Broderie computerizata, la masina de brodat
Pagina 12 din 13 • Impartiti •
Pagina 12 din 13 •
1, 2, 3 ... , 11, 12, 13 
Re: Broderie computerizata, la masina de brodat
Aurica, superbe creatiile facute de tine, cu ajutorul masinii de brodat.
Pe ce insertie ai facut cosuletul? Din cea care se dizolva in apa, cumva?
Eu am care se topeste la caldura si a fost un esec total. Cred ca merge doar cu presa de calcat (temp. mai mare si uniforma) sau nu am stiut eu ceva.
Pe ce insertie ai facut cosuletul? Din cea care se dizolva in apa, cumva?
Eu am care se topeste la caldura si a fost un esec total. Cred ca merge doar cu presa de calcat (temp. mai mare si uniforma) sau nu am stiut eu ceva.
da este hidrosolubil,se spala si ramane broderia...eu am toate materialele din italia,acolo se numeste " hidrosolubil vilene 40 ". scuza-ma aici inca nu stiu daca este,am vrut sa sun la sibiu sa vad daca gasesc...pot sa-ti explic cum este : este o hartie,asemanatoare cu aceea care se lipeste la noi pe dosul materialelor pt intaritura,numai lipsesc bobitele alea mici care se topesc cu calcatorul...daca e posibil iti dau nr.de celular si putem vorbi mai bine...scuzama daca nu am pus bine fotografiile,nu reusesc sa le mut in albumul meu ...sant
nu stiu cum se face multumesc mult...pentru orice,sant aici
nu stiu cum se face multumesc mult...pentru orice,sant aici
auricaco- Nou venit

- Numarul mesajelor: 59
Localizare: Baia Mare
Data de inscriere: 19/01/2012
auricaco ca sa lamurim o problema pe care se pare ca nu ai inteles-o: pe acest forum nu este fiecare cu albumul lui. Albume ne facem fiecare unde dorim. Aici postam creatiile noastre in functie de modalitatea de lucru pe subiecte. Adica brodate de mana la "broderie manuala", brodate la masina la " broderie computerizata ( adica aici), crosetate in functie de obiectul crosetat la sectiunea crosetate, tricotate la fel pe sectiuni la tricotate.
Sper sa nu te superi si sa nu te ametesc prea tare dar am vazut si azi dimineata ca ai deschis subiect separat unde ai postat pozele tale. Ele au fost mutate aici de o admina
Te rog sa ai putina bunavointa sa rasfoiesti forumul si te vei lamuri cum sta treaba
Nu este greu deloc. Vad ca te-ai descurcat sa pui poze pe forum lucru care pentru alte fete a parut foarte greu la inceput. Deci treaba cu postarile le subiecte ar trebui sa fie floare la ureche
Sper sa nu te superi si sa nu te ametesc prea tare dar am vazut si azi dimineata ca ai deschis subiect separat unde ai postat pozele tale. Ele au fost mutate aici de o admina
Te rog sa ai putina bunavointa sa rasfoiesti forumul si te vei lamuri cum sta treaba
Nu este greu deloc. Vad ca te-ai descurcat sa pui poze pe forum lucru care pentru alte fete a parut foarte greu la inceput. Deci treaba cu postarile le subiecte ar trebui sa fie floare la ureche
multumesc mult,promit sa studiez mai mult si sa fiu mai atenta

auricaco- Nou venit

- Numarul mesajelor: 59
Localizare: Baia Mare
Data de inscriere: 19/01/2012
Salut fetelor.
Am gasit multe raspunsuri aici, va multumesc.
Sunt din Chisinau si recent am deschis atelier de creatie. Facem tot felul de obiecte pentru decor interior brodate, si nu numai.
Vreau sa fac si aplicatii pach, a incercat cineva sa lucreze cu ele...cu aplicatiile in general, ce stabilizator trebuie folosit>
Am gasit multe raspunsuri aici, va multumesc.
Sunt din Chisinau si recent am deschis atelier de creatie. Facem tot felul de obiecte pentru decor interior brodate, si nu numai.
Vreau sa fac si aplicatii pach, a incercat cineva sa lucreze cu ele...cu aplicatiile in general, ce stabilizator trebuie folosit>
Mai sunt doritori de insertie hidrosolubila, pentru broderie?
Vrem sa facem o comanda de la o firma din Italia si stiu ca nu se prea gaseste la noi. Pretul e aprox. 5 euro/ metru cu latimea de 1.6m. E bun pretul, parerea mea, fiind atat de lat. De obicei au 90cm.
Se pot broda articole in genul celor postate de Auricaco, pe pagina precedenta. Insertia dispare complet in apa calduta si ramane doar firul bordat, ca o dantela.
Vrem sa facem o comanda de la o firma din Italia si stiu ca nu se prea gaseste la noi. Pretul e aprox. 5 euro/ metru cu latimea de 1.6m. E bun pretul, parerea mea, fiind atat de lat. De obicei au 90cm.
Se pot broda articole in genul celor postate de Auricaco, pe pagina precedenta. Insertia dispare complet in apa calduta si ramane doar firul bordat, ca o dantela.

