Broderie computerizata, la masina de brodat
Pagina 2 din 13 • Impartiti •
Pagina 2 din 13 •
1, 2, 3, ... 11, 12, 13 
Re: Broderie computerizata, la masina de brodat
Admina, imi plac foarte mult broderiile tale, vezi si tu ce face o masina speciala
, ce stie ea mai bine, sa puna in evidenta detalii atat de mici care par a face totul pe un produs final.Felocitari 

Superbe broderiile!

Eva- Senior

- Numarul mesajelor: 538
Localizare: Suceava
Data de inscriere: 12/01/2009
foarte, foarte frumoase! imi place mult ce face masinuta ta!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
ADMINA superbe broderiile.mi-ar place o masinuta de brodat.
pupicei
pupicei

Camy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1184
Varsta: 31
Localizare: buzau
Data de inscriere: 21/10/2008
Manual in limba romana la softurile de la Brother nu exista tradus exact in intregime (>200pag.), dar sunt niste tutoriale scurte de vreo 10 pagini in romana cu poze explicative.
Trebuie sa stiti ce soft aveti cand cereti manual deoarece softurile difera, fiind posibile varianta PE-Design 5-6-7-8 sau Lite. Diferenta e ca in Lite nu poti desena conturul broderiilor manual peste o poza la broderii pretentioase, ci executa doar broderii automate dupa poza, si aria de brodare e pentru masini mici (max. 18x13cm.).
Daca mai citeste acest topic cineva si are nevoie de manual, PM me
Trebuie sa stiti ce soft aveti cand cereti manual deoarece softurile difera, fiind posibile varianta PE-Design 5-6-7-8 sau Lite. Diferenta e ca in Lite nu poti desena conturul broderiilor manual peste o poza la broderii pretentioase, ci executa doar broderii automate dupa poza, si aria de brodare e pentru masini mici (max. 18x13cm.).
Daca mai citeste acest topic cineva si are nevoie de manual, PM me

