Schite pentru goblene
Pagina 7 din 15 • Impartiti •
Pagina 7 din 15 •
1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15 
Care metoda e mai ieftina?
Re: Schite pentru goblene
Nu folosesc acest program,dar pare interesant..dupa ce iti alegi poza urmaza...next si in stanga sus alegi marimea si nr.culorilor...apoi tot in stanga susu"floss kit" cu ce ata vrei sa lucrezi,Anchor,DMA... Aceste ate se gasesc in magazine mercerie,sau la firmele producatoare de kituri.La aceste 2 tipuri de ata poti face conversia in Puppets,ata care o gasesti in toate magazinele de mercerie.Pentru a face conversia ai nevoie de [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sau
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .Aici faci conversia in ce fel de tipuri de atat vrei si pe care o gasesti in magazin.Nu este greu.
Am sa incerc si eu programul dar nu stiu daca este voie sa postam ce am prelucrat.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .Aici faci conversia in ce fel de tipuri de atat vrei si pe care o gasesti in magazin.Nu este greu.
Am sa incerc si eu programul dar nu stiu daca este voie sa postam ce am prelucrat.

mariliv- Nou venit

- Numarul mesajelor: 9
Localizare: acasa
Data de inscriere: 15/02/2010
AAAAAAAAAAAAAAAA...mersi din suflet mariliv. Mi-ai deschis capul .Am descoperit dupa ceva vreme de stat pe net. Programul da codurile in DMC. EVRIKA!

nadja- Nou venit

- Numarul mesajelor: 25
Localizare: giurgiu
Data de inscriere: 17/02/2010
Sunt fericita sa va cunosc. Va multumesc ca existati. Eu pastrez atele de la goblenurile pe care le-am lucrat si le folosesc la altele mai mici, cum ar fi peisajele hexagonale, de exemplu. Am descarcat fotografiile lor si le-am transformat in diagrame cu Stich Art Easy. Va multumesc din suflet! Este atat de placut sa fii sufleteste aproape de casa, cand fizic esti la aproape 4000 km.
Si inca ceva: este perfect pentru sanatatea noastra sa ne facem cat mai mult timp pentru ceea ce intradevar ne face placere. Am lucrat, uneori pana la 4 dimineata, am dormit cateva ore. Nu am simtit oboseala pentru ca eram fericita pentru ceea ce realizasem. Spor la treaba!
Si inca ceva: este perfect pentru sanatatea noastra sa ne facem cat mai mult timp pentru ceea ce intradevar ne face placere. Am lucrat, uneori pana la 4 dimineata, am dormit cateva ore. Nu am simtit oboseala pentru ca eram fericita pentru ceea ce realizasem. Spor la treaba!

buna virginia. eu am acest program de facut diagrame si te-as ruga daca nu iti e prea greu sa imi spui si mie te rog daca totusi imaginile cusute ies la fel ca poza originala.
nu apare o imagine dupa transformare si de aceea nu stiu daca e bine sau nu.
multumesc din suflet.
nu apare o imagine dupa transformare si de aceea nu stiu daca e bine sau nu.
multumesc din suflet.

Amicuta- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 10
Varsta: 32
Localizare: Brasov
Data de inscriere: 21/02/2010
Imi pare rau sa te dezamagesc, Amicuta, dar inca nu am lucrat nimic din diagramele facute cu programul. Nu vad de ce nu ar iesi la fel ca fotografiile. Cred ca e mai bine sa lucrezi cu numar mai mare de culori. Astfel CRED ca vei realiza ceea ce doresti. Este un pic mai dificil cand ai mai multe culori. Totusi, ai un avantaj: folosesti o cantitate mica din fiecare culoare. Deci... CU CURAJ INAINTE!

Am revenit, Amicuta. Daca ai imprimanta, dai clic pe SCHEMA, din bara principala, de sus. Va apare, dedesubt, o alta bara unde, ultima optiune este PRINTING. Dai clic pe ea si va apare o imagine. Asa vei afla: numarul de pagini ale diagramei si cum va apare goblenul lucrat.
Sper sa-ti fie de folos informatia. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Sper sa-ti fie de folos informatia. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Ca sa vezi imaginea care o lucrezi in diagrama cu programul Stitch Art Easy tr sa salvezi imaginea ca extensie jpg, apoi daca salvezi ca xls. iti da diagrama si culorile.
Iulia40- Senior

-

Numarul mesajelor: 521
Varsta: 42
Localizare: Vaslui
Data de inscriere: 12/01/2010
Am incercat cum ai spus, Iulia. Imi place ideea asta. Multumesc. N-o incercasem pentru ca eu ma descurc cu Excel-ul. M-am gandit ca nu are rost sa salvez o imagine pe care o vad inainte de a da clic pe finish. Eu asa fac. Oricum, multumesc pentru sugestie.
La multi ani fetelor! Sa aveti o primavara frumoasa si linistita si sa vi se implineasca toate dorintele.

nadja- Nou venit

- Numarul mesajelor: 25
Localizare: giurgiu
Data de inscriere: 17/02/2010
Multumesc pt urari si Doamne-ajuta-ne si binecuvanteaza-ne pe toti!

myky7robc- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1804
Varsta: 47
Localizare: Bacau
Data de inscriere: 09/01/2010

floare de colt- Nou venit

- Numarul mesajelor: 46
Data de inscriere: 07/02/2010
sunt interesata de schitele goblenului " nasterea domnului " (40cm*47cm) (rogoblen focsani - top terra trade)
m-am apucat sa-l fac si am pierdut cateva planse (5, 6 , 9, 10, 13, 14).
m-am apucat sa-l fac si am pierdut cateva planse (5, 6 , 9, 10, 13, 14).

bebe10- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: constanta
Data de inscriere: 24/02/2010
incearca sa suni la firma ,sa le explici situatia si poate ti le vor trimite ............stii cum se spune "o incercare moarte n-are " Bafta !

floare de colt- Nou venit

- Numarul mesajelor: 46
Data de inscriere: 07/02/2010
salutare tuturor fetelor.ma bucur ca v-am gasit pe acest forum pt ca si eu sunt pasionata de goblem .Mi-a parut interesanta ideea cu programele pt goblen,de aceea va rog sa ma invatati si pe mine cum sa fac rst de un asa program.multumesc mult si pe curand.

Alesia Anghel- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: Alexandria
Data de inscriere: 19/02/2010
Vezi pag 6 adresa este data de Iulia40!

silvisor- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 176
Localizare: iasi
Data de inscriere: 26/12/2009
Pagina 7 din 15 •
1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15 
Subiecte similare» schite
» Sugestii pentru forumul UltrasWorld
» Coduri pentru Age of Pirates-Caribbean Tales
» Semnificatii generale pentru caracterizarea unei persoane
» Pentru toti cei care poarta numele de Constatin si Elena
» Sugestii pentru forumul UltrasWorld
» Coduri pentru Age of Pirates-Caribbean Tales
» Semnificatii generale pentru caracterizarea unei persoane
» Pentru toti cei care poarta numele de Constatin si Elena
Pagina 7 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Florile din gradina mea
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Scoala de croitorie(10)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Discutii despre croitorie
» Masinile noastre de cusut (5)