fost de vis.
Pe atunci nu te cunosteam, dar daca vom mai ajunge iti dam de stire.
Am vizitat gradina, am petrecut mult timp acolo, chiar, cred ca voi pune si poze zilele astea.
Am urcat si pe dealul acela ( nu mai stiu cum se numeste) de unde vezi Clujul in totalitate, am nimerit chiar la apus. A fost de vis.
Ultima editare efectuata de catre ucabesty in Lun 23 Mai 2011, 11:55, editata de 1 ori (Motiv : am mancat cuvinte)
Dealul se numeste Cetatuia si acolo sus este un hotel. De acolo se vede Clujul si este superb mai ales la apus.Oricine vine in Cluj daca imi da de stire imi voi face timp sa le arat orasul si sa le spun cate ceva despre monumentele din oras, despre muzee, si in general despre istoria Clujului

ikuta- Atotcunoscător

-

Ikuta,multumesc pentru specificatie.Noi cu siguranta vom ajunge, vrem sa mergem si la Salina Turda, am vazut poze si e superba. Pana acum am fost doar la cea de la Praid de cateva ori.
Salina de la Turda a fost reamenajata ,dar acum s-a redeschis pentru public.Este foarte frumoasa si merita vizitata.Se vede o parte din salina in videoclipul lui DJ Sava si Raluca

ikuta- Atotcunoscător

-

recomand si eu salina, noi am facut oprire special pt ea in drum spre Maramures...din fericire, este bine indicata si la nevoie te ghideaza locuitorii
pretul biletului in octombrie 2010 era 8 lei de persoana si ceva mai ieftin pt copii si studenti
pozele ikutei sunt frumoase si reprezentative, nu are rost sa mai pun si eu, lasam sa fie si elementul surpriza [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
edit - am pus poze din concediul respectiv , le gasiti la pagina 9 la acest subiect
pretul biletului in octombrie 2010 era 8 lei de persoana si ceva mai ieftin pt copii si studenti
pozele ikutei sunt frumoase si reprezentative, nu are rost sa mai pun si eu, lasam sa fie si elementul surpriza [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
edit - am pus poze din concediul respectiv , le gasiti la pagina 9 la acest subiect
Wow, multumesc Ikuta! Sa vedem, nu imi fac mari planuri ca nici macar nu avem data fixata cand venim, doar stiu ca trebuie sa venim, insa sotul meu calatoreste mult in perioada asta si pana nu termina anumite proiecte nu avem sanse. De venit singura cu copii refuz total.

danniela- Atotcunoscător

ikuta a scris:Salina de la Turda a fost reamenajata ,dar acum s-a redeschis pentru public.Este foarte frumoasa si merita vizitata.Se vede o parte din salina in videoclipul lui DJ Sava si Raluca
Am fost anul trecut, in excursie cu elevii si a fost minunat. Se inchidea salina si noi nu-i vedeam scosi de acolo.
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Pagina 20 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Rochii, fuste crosetate(5)
» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Florile din gradina mea
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Scoala de croitorie(10)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Discutii despre croitorie