Practicati vreun sport?
Pagina 7 din 7 • Impartiti •
Pagina 7 din 7 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Practicati vreun sport?
Re: Practicati vreun sport?
Cam asa zic si eu, vreo trei km, tot de mers alert nu ca de promenada, si ma simteam mult mai bine sa sti, chiar imi lipseste miscarea aia zilnica.
Dragele mele colege si prietene, iata ca a venit momentul sa imi apar titlul de campioana nationala (asta a fost pe 10 martie dar m-am trezit eu tarziu sa scriu).
Acum pot sa spun, "Na ca am facut-o si pe asta!" Mi-am aparat titlul. Sper sa nu fie cu suparare si sa nu deranjez pe nimeni, dar cum nu am poze, pun aici 2 link-uri de pe la ziarele locale:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Va pup si va imbratisez pe toate!
Acum pot sa spun, "Na ca am facut-o si pe asta!" Mi-am aparat titlul. Sper sa nu fie cu suparare si sa nu deranjez pe nimeni, dar cum nu am poze, pun aici 2 link-uri de pe la ziarele locale:
Va pup si va imbratisez pe toate!

maria_covacef- Junior

-

Numarul mesajelor: 302
Varsta: 30
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 03/06/2009
Felicitari Maria ! Bravo , si cat mai multe succese incontinuare!

Savu Ramona- Junior

- Numarul mesajelor: 309
Varsta: 34
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 13/07/2010
Maria, felicitari!
Ce ma bucur pentru tine.
Sa fii campioana nationala e o performanta deosebita, mai ales doi ani la rand. Cand mergi mai departe, la europene?
Ce ma bucur pentru tine.
Sa fii campioana nationala e o performanta deosebita, mai ales doi ani la rand. Cand mergi mai departe, la europene?
Multumesc de sprijin fetelor. Admina, din pacate la categoria de arc la care particip eu (traditional), nu exista competitii internationale organizate sub egida vreunei federatii internationale, dar exista competitii internationale organizate de diverse persoane juridice de drept privat (adica un fel de cluburi), la care nu se acorda premii, dar distractia este maxima.
Momentan ma pregatesc sa plec la un astfel de concurs: Turkish Archery Competition, ce va avea loc la sfarsitul lunii iunie in nordul Turciei (la Marea Neagra).
Va pup pe toate!
P.S. Vroiam sa votez si eu in sondajul de mai sus, dar din pacate nu ma incadrez la niciuna din categorii. Sportul pe care il practic eu este atat de sala, cat si pentru afara, si este mai des de 2 ori pe saptamana. Cu alte cuvinte "e si cal si magar"
Momentan ma pregatesc sa plec la un astfel de concurs: Turkish Archery Competition, ce va avea loc la sfarsitul lunii iunie in nordul Turciei (la Marea Neagra).
Va pup pe toate!
P.S. Vroiam sa votez si eu in sondajul de mai sus, dar din pacate nu ma incadrez la niciuna din categorii. Sportul pe care il practic eu este atat de sala, cat si pentru afara, si este mai des de 2 ori pe saptamana. Cu alte cuvinte "e si cal si magar"
Ultima editare efectuata de catre maria_covacef in Vin 16 Mar 2012, 11:38, editata de 1 ori (Motiv : am uitat ceva)

maria_covacef- Junior

-

Numarul mesajelor: 302
Varsta: 30
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 03/06/2009
felicitari inca o data , maria, si poate reusim sa ne organizam si noi sa venim candva sa punem mana pe arc
(apropo, cei care deschisesera club de arc langa mine au disparut)
hai sa mai reactualizez si eu subiectul ca vad ca nu mai zic fetele nimic de sport
- miscare zilnica: cu autobuzul 3-4 statii si apoi 2-3 statii pe jos, poate doar 1 statie iarna cand e mult prea urat afara
plus vara foarte multa plimbare pe plaja
- in mod organizat am abonament la sala, nu fac aparate, nu-mi plac, ma simt ingradita, parca sunt pedepsita, prefer aerobicul in toate formele, de la yoga/pilates pana la salsa, belly dance sau tae bo ori kick box
regret enorm ca nu avem aqua gym in oras si marea mea dorinta este sa iau cat mai multe lectii de dans, toate stilurile, sunt fascinata de concursurile de dans sportiv, chair am vazut semifinalele nationale week-endul trecut la TV
acum astept confirmarea de bebe asa ca am vorbit deja cu instructoarele ca sa vedem ce voi putea face in continuare si daca imi va da voie doctorul (am o sarcina pierduta in timpul unei ore de cardio intens, am tras de mine nestiind ca sunt insarcinata)
(apropo, cei care deschisesera club de arc langa mine au disparut)hai sa mai reactualizez si eu subiectul ca vad ca nu mai zic fetele nimic de sport
- miscare zilnica: cu autobuzul 3-4 statii si apoi 2-3 statii pe jos, poate doar 1 statie iarna cand e mult prea urat afara
plus vara foarte multa plimbare pe plaja
- in mod organizat am abonament la sala, nu fac aparate, nu-mi plac, ma simt ingradita, parca sunt pedepsita, prefer aerobicul in toate formele, de la yoga/pilates pana la salsa, belly dance sau tae bo ori kick box
regret enorm ca nu avem aqua gym in oras si marea mea dorinta este sa iau cat mai multe lectii de dans, toate stilurile, sunt fascinata de concursurile de dans sportiv, chair am vazut semifinalele nationale week-endul trecut la TV
acum astept confirmarea de bebe asa ca am vorbit deja cu instructoarele ca sa vedem ce voi putea face in continuare si daca imi va da voie doctorul (am o sarcina pierduta in timpul unei ore de cardio intens, am tras de mine nestiind ca sunt insarcinata)
Felicitari Maria! Bravo tie! Bafta in continuare si cand mai ai competitii spunene si noua sa-ti tinem pumnii
Felicitari Maria!
Felicitari echipei!
Felicitari si lui Ciubotaru'!
Ma bucur nespus pentru voi!
Diana, sper sa aud vesti bune si nu te forta prea tare! Se poate face si sport cu burtica si fara probleme!
Felicitari echipei!
Felicitari si lui Ciubotaru'!
Ma bucur nespus pentru voi!
Diana, sper sa aud vesti bune si nu te forta prea tare! Se poate face si sport cu burtica si fara probleme!
Maria, felicitari si la cat mai multe competitii organizate in cat mai multe si diverse locuri!!! Bravo tie!!!
Diana, glumesc, ce sa aiu in considerare?? Statiile de autobuz sa cele de mers pe jos???
Eu martusisesc ca sunt numai cu fundul in masina
de parca m-a nascut mama in masina.
Diana, glumesc, ce sa aiu in considerare?? Statiile de autobuz sa cele de mers pe jos???
Eu martusisesc ca sunt numai cu fundul in masina