Niculaie, bine ai venit!
Este foarte util acest manual mai ales ca eu nu am decat manual in gemana.
Si acum chiar am nevoie de ajutor intr-o problema legata de masina de brodat. Este un Brother Pe 150. Am brodat un chenar din memorie si cand sa trec la brodarea unui text, nu mi-a mai cusut. Nu imi tragea ata de la bobina, in sus. Am desfacut-o si cred ca problema este ca nu se invarte in mod constant graifarul, deci daca dau cu mana la fulie din 3 rotatii ea invarte odata graifarul sau nici atat, deci nu e constanta miscarea. Am facut si poze cu detaliu si una cu acul in pozitia cea mai joasa (pare ok, nu atinge suveica).
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Care poate sa fie problema? Pare ceva mecanic, ca in rest functioneaza ok. Am si incercat sa o ung, dar nu prea stiu unde ca nu are atatea suruburi ca una electro-mecanica
si partile in miscare sunt bine ascunse.
Este foarte util acest manual mai ales ca eu nu am decat manual in gemana.
Si acum chiar am nevoie de ajutor intr-o problema legata de masina de brodat. Este un Brother Pe 150. Am brodat un chenar din memorie si cand sa trec la brodarea unui text, nu mi-a mai cusut. Nu imi tragea ata de la bobina, in sus. Am desfacut-o si cred ca problema este ca nu se invarte in mod constant graifarul, deci daca dau cu mana la fulie din 3 rotatii ea invarte odata graifarul sau nici atat, deci nu e constanta miscarea. Am facut si poze cu detaliu si una cu acul in pozitia cea mai joasa (pare ok, nu atinge suveica).
Care poate sa fie problema? Pare ceva mecanic, ca in rest functioneaza ok. Am si incercat sa o ung, dar nu prea stiu unde ca nu are atatea suruburi ca una electro-mecanica
si partile in miscare sunt bine ascunse.
Chiar in clipa de fata nu as sti ce sa zic, trebuie desfacuta mai mult, dar de un mecanic. O sa ma uit maine peste manual sa vad exact ce sistem are, acum eu vorbind in necunostinta de cauza, si mai raspund ulterior, eventual pe PM.
Saptamana asta mecanicul este in concediu va trebui sa asteptati, insa nu va puneti sperantele deoarece reglajele mecanice nu se prea pot face de la distanta, si mecanicul nostru va va spune sa aduceti masina la noi sa vada exact ce are. Vom vedea.
Saptamana asta mecanicul este in concediu va trebui sa asteptati, insa nu va puneti sperantele deoarece reglajele mecanice nu se prea pot face de la distanta, si mecanicul nostru va va spune sa aduceti masina la noi sa vada exact ce are. Vom vedea.
Ultima editare efectuata de catre niculaie in Dum 26 Iul 2009, 21:53, editata de 1 ori (Motiv : nu citisem bine cerintele si raspunsesem gresit)
pun AICI linkul schemei mecanice din manualul de service al masinii.
AICI gasesti traducerea la Pe Design 6 sau 7 , iar daca ai 8 inca nu am terminat-o.
AICI gasesti traducerea la Pe Design 6 sau 7 , iar daca ai 8 inca nu am terminat-o.
Multumesc pentru raspuns, abia acum l-am vazut. Ma voi uita azi mai atent la sistemul din schema si la masina. Daca nu-i dau de capat, mai vorbim.
E cam dificil de downlodat fisierul de pe acel filehost, trebuie cont.
E cam dificil de downlodat fisierul de pe acel filehost, trebuie cont.
Broderie computerizata
Eu va recomand cu caldura Brother INNOVIS900.Pentru ca in afara de brodat mai si coase si sunt foarte folositoare multitudinea de modele din memorie, plus ca iti mai poti crea si singura tot felul de modele. Iar ca sa nu mai dati 20 de mil sau mai mult pe program, momentan eu l-am gasit pe net si prin cablul USB imi transfer broderiile in memoria masinii..incap vreo 10 odata. PLus ca cei de la Brother mi-au trimis si ei o multime de modele.Iar acum am vazut ca au redus pretul si e din nou la 30 de mil.
La treaba cu gherghefele, sunt speciale pentru masina..nu poti folosi orice pentru ca au niste repere fixe, tu pui ata,fixezi ghergheful cu materialul pe bratul masinii, setezi broderie si ii dai START, ea brodeaza singura totul si se opreste sa schimbe ata.
La treaba cu gherghefele, sunt speciale pentru masina..nu poti folosi orice pentru ca au niste repere fixe, tu pui ata,fixezi ghergheful cu materialul pe bratul masinii, setezi broderie si ii dai START, ea brodeaza singura totul si se opreste sa schimbe ata.
nu are nevoie de nici un cont nici unul din hosturi.
Daca nu reusiti incercati Aici si Aici
Daca nu reusiti incercati Aici si Aici
Problema este la graifar, nu se roteste cum ar trebui. Am pus una langa alta masina de cusut langa cea de brodat si cand invart cu mana de la fulie (inspre mine), la masina de cusut se invarte graiferul in mod continuu, nu are pauze. La masina de brodat se invarte o data la 3-4 invartiri de fulie, sau si mai rar.
Te rog sa-mi spui daca stii sau cand ai posibilitatea sa verifici, cum este miscarea graifarului la masina de brodat. Si daca trebuie sa fie continua, circulara, ce pot face sa indrept aceasta problema. S-a oprit in timpul brodarii, nu mai forma cusatura, deci nu am umblat la ceva si apoi sa nu mai mearga. Din senin nu mai aduce ata de jos, si asta datorita miscarii graifarului, cred...
Te rog sa-mi spui daca stii sau cand ai posibilitatea sa verifici, cum este miscarea graifarului la masina de brodat. Si daca trebuie sa fie continua, circulara, ce pot face sa indrept aceasta problema. S-a oprit in timpul brodarii, nu mai forma cusatura, deci nu am umblat la ceva si apoi sa nu mai mearga. Din senin nu mai aduce ata de jos, si asta datorita miscarii graifarului, cred...
Dupa cum se vede in imaginea care am atasat-o mai sus, transiterea miscarii de la motorul electric la graifer si la tija acului se face mecanic, direct. Astfel daca graiferul ar trebui, pe buna dreptate, sa se invarta in mod continuu si sincronizat ciocul lui cu coborarea acului, daca acesta nu se invarte continuu, atunci undeva miscarea este intrerupta. Cea mai simpla explicatie pe care o gasesc ar fi ca un surub sa se fi desfacut la oricare din capetele axelor implicate in transmiterea miscarii. Este vorba de upper shaft gear/vertical shaft gear si de vertical shaft pulley/rotary hook shaft pulley. Cu alte cuvinte mai putin pretentioase, s-a desfacut un surub de strangere a uneia din rotile din schema, si axul se invarte iar roata sta pe loc.
Nu stiu daca d-voastra personal puteti repara asta, mai degraba puteti trimite masina la noi, sau chema un mecanic priceput, deoarece trebuie desfacuta masina complet.
Nu stiu daca d-voastra personal puteti repara asta, mai degraba puteti trimite masina la noi, sau chema un mecanic priceput, deoarece trebuie desfacuta masina complet.
Broderie cu masina de brodat
Cele mai bune rezultate se obtin cu programul PE-DESIGN care poate converti orice desen sau chiar poza in model de broderie pentru orice masina de brodat (extensia fisierului obtinut difera la alegere in functie de masina de brodat de care dispuneti)
Gabi Pencea- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 11/08/2009
Pagina 2 din 13 •
1, 2, 3, ... 11, 12, 13 
Subiecte similare» vand frigider /masina spalat automata
» Adevar sau Provocare>:)
» Iubire fatala
» Dragoste in Tokyo +16
» Adevar sau Provocare>:)
» Iubire fatala
» Dragoste in Tokyo +16
Pagina 2 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Florile din gradina mea
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Scoala de croitorie(10)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Discutii despre croitorie
» Masinile noastre de cusut (5)