transformare camasa barbateasca clasica de costum cu maneca lunga in maneca scurta
transformare camasa barbateasca clasica de costum cu maneca lunga in maneca scurta
Buna seara ,am o intrebare catre DVS . Vreau sa transform o camasa barbateasca clasica de costum cu maneca lunga in maneca scurta.Sunt nelamurita cat de lunga sa-i las maneca -pana la cot,deasupra cotului sau sub cot.
Camasa barbateasca un pic deteriorata ,care vreau s-o tai e a sotului si nu stiu cat de lunga sa-i las maneca sau daca merita transformata sa nu arate penibil.
Multumesc.
Camasa barbateasca un pic deteriorata ,care vreau s-o tai e a sotului si nu stiu cat de lunga sa-i las maneca sau daca merita transformata sa nu arate penibil.
Multumesc.
francesca33- Nou venit
- Numarul mesajelor : 1
Localizare : tirgu mures
Data de inscriere : 17/02/2016
Re: transformare camasa barbateasca clasica de costum cu maneca lunga in maneca scurta
Nu are alte camasi cu maneca scurta, in garderoba? Daca sunt aceiasi masura poti sa faci la fel de lunga, lasand loc pentru o manseta, banda aceea indoita.
Cred ca sunt usor deasupra cotului, dar nici foarte scurte, la mijlocul bratului nu ar arata bine.
Cred ca sunt usor deasupra cotului, dar nici foarte scurte, la mijlocul bratului nu ar arata bine.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Martisoare din diverse materiale VI
» Jucarii crosetate
» Materiale textile si auxiliare - croitorie II
» Pirogravura
» Din materiale reciclabile 5
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7
» Username schimbat la cerere
» Amenajari interioare
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -5
» Gradina cu legume (7)
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
» Lacuirea argilei polimerice (fimo,cernit, sculpey etc)
» Miniaturi - handmade
» Ce masina de cusut recomandati (6)
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Sarbatoritii zilei!!! XI
» Accesorii pentru tricotat
» Bijuteriile noastre capitolul XX