danniela- Atotcunoscător

- Numarul mesajelor: 2043
Localizare: in tarile calde
Data de inscriere: 19/06/2010
danniela a scris:Diana, glumesc, ce sa aiu in considerare?? Statiile de autobuz sa cele de mers pe jos???
Eu martusisesc ca sunt numai cu fundul in masina![]()
de parca m-a nascut mama in masina.
haha, ambele, ce crezi ca la autobuz nu e miscare: uneori mai fug dupa autobuz , urca treptele la autobuz, suge burta si strecoara-te printre mosi si babe fiindca au transport gratuit la noi in oras si il folosesc la capacitate maxima
eu am carnet dar am refuzat sa-mi ia masina exact din acest motiv, imi plac miscarea si mersul pe jos si stiu ca il voi lasa pt comoditatea si rapiditatea masinii...plus ca pe mine ma stresa condusul masinii, am zis ca e singurul sport extrem pe care nu-l pot practica, prefer oricand parasutism si scuba diving
Nu fac sport... decat uneori gimnastica medicala... atunci cand se mai incalzeste afara ca sa pot da drumul la aeroterma in sala si sa se simta caldura cat de cat.
Am lasat masina acasa de la sfarsitul lui ianuarie. S-a stricat, nu am reparat-o nici acum , sper sa vina mecanicul zilele astea s-o ia. DAR am renuntat la mersul cu masina. Cand ies dimineata din casa ma simt minunat. Merg pe jos 20 de minute pana la serviciu. Am alta pofta de viata, imi simt capul aerisit si nu imi este dor de masina.
Si dupa amarata mea de gimnastica ma simt altfel. Merg drept, noaptea dorm bine si la fel, imi da pofta de viata.
E minunat sa traiesti (cum trebuie)!
Am lasat masina acasa de la sfarsitul lui ianuarie. S-a stricat, nu am reparat-o nici acum , sper sa vina mecanicul zilele astea s-o ia. DAR am renuntat la mersul cu masina. Cand ies dimineata din casa ma simt minunat. Merg pe jos 20 de minute pana la serviciu. Am alta pofta de viata, imi simt capul aerisit si nu imi este dor de masina.
Si dupa amarata mea de gimnastica ma simt altfel. Merg drept, noaptea dorm bine si la fel, imi da pofta de viata.
E minunat sa traiesti (cum trebuie)!

carmenco- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1529
Varsta: 38
Localizare: prahova
Data de inscriere: 12/04/2010
Si eu fac sport .De doua -trei ori pe saptamina merg la innot la sala unde preda fiica mea.Ma simt minunat.Inainte mergeam pe jos mult.Sa zic relativ mult dar 2-3 km. pe zi sigur.
Din cauze medicale nu pot face alte sporturi ,este singurul sport complex care imi este indicat dar pot spune ca de cind merg la inot ma simt excelent.
Orice s-ar spune orice fel de miscare este sananate curata.
"Si dupa amarata mea de gimnastica ma simt altfel. Merg drept, noaptea dorm bine si la fel, imi da pofta de viata.
E minunat sa traiesti (cum trebuie)!" Carmen ai perfecta dreptate!!!
Si referitor la ce spunea Clio_Ela din Germania:femeile din vest stiu sa se respecte.Tin la ele si pentru asta fac orice ca sa le fie bine.
Din cauze medicale nu pot face alte sporturi ,este singurul sport complex care imi este indicat dar pot spune ca de cind merg la inot ma simt excelent.
Orice s-ar spune orice fel de miscare este sananate curata.
"Si dupa amarata mea de gimnastica ma simt altfel. Merg drept, noaptea dorm bine si la fel, imi da pofta de viata.
E minunat sa traiesti (cum trebuie)!" Carmen ai perfecta dreptate!!!
Si referitor la ce spunea Clio_Ela din Germania:femeile din vest stiu sa se respecte.Tin la ele si pentru asta fac orice ca sa le fie bine.
Pagina 7 din 7 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 7 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Florile din gradina mea
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Scoala de croitorie(10)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Discutii despre croitorie
» Masinile noastre de cusut (5)