Stiati ca...
Pagina 14 din 14 • Impartiti •
Pagina 14 din 14 •
1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Stiati ca...
Top 10 cele mai otravitoare plante
la sfarsitul articolului mai este o adresa cu inca 6 plante (de ornament) periculoase atat pentru adulti dar mai ales pentru cele care au copii mici sau animale curioase si pofticioase.
la sfarsitul articolului mai este o adresa cu inca 6 plante (de ornament) periculoase atat pentru adulti dar mai ales pentru cele care au copii mici sau animale curioase si pofticioase.

tomari- Senior

- Numarul mesajelor: 684
Data de inscriere: 27/10/2008
Petele de RUGINA ies foooarte bine cu "sare de măcriş" sau mai corect - acid oxalic. Dar in comert nu se gaseste asa ceva. Ar trebui sa aveti o relatie pe la un laborator chimic.
Chiar daca denumirea corecta este "acid oxalic" - are aspect de sare, cu cristalele de marimea celor de la zahar.
Pentru scoaterea petei/petelor se face o solutie potrivit de concentrata in care se inmoaie pt. cateva minute zona patata. (De ex.: la 50 ml apa - un varf de lingurita de "sare de măcriş). Dupa care se clateste tesatura. Si GATA!
Sper sa va fie de folos.
Chiar daca denumirea corecta este "acid oxalic" - are aspect de sare, cu cristalele de marimea celor de la zahar.
Pentru scoaterea petei/petelor se face o solutie potrivit de concentrata in care se inmoaie pt. cateva minute zona patata. (De ex.: la 50 ml apa - un varf de lingurita de "sare de măcriş). Dupa care se clateste tesatura. Si GATA!
Sper sa va fie de folos.
Ultima editare efectuata de catre mishou in Vin Sept 16, 2011 8:48 am, editata de 1 ori

mishou- Nou venit

- Numarul mesajelor: 32
Localizare: faleza Dunarii
Data de inscriere: 05/11/2010
Mersi mult.Chiar are soacra o plante de ricin pe care o creste cu mare drag.
O sa initiez o campanie de eliminare a acestei plante.
Ca daca-i zic eu nu ma crede.Asa sa-i zica nepoata care si ea are copii care se joaca pe langa el,si baietii ei.
O sa initiez o campanie de eliminare a acestei plante.
Ca daca-i zic eu nu ma crede.Asa sa-i zica nepoata care si ea are copii care se joaca pe langa el,si baietii ei.
Sfaturi primite pe email, netestate. Cand mai vad o furnica, o sa-i flutur un castravete pe la nas...
Furnicilor nu le plac castravetii. Inconjurati ascunzisurile acestora cu coji de castravete.
Daca vrei sa obtii un cub transparent de gheata, fierbe apa inainte.
Oglinda ta va straluci, daca o cureti cu White Spirt (diluant de vopsele).
S-a imprimat o guma de mestecat in materialul hainelor tale ? Pune-le pentru o ora in congelator.
Hainele tale albe nu sant suficient de albe ? Inmoaie-le in apa calda timp de 10 minute, impreuna cu o felie de lamaie.
Parul tau nu are luciu suficient? Umezeste-ti parul cu o lingurita de otet, si pe urma sa-l speli.
Ca sa reusesti sa storci integral zeama lamailor, tine-le o ora in apa calda inainte de a le stoarce.
Lacrimezi, daca tai ceapa, - mesteca o guma de mestecat.
Pata de cerneala pe haine ? Pune un strat gros de pasta de dinti pe pata, lasa-l sa se usuce si numai dupa aceea sa-o speli.
Vrei sa scapi de soareci si sobolani, presara praf de piper negru in zona unde se ascund. Se vor duce in alta parte !
Furnicilor nu le plac castravetii. Inconjurati ascunzisurile acestora cu coji de castravete.
Daca vrei sa obtii un cub transparent de gheata, fierbe apa inainte.
Oglinda ta va straluci, daca o cureti cu White Spirt (diluant de vopsele).
S-a imprimat o guma de mestecat in materialul hainelor tale ? Pune-le pentru o ora in congelator.
Hainele tale albe nu sant suficient de albe ? Inmoaie-le in apa calda timp de 10 minute, impreuna cu o felie de lamaie.
Parul tau nu are luciu suficient? Umezeste-ti parul cu o lingurita de otet, si pe urma sa-l speli.
Ca sa reusesti sa storci integral zeama lamailor, tine-le o ora in apa calda inainte de a le stoarce.
Lacrimezi, daca tai ceapa, - mesteca o guma de mestecat.
Pata de cerneala pe haine ? Pune un strat gros de pasta de dinti pe pata, lasa-l sa se usuce si numai dupa aceea sa-o speli.
Vrei sa scapi de soareci si sobolani, presara praf de piper negru in zona unde se ascund. Se vor duce in alta parte !
-Pentru furnici am auzit ca bicarbonatul nu le place am testat si cred ca l-au tras pe nas de-au murit cateva.
-Cu guma e testata de mine chiar merge.Nu-i necesar o ora.Ultima oara ciesiesm din curte spre gradinita si am constatat ca am o guma lipita de pantaloni.
M-am intors repede am scos un carnat din congelator (poate fi orice produs congelat,temperetura conteaza
) l-am tinut 1-2 minute pe guma apoi am indepartat guma fara probleme.
-Parul clatit cu otet stiu de mica dar mai stiu ca subtiaza parul asa ca folosesc cu succes masca de par.
-Oglina va luci si daca e stearsa cu ziar.
-Cand tai ceapa cate-o data mai tin apa rece in gura,sau tin ceapa taiata pe jumatate in apa inainte de a o taia.
Nu mai ustura ochii asa rau.
-Cu guma e testata de mine chiar merge.Nu-i necesar o ora.Ultima oara ciesiesm din curte spre gradinita si am constatat ca am o guma lipita de pantaloni.
M-am intors repede am scos un carnat din congelator (poate fi orice produs congelat,temperetura conteaza
) l-am tinut 1-2 minute pe guma apoi am indepartat guma fara probleme.-Parul clatit cu otet stiu de mica dar mai stiu ca subtiaza parul asa ca folosesc cu succes masca de par.
-Oglina va luci si daca e stearsa cu ziar.
-Cand tai ceapa cate-o data mai tin apa rece in gura,sau tin ceapa taiata pe jumatate in apa inainte de a o taia.
Nu mai ustura ochii asa rau.
Pagina 14 din 14 •
1 ... 8 ... 12, 13, 14
Pagina 14 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Florile din gradina mea
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Scoala de croitorie(10)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Discutii despre croitorie
» Masinile noastre de cusut (5)