Corsete
Pagina 7 din 10 • Impartiti •
Pagina 7 din 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Re: Corsete
Motzule e super faina vesta.Felicitari.
Modelul tau e cel cu clini nu? Clini laterali pe fata si pe spate?
Iar eu ador hainele cambrate.Stiam eu de ce am luat din cosul de gunoi blugii tociti intre picioare ai sotului meu.
Cand o vedea ca o sa fac ceva din ei data viitoate nu ii mai arunca.Si am material caci el are 100 kg iar blugii sunt pe masura.
Cat de curand intru in ei,ca tot vreau si eu un corset,inca nu am facut unul nici macar de proba.
Modelul tau e cel cu clini nu? Clini laterali pe fata si pe spate?
Iar eu ador hainele cambrate.Stiam eu de ce am luat din cosul de gunoi blugii tociti intre picioare ai sotului meu.
Cand o vedea ca o sa fac ceva din ei data viitoate nu ii mai arunca.Si am material caci el are 100 kg iar blugii sunt pe masura.
Cat de curand intru in ei,ca tot vreau si eu un corset,inca nu am facut unul nici macar de proba.
Imi place mult cum ti-a iesit, Motzu! Pe unde ai facut inchiderea, vad parca un fermoar pe lateral?

aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2353
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010
motzu, este vesta? pai o poti purta si cu camasi si fara.imi place. felicitari pentru idee.
Multumesc mult fetelor
Prima data am trecut pe la "scoala de croitorie" adica pe la Karina sa imi explice tiparul cu clini cum zice Magda, spatele nu mi-a incaput din 2 bucati asa ca si ala are clini, pe lateral are fermoar ascuns. Dupa ce l-am facut de proba l-am tot lasat ca mi-era groaza cat aveam de bibilit la flori, dar Karina ma suna zilnic sa ma intrebe daca am mai avansat, asa ca intr-o seara am taiat cerculetele si le-am crestat pe margine apoi le-am bagat la masina de spalat intr-un saculet si seara urmatoare le-am cusut de mana la 1-2 cm distanta. La rascroiala si decolteu este finisat cu fasie de captuseala pe dos.
Admina, nu este captusit.
Esti simpatica Magda, foarte bine, sa recuperezi tot!
Karina mai am floricele...din exces de zel am decupat tot materialul ce-a ramas
cris69....ai dreptate, cred ca o pot lua si la vara, nu m-am gandit la asta poate din cauza ca inca am frigul in oase....sa vina odata caldura!
Prima data am trecut pe la "scoala de croitorie" adica pe la Karina sa imi explice tiparul cu clini cum zice Magda, spatele nu mi-a incaput din 2 bucati asa ca si ala are clini, pe lateral are fermoar ascuns. Dupa ce l-am facut de proba l-am tot lasat ca mi-era groaza cat aveam de bibilit la flori, dar Karina ma suna zilnic sa ma intrebe daca am mai avansat, asa ca intr-o seara am taiat cerculetele si le-am crestat pe margine apoi le-am bagat la masina de spalat intr-un saculet si seara urmatoare le-am cusut de mana la 1-2 cm distanta. La rascroiala si decolteu este finisat cu fasie de captuseala pe dos.
Admina, nu este captusit.
Esti simpatica Magda, foarte bine, sa recuperezi tot!Karina mai am floricele...din exces de zel am decupat tot materialul ce-a ramas
cris69....ai dreptate, cred ca o pot lua si la vara, nu m-am gandit la asta poate din cauza ca inca am frigul in oase....sa vina odata caldura!

Motzu- Junior

-

Numarul mesajelor: 300
Varsta: 36
Localizare: Rimnicu Vilcea
Data de inscriere: 26/12/2010
Foarte , foarte frumoasa vestuta Motzule ! Imi plac hainele de blugi . E perfecta !

corina corina- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2141
Localizare: Buzau
Data de inscriere: 31/12/2010
Suuuper suuper, motzule. Si iti sta foarte bine. Sa-l porti sanatoasa.

elenaxx- Expert

-

Numarul mesajelor: 922
Varsta: 39
Localizare: pitesti,arges
Data de inscriere: 17/11/2010
Multumesc din suflet

Motzu- Junior

-

Numarul mesajelor: 300
Localizare: Rimnicu Vilcea
Data de inscriere: 26/12/2010
Motzu, abia acum am vazut si eu vesta.
Mie imi place de numa, cu siguranta o sa-mi fac si eu.
O idee super buna si de furat.
Floricelele de sus sunt din materiale diferite nu?
Mie imi place de numa, cu siguranta o sa-mi fac si eu.
O idee super buna si de furat.
Floricelele de sus sunt din materiale diferite nu?

stoy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1071
Varsta: 37
Localizare: Focsani
Data de inscriere: 31/10/2009
Motzu , tare asa vrea sa vad si eu cum arata clinii de la corsetul tau croiti . Folosesc si eu croiala cu clini dar cea care se incheie catre maneca si nu stiu daca imi imaginez bine cum ai dat largime la san .

-

Multumesc , Magda ! Ce rapida si draguta esti ! Din pacate eu cred ca nu e asta modelul clinilor . Pe asta il folosesc si eu . La Motzu clinii nu se incheie le rascroiala manecii . Ai observat ?

-

Super vesta/ corset.... MINUNATA

mamiboom- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 169
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 29/01/2010
Da , Magda , eu am inteles ca ai vrut sa ma ajuti si ti-am multumit . Mi se pare mai eficienta croiala de la corsetul lui Motzu pentru o dotare mai consistenta . De-asta intrebam .

-

Pagina 7 din 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Pagina 7 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Florile din gradina mea
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Scoala de croitorie(10)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Discutii despre croitorie
» Masinile noastre de cusut (5)