TeoCanada- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 65
Varsta: 54
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 23/01/2010
wooooww,ce frumoase sunt,teo!!! foarte foarte frumoase!!!multe felicitari!
sunt brodate cu masina sau manual?
sunt brodate cu masina sau manual?
Sunt brodate cu "fatele" meu....un Brother Innovis950, de care sunt foarte multumita!
"Manuala" este dantela....
"Manuala" este dantela....

TeoCanada- Nou venit

-

Ultima editare efectuata de catre ismi3ismi in Sam 11 Feb 2012, 16:55, editata de 3 ori
Asta era!!!!!!!! Eu le vedeam cand accesam link-ul de pe forum......am schimbat setarile, acum sper ca e OK.....va rog sa-mi dati de stire......
Daca este OK, atunci chiar ca am invatat ceva...si mai si!
Multumesc mult Magda!
Prosoape de bucatarie
Daca este OK, atunci chiar ca am invatat ceva...si mai si!
Multumesc mult Magda!
Prosoape de bucatarie
Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Sam 11 Feb 2012, 23:07, editata de 1 ori (Motiv : Corectat linkul)

TeoCanada- Nou venit

-

Albumul se vede, prosoapele sunt frumos brodate
Dar ar fi bine dacă ai reuși să pui câteva poze direct pe forum, cum am explicat anterior. Succes!
Dar ar fi bine dacă ai reuși să pui câteva poze direct pe forum, cum am explicat anterior. Succes!

Crissy86- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 259
Varsta: 25
Data de inscriere: 11/11/2010
Broderie cusuta la masina
Vai, Crissyyyyyyyyy, simt ca mor!
Ma intreb daca voi ajunge vreodata la nivelul vostru de cunostinte in materie de internet
.....mai incerc....ooofffff!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ma intreb daca voi ajunge vreodata la nivelul vostru de cunostinte in materie de internet
.....mai incerc....ooofffff![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Dum 12 Feb 2012, 10:11, editata de 2 ori (Motiv : Unit mesaje)

TeoCanada- Nou venit

-

Buna ziua,
Va rog frumos sa-mi mai dati o mana de ajutor: am vazut saptamana trecuta un model de broderie, insa nu imi amintesc daca era pe CD-ul primit odata cu masina sau in alta parte. Am stat nopti in sir sa-l regasesc insa.... fara succes.
Este vorba de un CEAINIC DIN CARE CURG INIMIOARE INTR-O CEASCA.
Daca are cineva modelul asta sau stie unde il gasesc va rog sa imi dati un semn.
Va multumesc!
Elena
P.S. Pt. toate fetele care au postat broderii dar mai ales pt AURICA - FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va rog frumos sa-mi mai dati o mana de ajutor: am vazut saptamana trecuta un model de broderie, insa nu imi amintesc daca era pe CD-ul primit odata cu masina sau in alta parte. Am stat nopti in sir sa-l regasesc insa.... fara succes.
Este vorba de un CEAINIC DIN CARE CURG INIMIOARE INTR-O CEASCA.
Daca are cineva modelul asta sau stie unde il gasesc va rog sa imi dati un semn.
Va multumesc!
Elena
P.S. Pt. toate fetele care au postat broderii dar mai ales pt AURICA - FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Duel- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 18
Varsta: 38
Localizare: Bucovina
Data de inscriere: 31/10/2011
Pagina 12 din 13 •
1, 2, 3 ... , 11, 12, 13 
Subiecte similare» vand frigider /masina spalat automata
» Adevar sau Provocare>:)
» Iubire fatala
» Dragoste in Tokyo +16
» Adevar sau Provocare>:)
» Iubire fatala
» Dragoste in Tokyo +16
Pagina 12 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

...ca am muncit atat la ele, ca nu vreau sa le patez!

» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Florile din gradina mea
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Scoala de croitorie(10)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Discutii despre croitorie
» Masinile noastre de cusut (5)